|
Bildirim

|
Biz de Troy'un gelişmesini isteriz, ama bu haliyle kullanmak büyük problem. Yerli olduğu için değil, ihtiyaç karşılamadığı için kullanmıyoruz.
|
|
yerli malı troy, destekliyorum zorla gönderilmesini, yurt dışı işi olan arar özellikle ister. |
|
Değiştiriyorum zaten amma ağladın he, komiçyon mu ayıyıon çen tıyoydan he bakiyim :D
|
|
Sen mağarada yaşıyor olabilirsin ama çoğu yerde geçmeyen kartın bana zorla gönderilmesini ben desteklemiyorum. Kampanya falan isteyen başvursun alsın beni ilgilendirmiyor.
|
|
Ziraat'te ısrarla Mastercard istememe rağmen Troy gönderdiler. Bütün ilişiğimi keseceğimi söyleyince 2 gün sonra Mastercard geldi :)
Bunların dayatma politikalarından sebep kullanacağım varsa bile kullanasım gelmiyor. Çoğu eski tip POS makinesinde hala çalışmıyor böyle saçmalık olabilir mi ya? |
|
|
yerli malı troy, destekliyorum zorla gönderilmesini, yurt dışı işi olan arar özellikle ister. |
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! En deli sevdaları yaşarım uykusu geçerken, Mehmetçik, Zap Suyu şiiri. ![]() Hakan FİDAN Türkiye için: Nükleer silah! Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun! |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! En deli sevdaları yaşarım uykusu geçerken, Mehmetçik, Zap Suyu şiiri. ![]() Hakan FİDAN Türkiye için: Nükleer silah! Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun! |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Daha önemli sıkıntı var; Viza olsa ne olur Troy olsa ne olur. Ortak atmden işlem yapıyorsun, küt kart makinede kaldı. Kimlikle kartı geri almak istiyorsun, farklı banka kartını geri veremiyoruz. Tamamda farklı banka kartını nasıl kendi Atm'nde kullandırıyorsun. Üstüne yatır-çek-bakiye sorgulama içinde para kesiyorsun. Bunada bir çözüm bulunmalı, lütfen bulunuz. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Bankalara rekabet kurumu pek dokunamaz demiştim haber başlığını görünce. Tüketiciyi ilgilendiren bir şey yokmuş zaten. Muhtemelen çalışan transferlerindeki antlaşmalar yüzünden bazı Ankara'daki kodamanların çocukları yeğenleri kurum değiştiremiyor ondan soruşturma başlatılmıştır. Yoksa vatandaş yararına bir şey beklemek zor bunlardan. |
|