![]() “Erdoğan'ın büyüme masalları anlattığı alanın girişinde polislerin kumanyalarından artan yiyecekleri insanlar topluyor. Saray bu büyük utancı görmez. https://t.co/nnoTDudSDO” https://twitter.com/ATuncayOzkan/status/1446835028302962695 |
Reisin gittiği yere bereket geliyor

-
-
Yazık garibim, o çocuk şunu unutmaz bir ömür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
avrupalılar benzin sırasında değil miydi yaw hüüü
-
Çaktırma Almanya bizi kıskanıyor amerika bize hayran
Maşallah maşallah
Reis nasıl şahlandığımızı ABD, Almanya'nın nasıl süründüğünü ne güzel anlatmış
Bu görüntüler hangi Avrupa ülkesinden acaba.
bizim ülke insanlarında genel olarak bir sorun var. bu eskiden gelen gariplik ve fakirlikten ezilmişlikten olabilir.chp'de kendi seçmenlerine açık alanda sandivic ekmek ve meyve suyu dagıtmıştı millet birbirini ezmişti o tablodan sonra o parti şu parti seçmeni diye ayırt etmem kusura bakmayın
rte çay atıyor kadınlar kapış kapış şimdi bu kadınların evinde hiçmi çay yok ,ben evlerinde çayın olmadıgına inanmıyorum..şimdi orada bir şey toplayanlar yemekmi bulamıyor yoksa görğüsüzlükmü yapııyorlar.
bunların durumu iyi demiyorum olayı yanlış anlamayın...geçmişten gelen yoklugun vs izleri olabilir diyorum.işlek bir caddede bedava tatlı dağıt millet birbirini ezer şimdi bu görgüsüzlüktenmi olur yoksa fakirliktenmi oluyor..bende fakirim ama bir şeyide kapış kapış almam
-
Şahlanan saray ve çevresi. Halk fakir gariban.
Bugün bi açılış için Adanaya geldi, Adana'da Havaalanına 200-300 metre uzakta oturuyorum, bakın abartmıyorum 1 saattir havada helikopter trafigi var. Gün boyu meşgul ettiği, kapattığı yolları saymıyorum bile.
Sanırım bütün seyircisi ve şak şakcıları ile birlikte gelmiş. Şu gereksiz masraflar ile ülke 3 hafta geçinir, yazık gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrmikda -- 10 Ekim 2021; 1:16:50 > -
onlar ingiliz... hatta avrupa baddığı için o melun hristiyan kulubünden de çıkmışlardı ..ama şimdi ingilizler de baddı..heyyhaaatttttt.....
yavaş yavaş sonlarıı geliyor inşallah
-
İster Roma İmparatorluğu ol ister Osmanlı İmparatorluğu... İtibara hiçbir hazine dayanmaz. Bak ABD başkanına, yüzlerce yıl önce yapılan evde oturuyor.
-
623 günh sabır sabır sabır sabııaıaaaarr
-
Bunlar ülkemizi göççük düşürüyoruu. Hainler nasıl onları yerden alırsınız. Zira biz şahlanan ülkenin vatandaşlarıyız.
Deve ve dışkısı ile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kurutuyor adım attığı yeri. yürüyen bereketsiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi de ona kafayı takmışlar sanki çok pahalı da İngilizler alamıyor gibi bir algı yaratma uğraşındalar.
-
İngiltere'yle bu kadar mukayese ediyor ise sayın reis;
İngiltere'deki halkın refahını huzurunu mukayese et. Ekonomik durumu ve insan yaşayışlarıni o karşılaştır.
Adam 10000 birim para kredi kullanip bankaya 24 ayda 9750 birim para ödüyor. Enflasyon - değerlerde.
Bize bunlarla gel reis laf salatası yapma bizde yiyecek yer kalmadı.
İnsanlar yıllardır pazar artıklarını topluyor, pazar daha ucuz oluyor diye akşam pazara gidiyorlar.
-
Halk seçim günü sandıkta yine bu duruma aldırış etmeden seçimini kendisinden yana kullanacak, değil mi @ldr1907 ?
Soytarıları okadar çokki. Etrafındakiler yalakalık yarışına girmiş.
Ama ben memnunum gözü kör akp li seçmen bile bu yalakalar sayesinde gerçeği görecek.
O video yalan, bunlar cehape nin ve dıj güjlerin oyunu kanmayın.
-
Harbiden yalanmış !
Emniyetten açıklama gelmiş. Orda bizim kumanyamız flan yoktu diye.
Girerken insanların üzerlerindeki yiyecekler ve içecekler alınmış. Çıkarken bazıları kendi ürünlerini geri almaya çalışıyormuş deniyor.
video.haber7.com
Emniyet'ten CHP'li Tuncay Özkan'ın iftirasına yalanlamahttps://video.haber7.com/video-galeri/195398-emniyetten-chpli-tuncay-ozkanin-iftirasina-yalanlama
Bugün bi açılış için Adanaya geldi, Adana'da Havaalanına 200-300 metre uzakta oturuyorum, bakın abartmıyorum 1 saattir havada helikopter trafigi var. Gün boyu meşgul ettiği, kapattığı yolları saymıyorum bile. Sanırım bütün seyircisi ve şak şakcıları ile birlikte gelmiş. Şu gereksiz masraflar ile ülke 3 hafta geçinir, yazık gerçekten. |
avrupalılar benzin sırasında değil miydi yaw hüüü |
Yazık garibim, o çocuk şunu unutmaz bir ömür.
|
Çaktırma Almanya bizi kıskanıyor amerika bize hayran |
Maşallah maşallah
Reis nasıl şahlandığımızı ABD, Almanya'nın nasıl süründüğünü ne güzel anlatmış Bu görüntüler hangi Avrupa ülkesinden acaba. |
onlar ingiliz... hatta avrupa baddığı için o melun hristiyan kulubünden de çıkmışlardı ..ama şimdi ingilizler de baddı..heyyhaaatttttt..... yavaş yavaş sonlarıı geliyor inşallah |
Benzer içerikler
- grup seks
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- magdy hussein mourad mohammad
- muhalif kanallar listesi
- telefon kayıt ücreti 2025
- bime ceza
- s25 fiyat
- 2025 elektrikli araçlar
- redmi note 14 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X