Şimdi Ara

REINA'YA GİTMEK (CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
5
Favori
25.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar asosyal değilim,maddi durumumuz da kötü değil sürekli gezerim eğlenirim bir çok arkadaşım var ama hangi kıza Reina'ya gidelim desem olmaz diyorlar neden reddediliyorum ve nasıl ikna edebilirim fikri olan ? Yaş: 18

say hello to my little friend
  • olm reina'da sonra 4 yil bulaşık ci olcqqqb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1881-193∞
  • Böyle bir konu açacak kadar fakirsen reinaya hiç boşuna girme orda sana hesabı öyle bi kitlerlerki aklın hayalin durur ben ne içtim dersin (4 ay reina'da garsonluk yaptım oradan biliyorum sonuçda sana kitledikleri hesabın fazlalığı garsonun cebe girdiği için kitliyorlar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heîsenberg -- 31 Ağustos 2012; 15:57:41 >

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
  • Reinaya gidelim
    Olur
    Neyle
    Dolmuşla

Imm iyi böyle

neyle gitmeyi düşünüyosun özel komisi ve grajı vardır genel arabalar 100milyar üstüdür

hesabı ben ödicem diyosan gel takılalım bir cumartesi gecesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 31 Ağustos 2012; 16:02:39 >

Orijinalden alıntı: Sargeras77

Böyle bir konu açacak kadar fakirsen reinaya hiç boşuna girme orda sana hesabı öyle bi kitlerlerki aklın hayalin durur ben ne içtim dersin (4 ay reina'da garsonluk yaptım oradan biliyorum sonuçda sana kitledikleri hesabın fazlalığı garsonun cebe girdiği için kitliyorlar )

mesajda belirttim zaten durumumuz kötü değil en son geçen yaz gitmiştim 550 tl ye yakın bi hesap gelmişti hesap sorun değil tek sıkıntı kızları ayarlayamıyorum

say hello to my little friend
  • Araban var mı varsa markası ne ?
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Araban var mı varsa markası ne ?

Biz toyota coronayla gittik kapıda yüzümüze baktılar arkadaş bi telefon verdi kapıdakine girdik 4 kişi 1400 lira ödedik çıktık
  • Reina'ya fayfonla gidilebilir aslında, fakir değilim nostalji ayaklarındayım misali?

PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}
    PSN ID: Ozikoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corleone Family

quote:

Böyle bir konu açacak kadar fakirsen reinaya hiç boşuna girme orda sana hesabı öyle bi kitlerlerki aklın hayalin durur ben ne içtim dersin (4 ay reina'da garsonluk yaptım oradan biliyorum sonuçda sana kitledikleri hesabın fazlalığı garsonun cebe girdiği için kitliyorlar )

mesajda belirttim zaten durumumuz kötü değil en son geçen yaz gitmiştim 550 tl ye yakın bi hesap gelmişti hesap sorun değil tek sıkıntı kızları ayarlayamıyorum

amacin kizsa 550 lirayla kim bakar sana orada ? loca falan alman lazim ki anca o zaman dusurursun tek amac kizsa zaten 550 ye en kralini bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Reina'ya fayfonla gidilebilir aslında, fakir değilim nostalji ayaklarındayım misali?

Fayton demeye çalıştın galiba.

Orijinalden alıntı: KralCıplak

quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Reina'ya fayfonla gidilebilir aslında, fakir değilim nostalji ayaklarındayım misali?

Fayton demeye çalıştın galiba.

fayfon Her mesaja recheck şart bu devirde.

PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}
    PSN ID: Ozikoo
  • Bilip bilmeden sallamayın. Yok araban ne, 100 milyarlık mı falan diye.

Reina'ya alırken arabaya bakmıyorlar. Ama arabasız gidince akşam taksi bulmak biraz zor olabiliyor. Biz genelde taksiyle gidiyoruz ama arabayla gidersen otoparkı 30 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca fiyatlarda söylendiği gibi fahiş değil. Yani bi taksim fiyatı beklemeyin tabi. Ama taksimde bi votka 15-20 ise orda 20-40 falan. Giriş ücreti de 50 tlydi galiba. Gidipte bi bardak içkiyi 100 e vermiyorlar size. Ama tabi gidipte masaya geçip şişe falan açtırırsan fiyat tabiki artar deli gibi.

Yılbaşında 10 küsür kişi gitmiştik deli gibi içtiğimiz yediğimiz menuye bahşiş falan derken 7500TL ye yakın bi para vermiştik.

Reina yerine sortie daha iyi. Hem fiyatlar daha iyi hemde daha güzel. Kız arkadaşınla akşam yemeğine gideceksen 2 kişi fix menu alsan vereceğin para bahşiş falan derken 400 falandır. Ama herşeyi yersin içersin.

Hatta sortie de erken rezv. fırsatları oluyor. Gidince mail adresimizi kayıt ettirmiştik. Ara sıra mail geliyor. Gelen maili bulabilirsem bakarım. Sınırsız et+içki olan menu 60 a mı 70 e mi ne düşmüştü kişi başı. Erken rez yaptırınca.

Sortie, reinayı geçtim. Avm lerde veya başka bi yerdeki herhangi bi midpointe gidince ana yeme+içecek+tatlı+arasıcak+2 içki alsan zaten kişi başı 100 den fazla para vereceksin.

Mecidiyeköyde trump girişindeki rest.da bile ana yemek 30-40 tl. Reina, sortie vb. için fiyat normal bence.

Yukarıdaki fiyatsal bilgileri zaten gittiğin için biliyorsun. Bilmiyenler için bilgi veriyim dedim.

Son olarak gelmek istemeyen kızlar; ya orası çok lükstür ben ne yaparım, bize göre değil vb. mentalitesinende insanlar. Doğum günü kutlamalarında sortie de falan kutlayalım dediklerimizde -ya orası şöyledir böyledir bize gelmez diyorlar. Ama işte ortamı bilmedikleri için öyle konuşuyorlar. E bide gelmeyen için neden karşının maddi durumuda olabilir.

Son olarak bi öneri istersen; durumun iyiyse -ki iyi diyorsun-. Reina yerine anjelique i tercih edebilirsin. Daha iyi :) Ki anjelique de kız ayarlama şansın daha yüksek :)

• mecidiyeköy'den dt2 geçiyor arkadaşlar ama biraz yürümeniz gerek

reina'da hangi bölümde çalıştın bilmiyorum ama söylediklerin yalan dolan. senin yiyip içmediğin hesabını çıkarmazlar. sen orayı aksaraydaki pavyonlarla karıştırdın heralde. sana gelen hesap adiysonda her şey tek tek yazar. ha sen garsonluk yaparken millete geçirdinse bilemem. kalkıp loca yada stand kirallarsan elbette hesap aratacaktır. oraya gelenlerin hepsi okadar da zengin insanlar değil. cebinde giriş parasını(haftanın yoğun günleri alınır sadece) ödeyecek olan (50 tl civarında), üstü başı düzgün olan ve club saatinde ise damsız olmayan herkes girebilir. fiyatlar biraz normalin üstündedir ama, bu sana hesap kitledikleri anlamına gelmez. menü'de herşeyin fiayatı yazar zaten. işine geleni yer içersin o kadar.

• tipin uygun değildir. kızlar senin gibi bir tiple oraya gitmek istemiyorlardır rezil olmamak için buna karar vermemiz için tipim nasıl konusu açman lazım kızlar neden seninle gitmediğini ancak o zaman cevap bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

Bilip bilmeden sallamayın. Yok araban ne, 100 milyarlık mı falan diye.

Reina'ya alırken arabaya bakmıyorlar. Ama arabasız gidince akşam taksi bulmak biraz zor olabiliyor. Biz genelde taksiyle gidiyoruz ama arabayla gidersen otoparkı 30 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca fiyatlarda söylendiği gibi fahiş değil. Yani bi taksim fiyatı beklemeyin tabi. Ama taksimde bi votka 15-20 ise orda 20-40 falan. Giriş ücreti de 50 tlydi galiba. Gidipte bi bardak içkiyi 100 e vermiyorlar size. Ama tabi gidipte masaya geçip şişe falan açtırırsan fiyat tabiki artar deli gibi.

Yılbaşında 10 küsür kişi gitmiştik deli gibi içtiğimiz yediğimiz menuye bahşiş falan derken 7500TL ye yakın bi para vermiştik.

Reina yerine sortie daha iyi. Hem fiyatlar daha iyi hemde daha güzel. Kız arkadaşınla akşam yemeğine gideceksen 2 kişi fix menu alsan vereceğin para bahşiş falan derken 400 falandır. Ama herşeyi yersin içersin.

Hatta sortie de erken rezv. fırsatları oluyor. Gidince mail adresimizi kayıt ettirmiştik. Ara sıra mail geliyor. Gelen maili bulabilirsem bakarım. Sınırsız et+içki olan menu 60 a mı 70 e mi ne düşmüştü kişi başı. Erken rez yaptırınca.

Sortie, reinayı geçtim. Avm lerde veya başka bi yerdeki herhangi bi midpointe gidince ana yeme+içecek+tatlı+arasıcak+2 içki alsan zaten kişi başı 100 den fazla para vereceksin.

Mecidiyeköyde trump girişindeki rest.da bile ana yemek 30-40 tl. Reina, sortie vb. için fiyat normal bence.

Yukarıdaki fiyatsal bilgileri zaten gittiğin için biliyorsun. Bilmiyenler için bilgi veriyim dedim.

Son olarak gelmek istemeyen kızlar; ya orası çok lükstür ben ne yaparım, bize göre değil vb. mentalitesinende insanlar. Doğum günü kutlamalarında sortie de falan kutlayalım dediklerimizde -ya orası şöyledir böyledir bize gelmez diyorlar. Ama işte ortamı bilmedikleri için öyle konuşuyorlar. E bide gelmeyen için neden karşının maddi durumuda olabilir.

Son olarak bi öneri istersen; durumun iyiyse -ki iyi diyorsun-. Reina yerine anjelique i tercih edebilirsin. Daha iyi :) Ki anjelique de kız ayarlama şansın daha yüksek :)

Hocam 7500 TL az paraymış gibi konuşmuşsun. 10 küsür kişi nasıl oluyor anlamadım yarım veya çeyrek insanlar da mı var? 7500/10= 750 TL kişi başı yine de oha yani! Oraya gitsem bahşiş mahşiş vermem eşşek yüküyle hesap verip bir de bahşiş mi verecektim. Mekan, manzara, kalite, olanaklar hakediyor olabilir bilemem ama az para da değil yahu. Bir asgari ücreti bir yemekte "yemek".

• quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

Bilip bilmeden sallamayın. Yok araban ne, 100 milyarlık mı falan diye.

Hocam 7500 TL az paraymış gibi konuşmuşsun. 10 küsür kişi nasıl oluyor anlamadım yarım veya çeyrek insanlar da mı var? 7500/10= 750 TL kişi başı yine de oha yani! Oraya gitsem bahşiş mahşiş vermem eşşek yüküyle hesap verip bir de bahşiş mi verecektim. Mekan, manzara, kalite, olanaklar hakediyor olabilir bilemem ama az para da değil yahu. Bir asgari ücreti bir yemekte "yemek".

10 küsür kişi belki 19 kişidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasttimes87

10 küsür kişi belki 19 kişidir

hmm inceden

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.