Şimdi Ara

[Rehber] Smart cast nedir nasıl yapılır ne işe yarar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
2
Favori
40.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre.cetin

Ben yapamadım oriannanın q skilini smart cast yapmak istiyorum. Biri tam olarak antabilir mi?

Key Bindings girip Smarcast'lardan Shift+Q'yu Q yapacaksın. Sonra More Options'tan Smarcast Indicator gibi bir şey var sanırım onu kapatacaksın bu kadar.
  • konu eski ama yinede yorum yapmadan duramadım
    Smart Cast gerçekten çok yararlı oyunlardan iyi verim almak için gerçekten çok iyi..
    sadece team fighta değil her türlü yerde yararlı tek sıkıntı Lee'sin ile Wriggle koyup sonrada ona w ile atlamak biraz sıkıntı yaratıyor sadece. ve mordekaiserin e skili. son olarakta rumble'nin ultisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Arkadaşlar olay özet olarak şu : Diyelim akali oynuyorsunuz, Q skillini aynı Karhus'un veya Cass'in Q skilli gibi atıyosunuz

atarken rangemizi nasıl koruyor yaklaşıyor mu yoksa range yetersizse atmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuashh

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Arkadaşlar olay özet olarak şu : Diyelim akali oynuyorsunuz, Q skillini aynı Karhus'un veya Cass'in Q skilli gibi atıyosunuz

atarken rangemizi nasıl koruyor yaklaşıyor mu yoksa range yetersizse atmıyor mu?

Range yetmezse adama yaklaşıyor. Smartcastı bayadır kullanıyorum çok fazla faydasını gördüm.Tek sıkıntı main herom olan rumble ile vedalaşmak zorunda kaldım Ultisi işkence gibi.Aslında rumble alınacağı zaman ayarlardan ultinin smartkeyi iptal de edilebilir ama kim uğraşır

• tus atmasi iste karthus ta q skillini direk imlec yönünde birakiyodu ya aynisuni diger herolarda oyun ayarini degistirerek uygulaya biliyosunuz
    bide tek tusla tum skilleri atma vardi nasi oluyo o bi anlatirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koca serverda birkaç kişi hariç smart cast kullanmasını bilen yokmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLque

quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Peki ben brand oynuyorum smart sayesinde q skilini minionlara takılmadan atabilirmiyim ?

dağları bile delersin adamım

üstünden aşırtma atsa fena olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramualda

Çok teşekkür ederim gerçekten 2 aydır oynuyorum böyle bir şeyi bilmiyordum. Bugün Ashe ve Nidalee ile denedim çok sardı teşekkür ederim :)

Lux ve Ezreal gibi karakterlere kesinlikle lazım...

Her karaktere lazım.
  • Türkçede nasıl ayarlayabiliyoruz ?
  • Flashı nasıl atıyorsan smart cast'da o demek, radyasyondan millet anlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyDevrim

Türkçede nasıl ayarlayabiliyoruz ?

Tus atamalari - buyu 1 i otomatik kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: NaganoTR

quote:

Orijinalden alıntı: MyDevrim

Türkçede nasıl ayarlayabiliyoruz ?

Tus atamalari - buyu 1 i otomatik kullan

Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mit0z

Flashı nasıl atıyorsan smart cast'da o demek, radyasyondan millet anlamıyor

duygularıma tercüman olmuşsun
  • Oyun içinde otomatik tuşlar ayarla var. Aynı şeyi o da yapıyor. Program kullanıp da pc nin kafasını bozmasına gerek kalmadan yapabilirsiniz. Riot bunu zaten düşünüp tuş atamalarına koymuş ne diye bu programı kullanalım ?
  • Ryze Lee-sin Ezreal oynamayı daha zevkli yapıyor. Deneyin derim

• Ben ayarlari hic yapmadim ama dedigin sekilde mesela alt tusunu basili tutup q skilline basinca hedef cikmadan direk atiyor dedigin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Peki ben brand oynuyorum smart sayesinde q skilini minionlara takılmadan atabilirmiyim ?

Yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch1nexta

Ya hiç mi anlamadınız mesela mundo oynuyosunuz kasap bıçağını atarken once skile tıklayıp sonra gidecegi yonu belirleyip bidaha tıklayıp atmak yerine direk mausun oldugu yere atıyor anlayın artık şunu

mesela ben altta olayim mundoyla fare basede olsun ordan oraya atar mi?

• Güzelmiş bilmiyordum.
  • akaliye mavi alındığı zaman dehşet bir hale sokan combo biçimidir.

ayrıca kha'zixınde e-w-q combosunu bır anda yapıp karşı tarafı yok ettığını unutmamak gerek.

ve lee sin haraslama üzerine yapılan qq-ee-w combosununda ayrıca bir güzelliği bulunmakta.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.