Şimdi Ara

[Rehber] Smart cast nedir nasıl yapılır ne işe yarar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
2
Favori
40.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yararlı gibi duruyor ama bazen zararı da olabilir gibi geldi.
  • Kha Zix ve Ryze ile smartcast oynamanın tadı bambaşka ya
  • bunu nasıl yapacaz türkçe olarak açıklarmi birisi lütfen
  • Pek ısınamadım , Aslında gayet Hızlı ve aktif Skill atılabilir , Ama alışkanlık işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bunu nasıl yapacaz türkçe olarak açıklarmi birisi lütfen

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqt_sU4cIC3nQ8FLZNcyzTQOw8b3n7tHGNDka00b055R2wbfwx
    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTIamCalijPMF0W9f3cX1mUHUuwCOlmtijf2vQMbf_oGSgjex9N
    2. resimdeki Smartcast Range Indicators açmanı tavsiye ederim.,
    1. resimde shift + q .... yu q, w, e, r yap. custom kur ve dene. (alt demişim şimdi hatırladım 1 senedir böyle kullanıyorum unuttum shift olması gerekiyor. Bu arada shift + 1 leride 1 2 3 4 5 6 yada pro playerlar gibi z, a, s gibi özel kombinasyonlarda kullanabilirsin.

Edit : img ler olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay With Me -- 17 Mayıs 2013; 11:26:38 >

• Smart cast iyi lakin aşırı profesyonel olmak gerektiriyor bence.Çünkü yön tuturamayan çok fazla kişi var.Pratik yapmadan oyuna girip dağlara taşlara skill sallıyorlar Özellikle turnuvalarda kullandığından Ezrael patlaması yaşanıyor bu aralar ama her bilmeyen özenip alıyor ve rezil rezil skillshotlar görüyoruz.Faydası olan ama el çabukluluğunu öldürdüğünü düşündüğüm bi özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Smart cast iyi lakin aşırı profesyonel olmak gerektiriyor bence.Çünkü yön tuturamayan çok fazla kişi var.Pratik yapmadan oyuna girip dağlara taşlara skill sallıyorlar Özellikle turnuvalarda kullandığından Ezrael patlaması yaşanıyor bu aralar ama her bilmeyen özenip alıyor ve rezil rezil skillshotlar görüyoruz.Faydası olan ama el çabukluluğunu öldürdüğünü düşündüğüm bi özellik.

Smartcast range indicatorsuz kullanmaktan bahsetmissin ve el çabukluğunu düşürdüğünden bahsetmişsin. Öyle bir dikkat reflex gerekiyorki öyle kullanmak için sürekli takip etmelisin mause imlecini skill spamladığın herolarda ayrıca çok güzelde arttırıyor benim görüşüm el çabukluğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Smart cast iyi lakin aşırı profesyonel olmak gerektiriyor bence.Çünkü yön tuturamayan çok fazla kişi var.Pratik yapmadan oyuna girip dağlara taşlara skill sallıyorlar Özellikle turnuvalarda kullandığından Ezrael patlaması yaşanıyor bu aralar ama her bilmeyen özenip alıyor ve rezil rezil skillshotlar görüyoruz.Faydası olan ama el çabukluluğunu öldürdüğünü düşündüğüm bi özellik.

Smartcast range indicatorsuz kullanmaktan bahsetmissin ve el çabukluğunu düşürdüğünden bahsetmişsin. Öyle bir dikkat reflex gerekiyorki öyle kullanmak için sürekli takip etmelisin mause imlecini skill spamladığın herolarda ayrıca çok güzelde arttırıyor benim görüşüm el çabukluğunu.

O da senin görüşün ama şöylede bir şey var ki; Örneğin bir Ezrael Teemo karşısında skil atmaya başlayınca tutturmak için,dediğin gibi aşırı dikkat ve reflex gerektiriyor.Bu da skili boşa harcama ihtimalini arttırıyor.Tfde kaçan her skill senin aleyhine.Smartcast yapacam diye tohumları tutturamayan Zyralar Zyralarımız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

O da senin görüşün ama şöylede bir şey var ki; Örneğin bir Ezrael Teemo karşısında skil atmaya başlayınca tutturmak için,dediğin gibi aşırı dikkat ve reflex gerektiriyor.Bu da skili boşa harcama ihtimalini arttırıyor.Tfde kaçan her skill senin aleyhine.Smartcast yapacam diye tohumları tutturamayan Zyralar Zyralarımız.

Bu yuzden smartcast range indicator gibi birşeydi o şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeen

quote:

Orijinalden alıntı: Ch1nexta

Ya hiç mi anlamadınız mesela mundo oynuyosunuz kasap bıçağını atarken once skile tıklayıp sonra gidecegi yonu belirleyip bidaha tıklayıp atmak yerine direk mausun oldugu yere atıyor anlayın artık şunu

mesela ben altta olayim mundoyla fare basede olsun ordan oraya atar mi?

Olay o değil.Sınır olan yere atıyor zaten.Tek olay senin tıklama olayını aşıyor.Skili bastığın zaman mousenin olduğu yere atıyor skili.Hakikatende koca forumda az kişi biliyormuş
  • mutlaka deneyeceğim bu şeyi. hele ryze ile bakalım tfler daha canlı geçecek o halde :)
  • Yararlı konu up
  • Yaklaşık 7-8 ay önce smartcast kullanmaya başlamıştım. Seri olarak skill kullanmak çok avantajlı gelmişti. Dün internet cafeye yolum düştü, clienti görünce bi aram atayım bari dedim. Tuş atamaları defaulttu doğal olarak. Ama ben kendi pc me alıştığımdan bu hiç aklıma gelmedi. Neyse. Bi fight başladı. Ben de ziggs oynuyorum, skilleri hızlıca saydırayım derken, sırayla menzil belirteçlerini açtım sadece. Durumun farkına vardığımda fight devam ediyordu. Ben de skilleri olduğu gibi kullanmaya başladım. 5-6 dakika sonra da skillshootları kullanırken daha çok rahat ettiğimi gördüm. Elim de alıştığından yeterince seri oynayabiliyordum. Bu sabah ise smartcast'i resmi olarak bıraktım. Ez de hala kullanırım ama o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulme

<3 sen yetkili bi abeye benziyon oyun ici nickin ne ekliyim seni

Konu hort yararlı konu.
    Bu arada bu mesajda ciddimisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolikantos

quote:

Orijinalden alıntı: soulme

<3 sen yetkili bi abeye benziyon oyun ici nickin ne ekliyim seni

Konu hort yararlı konu.
    Bu arada bu mesajda ciddimisin?

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne up ı smartcastı bilmeyen mi kaldı xD

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Ne up ı smartcastı bilmeyen mi kaldı xD

Kalmiş iks de iks de
  • smartcast cidden çok rahat şimdi ayarları da rahatlattılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolikantos

quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Ne up ı smartcastı bilmeyen mi kaldı xD

Kalmiş iks de iks de

E o saman oyunu silsin xD

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Nedir? : Smart cast, skillin kısayoluna bastıktan sonra düşmanı seçme gerekliliğini kaldıran, level atladığımızda tek tuşla skill point verme gibi olayları ayarlayan bir kısayol olayıdır.

Nasıl yapılır? : Oyun içinde ESC'ye basıp, Key Bindings menüsüne giriyoruz. Azcık aşağılarda Smart Casts bölümü var. Bu menüden istediğiniz kısayolu istediğiniz olaya ayarlayabilirsiniz.

Ne işe yarar? : Aslında düşününce yararı yokmuş gibi gözüküyor ama aslında size büyük bi zaman kazandırır. Örneğin Q'ya basıp rakibe tıklamak yerine, imleci rakibin üstüne götürüp Q tuşuna basıyoruz ve skillimizi atmış oluyoruz.

[Rehber] Smart cast nedir nasıl yapılır ne işe yarar

Resimde de görüldüğü gibi Ashe'nin W skillini attığımızda, resimde görüldüğü gibi bir şey çıkıyor ve skilli atmak için sol tık kullanmak tf'da zaman kaybına ve hatta tf'ı kaybetmenize bile neden olabilir. Smart cast kullandığımızda o çıkan şey hiç gözükmüyor ve W basar basmaz skilli atıyor. Bu her skill için geçerli, her skill için aynı şeyi yapabilirsiniz.

Oyunu az çok bilen herkez SmartCast Ney bilir fakat yararlı konu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.