Şimdi Ara

[Rehber] Smart cast nedir nasıl yapılır ne işe yarar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
2
Favori
40.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmeyen yoktur diye düşnüyodum ama bilmeyenler için süper birşey olmuş riot ayar sayfasıda çıkarsa rune sayfası gibi iyi olurdu
  • olafın 3. skilline denedim yapamadım
  • Smart Cast'ı açın da rastgele atın spelleri çok pro işi.
  • Biraz önce ayarladım bende,ilk oyunda soraka oynadım,fark ortada,aşırı derecede rahat oluyor.
  • En kısa zamanda deneyeceğim teşekkürler. Blitz'le terör estirebilirim .
  • her hero ya uymayacagından sıkıntı yaratır her oyuna girerken değiştirmek gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

her hero ya uymayacagından sıkıntı yaratır her oyuna girerken değiştirmek gerekecek

her champte mantıklı bence smart cast, sadece rumble ulti ve viktor e nin mekaniği sıkıntılı oluyo smart cast ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

her hero ya uymayacagından sıkıntı yaratır her oyuna girerken değiştirmek gerekecek

her champte mantıklı bence smart cast, sadece rumble ulti ve viktor e nin mekaniği sıkıntılı oluyo smart cast ile.

genelde rumble ile oynadıgım icin q w r skill ine geren yok sadece e skill ' inde işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamkardeş

olafın 3. skilline denedim yapamadım

adamın üstüne imleci getirip e ye bas adamın yanına gidip skili vurmasını bekle ama öyle bir skill için smartcastın yarardan çok zararı olur deniceksen q skilli için dene
  • Çok işe yarıyor bu alışınca :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: russell26

quote:

Orijinalden alıntı: selamkardeş

olafın 3. skilline denedim yapamadım

adamın üstüne imleci getirip e ye bas adamın yanına gidip skili vurmasını bekle ama öyle bir skill için smartcastın yarardan çok zararı olur deniceksen q skilli için dene

q yada denedim olmadı
  • 1 hafta öncesinde yapmıştım , ilk başta biraz enteresan gelebilir doğaldır,Fakat alıştığınız zaman çok fark ediyor misal ; blitz ile çok daha rahat ve hızlı bir şekilde adamı çekebiliyorsunuz gibi.
  • Up. Resim gitmiş, kısa zamanda güncellerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egzap

En çok şart olan cassiopeia

cassio yu smart cast siz dusunemıyorum bile....

NOT: bu arada illa tum skıllerı smart cast e alacaksınız diye bir sey yok her tusu ayrı ayrı koyabılırısnız yada bazı skıllerı koymanız bıle yeterlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 17 Nisan 2012; 18:34:18 >
  • tüm herolarda neredeyse her skill i smart cast le kullaniyorum. Herkese tavsiye ederim cass ve ez e lazim tabi xerathada lazım
  • Stream izlerken hep merak ediyordum bu adamlar skill atarken yuvarlak daire çıkıp düşman seçmiyorlar çatır çutur comboyu düşmanın kafasında patlatıyorlardı nasıl oluyor diye,demek ki buymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Peki ben brand oynuyorum smart sayesinde q skilini minionlara takılmadan atabilirmiyim ?

şaka gibi
  • ziggs ashe ez rumble gibi ayar gerektiren ult'lerde kullanmam smart
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurinThalion

ziggs ashe ez rumble gibi ayar gerektiren ult'lerde kullanmam smart

ben r tuşunu smartcast ulti t tuşunu normal ulti şeklinde kullanıyorum tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Peki ben brand oynuyorum smart sayesinde q skilini minionlara takılmadan atabilirmiyim ?

dağları bile delersin adamım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.