Şimdi Ara

Regular Show: The Movie (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer ki bir film, biz zaman hortumu vesilesiyle geçmişe gidip, kötü voleybol koçunu alt ederek evreni ve kendi dostluklarını kurtarmaya çalışan kahramanlarımızı konu ediniyorsa, başka bir bilgiye gereksinim duymaksızın, hem çocukların hem de yetişkinlerin gönlünü fethetmiş efsanevi Cartoon Network çizgi filmi Regular Show‘un sinema filminden bahsediyoruzdur. Yeni nesil çizgi filmler konusunda kesinlikle şanssız olsalar da, Regular Show oldukça büyük bir istisna ve hem çocukların hem de bizim ekran başında bayram etmemize neden oluyor. Haliyle yayınlanan fragman bizi bir hayli mutlu etti.

İsmini neden Regular Movie değil de Regular Show: The Movie koyduklarını anlayamadığımız filmin fragmanı hemen aşağıda:

Yapımcılığı Cartoon Network Movies tarafından üstlenilen Regular Show: The Movie‘nin dağıtımcısının Warner Bros. olması, normalde ülkemizde izlememiz zor olan bu filmi acaba sinemada izleyebilir miyiz sorusunu kendimize sormamıza neden oldu.

Regular Show: The Movie’nin Yönetmeni J. G. Quintel

Filmde de tıpkı dizide olduğu gibi dizinin yaratıcısı J. G. Quintel‘i aynı zamanda Mordecai ve Hi-Five Ghost‘un sesi olarak izleyeceğiz. Quintel aynı zamanda Regular Show: The Movie‘nin yönetmeni de olacak. William Salyers Rigby‘ye, Sam Marin Benson, Pops ve Muscle Man‘e ve Mark Hamill Skips‘e dizide olduğu gibi filmde de sesiyle hayat verecek.

Dizi şu an yedinci sezonda, sekizinci sezon içinse kanalla olan anlaşmasını tazeledi bile. Regular Show gerçekten adının hakkını verip sürekli bir dizi olacakmış gibi duruyor.

Kaynak: Filmloverss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 17 Ağustos 2015; 0:27:13 >

• Yeni nesil bu serilerle sansli degil, sanssiz

Su CN cizgi dizileri son yilin en kotuleri.

Elbette bizim ulkemizde yayinlandigi kadariyla...

Yabanci ulkelerin cn si cok daha kaliteli yapimlarla dolu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de öyle fakat Regular Show bana göre diğerlerinden açık ara daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 25 Temmuz 2015; 11:59:24 >
  • Bende yeni nesil çizgi dizileri sevmem ama bu Regular show, adventure time ve gumball çok eğlenceli aynı zamanda da bizim dönemlerden kalma çizgi dizilere benziyor.
  •  Regular Show: The Movie (2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 16 Ağustos 2015; 19:00:53 >
  • WarnerBros'la konuştum getirtmeye çalışıyorum
  • Bu çizgi dizi çok iyiydi, bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    All-New All-Different Avengers #1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok severim Regular Show'u. Merakla bekliyorum :)

• Uzun bir regular show bölümü iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Bende yeni nesil çizgi dizileri sevmem ama bu Regular show, adventure time ve gumball çok eğlenceli aynı zamanda da bizim dönemlerden kalma çizgi dizilere benziyor.

Tam ben de Regular Show, Adventure Time örneklerini verecektim. Cidden yeni çizgi filmlerde iş yok ama bu iki dizinin absürtlüğü beni cidden sarıyor. İzlerken mantığını kaybediyorsun ve gelişen saçma olayları "niye böyle oldu lan" diye sorgulamıyorsun. Bunların bir tık üstü Family Guy ve South Park.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

WarnerBros'la konuştum getirtmeye çalışıyorum

Rigby'ye selamlar.
  • Çizgi filmi çok kaliteli be usta 4,5 bölüm birleştirip yayınlasınlar o bile giderli
  • çok seviyorum bu çizgi diziyi çünkü baş karakterler aynı bizim gibi işsiz
  • MERT* kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bunun tum sezonlarini nerden bulurum.Türkçe tabi

• Müthiş ya naber müdür en sevdiğim bölümdü

• it's always sunny in philadelphia'nın çizgi versiyonuna benzetirim hep regular show'u. merakla bekliyorum.
  • sürekli kendini tekrar etmese güzel olacak
    tabii bunu 27 yasında biri olarak söylüyorum
  • Regular Show:The Movie yerine ismi Regular Movie olsaydı daha iyi olurdu bence

• 1 eylülde torrent e düşer, film 70dk ve dünya çapında sinemada yayinlamazlar

The movie premiered on August 14, 2015 at the Downtown Independent in Los Angeles, where it will screen for one week.[4]

The film will be released digitally on September 1, 2015, followed by a DVD format release on October 13, 2015.[1]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 20 Ağustos 2015; 16:44:33 >
  • Şu Regular Show'u merak ettim. Sünger Bob gibi bir şey mi? Yoksa hiç alakası yok mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.