Şimdi Ara

Regions of Ruin Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
5
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi assad12 -- 31 Temmuz 2020; 16:18:26 >

• up up bir kişi bile destek olsa yeterli ya oyun güzele benziyor
  • Hocam beklemedeyim oyun gerçektende hoş güzel fiyatıda çok uygun.
  • up
  • Oyunun çeviri çalışmaları hızlanmıştır.Kesin çıkış tarihini veremesem de beklentim en geç mayıs ayında yamayı tamamlamak yönünde.
  • hocam ilerlemeyi buraya kayıt ederseniz iyi olur resim vb eklenirse şimdiden kolay gelsin
  • Hocam dosyaları atarsanız veya nasıl cıkarma yapacağımı anlatırsanız yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeTe -- 5 Nisan 2019; 22:51:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dawn of Man Türkçe Yama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çeviri yapmak istiyorsanız ekibe dahil edebilirim sizi 350 ile 500 satır arası değişen text çevirisi var.
    çıkarma kopyalama gibi kısımlar geride kaldı. Çeviri kısmını bitiriyoruz.cevabınızı bekliyorum.
  • ben çevirmek istedim ama dil dosyalarını bulamadım bana birkaç text dosyası verirseniz ben de size yardım etmek isterim
  • HALA DESTEK ARAMAKTAYIM TEKNİK BİLGİYE GEREK YOKTUR SADECE ingilizce Bilgisi.

Desteklerinizi Bekliyorum.
  • arkadaşlar oyun gerçekten güzel ingilizce biliyorsanız biraz yardım edin adama upup
  • İngilizcemi geliştirmek istiyorum ama benim kapasitemi aşar mı bilmiyorum ? Basit bir text dosyası örneğine baksam belki yardımcı olabilirim. Böyle işlerle ilgilenmeyi seviyorum.
  • Gerekli dosyaları yollayın önümde 5 6 ay boş zamanım var uğraşırım yardımcı olurum.
  • yama ne durumda?
  • hocam bana da 1 tane text dosyası gönderebilirsiniz
  • Merhaba, bir gelişme var mı? Oyunun yapımcısına bu durumla ilgili yazmayı düşünüyordum ancak bu yazıyı görünce bir sorgulayayım dedim.
  • güncelleme: yama başlandığı gün yeterli destek görmediği için iptal edilmiştir.çevirdiğim kısımların text dosyaları da maalesef silinmiştir. iyi günler !

31.07.2020
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.