Şimdi Ara

reflexleri geliştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgi ve tekniğin yanında onları kullanmanı sağlayan reflexlerdir. bütün boks vuruşlarını en iyi şekilde bilse de, bütün tae-kwon ataklarını en iyi şekilde bilsen de, yahut wing chun'un tüm kombinasyonunu öğrensen de bunları kullanmanı ve saldırı veya savunma yapmanı sağlayan reflexlerdir. işte ben bu sebepten ötürü reflexlerimi güçlendirmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. (boks salonu var ancak bizim eve çok uzak. antremana gitmesinde sorun yok ama dönerken geç vakte kalınıyor ve o saatte dolmuş yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general_skyx -- 5 Nisan 2013; 17:09:44 >

• ya kimsenin fikri yok ya da yardımcı olmak istemiyorlar :/
  • ya koskoca forumda bilen yok muu ?
  • Bol bol gölge boksu yapman gerekiyor ve karşına kardeşin falan varsa onu al eldivenleri giysin sana habersiz vursun sende yumruklarından kaçmaya çalış iskivler side step vsvs
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihözel

Bol bol gölge boksu yapman gerekiyor ve karşına kardeşin falan varsa onu al eldivenleri giysin sana habersiz vursun sende yumruklarından kaçmaya çalış iskivler side step vsvs

tek çocuğum malesef. dediğim gibi kuzenim beni çalıştırıyordu ama adamın işe gireceği tuttu ve çalışmalar bitti
  • salona gitmen en iyisi
  • quote:

salona gitmen en iyisi

evet de gündüz saatlerinde olmazsa gidemem. giderim ancak geri dönmesi çok zor olur. en az evle arası 1 km var. akşam 7:30 - 8:00'den sonra dolmuş yok. yani 8 - 8:30 gibi çıksak en az 1 km yol yürüyeceğim eve. hem geceye kalıyoruz hem de yorgun argın o mesafe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 km dediğin nedirki 10 dakika sürer ben bağzen antrenman çıkışlarında can sıkıntısından eve yürüyorum 9 km 11 bucuk gibi evde oluyorum :)
  • quote:

1 km dediğin nedirki 10 dakika sürer ben bağzen antrenman çıkışlarında can sıkıntısından eve yürüyorum 9 km 11 bucuk gibi evde oluyorum :)

vallaha bilmiyorum ama burda uzun sürüyor geceye kalmak da istemiyorum yani
  • gerçekten yapmak isteyen bahane üretmez
  • quote:

gerçekten yapmak isteyen bahane üretmez

yapmak istiyorum zaten. ama bulunduğum şehirde sadece bir salon var. gerçekten öğrenmek demek her engeli aşabileceğimiz anlamına gelmiyor işte. bende şu anlık aşılamayacak bir engel var
  • kaç yaşında olduğunu söylersen sevinirim 1 km yürümek ne kadar büyük bi engel olabilir :)
  • quote:

kaç yaşında olduğunu söylersen sevinirim 1 km yürümek ne kadar büyük bi engel olabilir :)

20 yaşımdayım ama annem biraz fazla korumacı. tek çocuğuyum
  • dostum erkan ben sana hiçbirşey demiyorum :)
  • quote:

dostum erkan ben sana hiçbirşey demiyorum :)

işte durum bu. ama boksu öğrenmeyi çok istiyorum çocukluğumdan beri
  • 1 km'den birşey olmaz.Tak kulaklığını aç müziğini yolda o 1 km 200-300 metre gibi gelirBen yolda müzik dinliyorum çok fena motive ediyor.Ruhuda beslemek lazım istersen vücudun 10 numara olsun fakat ruhunu besleyemiyor mutlu edemiyorsan elinden birşey gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

1 km'den birşey olmaz.Tak kulaklığını aç müziğini yolda o 1 km 200-300 metre gibi gelirBen yolda müzik dinliyorum çok fena motive ediyor.Ruhuda beslemek lazım istersen vücudun 10 numara olsun fakat ruhunu besleyemiyor mutlu edemiyorsan elinden birşey gelmez.

savaş sanatlarının temelinde ruhunu beslemek vardır zaten. ruhuma en çok etki eden kitaplar oluyor nedense
  • refleksler değil hisler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.