Bildirim
reflexin böylesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
reflexle alakası yok adam hesaplamıştır rotayı
ama iyi sıyırdı kerata
_____________________________ < Bu ileti hesap makinesi kullanılarak atıldı >
Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının hiç mi farkında değilsin? -
önceden o arabanın orda olduğunu biliyordur bende yaparım aynısını hatta daha yakınından geçerim _____________________________ -
Ben altından bile geçerim. _____________________________ -
Havada arabaya yön mü verecek? _____________________________ 
Boom boom, bang bang, lie down, you're dead.
Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer -
quote:
Orijinalden alıntı: Hawaii
Havada arabaya yön mü verecek?
Araba havadayken direksiyonu sola kırarsa yere yapıştığı anda doğal olarak o tarafa gider. -
Ben arabaya kafa bile atarım _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
önceden ayarlanmış olduğu çok belli _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
önceden o arabanın orda olduğunu biliyordur bende yaparım aynısını hatta daha yakınından geçerim
DH değil mi burası
Herkes geçer.
_____________________________ Seviyesizleri ve siyasi parti fanatiklerini blokluyorum. İyi forumlar. -
beyler mostwanted olsun carbon olsun shift olsun run olsun çok daha pislerini yaparım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 8 Temmuz 2012; 19:17:25 >_____________________________ -
Ben olsam arabanın içinden geçerdim. Geçen tam kavşakta önüme bir araba çıktı sol camı da sağ camı da açıktı içerden geçtim. _____________________________ Whatever happened to Sex&Drugs and Rock and Roll? Now we just have AIDS, crack and techno -
Hocam Video çekiyorlar zaten önceden planlandığıda çok belli oluyor.. _____________________________ TÜRKİYE'DEN Daha Fazlasını Beklemeyeceksin Zaten. -
futbol oynamış her insan az çok yapabilir bunu reflex değil, karar verme. _____________________________ SOYTARISI GİTTİ DİYE KRALIN SARAYI YIKILACAK DEĞİL YA -
Antremanda Çalışılmış pozisyon ve gol olmuş :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Death Note
önceden o arabanın orda olduğunu biliyordur bende yaparım aynısını hatta daha yakınından geçerim

DH yi seviyorum ya_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler