Sattıklarım Ve Aldıklarım (Alıcı Satıcı Yorumları)
Evet Arkadaşlar benden alımış oldugunuz CD-DvD,Playstation 1-2-3 , Bilgisayar Parçaları Vs Satışını yaptıklarım ve aldıklarım kişiler ve forumda beni tanıyanlar hakkımdaki yorumlarını yazarsa sevinirim
Bu Sayfada Benimle Alışveriş yapanlar ve Yaptıklarım kişiler ve beni tanıyanların yorum sayfasıdır
sorunsuz bir alışveriş oldu benim açımdan
quote:
Orijinalden alıntı: laststate
sorunsuz bir alışveriş oldu benim açımdan
sağol hocam
500 gb hdd aldım kendisinden 2 aydan beri sorunsuz kullanıyorum tşk ederim kendisine guvenilir birisi gönul rahatlıgı ile alışveriş yapılabilir birisi kendisi
quote:
Orijinalden alıntı: KacoKari
500 gb hdd aldım kendisinden 2 aydan beri sorunsuz kullanıyorum tşk ederim kendisine guvenilir birisi gönul rahatlıgı ile alışveriş yapılabilir birisi kendisi
İyide hoca profiline bakan insan geçmiş alışverişerlinden aldığın notları ve yorumları görebilir. Neden ayrıca buraya konu açma gereği duydun ki ?
bende biliyorum hocam benim bu forum dışındanda satışlarım var onlarda referans olmak istiyor o yüzden böle bi konu açma gereği duydum
facebookta rastgele tanıştım , elektronik hakkında cok yardımcı ve güvenilir birisidir kendisi. yaklaşık 4-5 aydır ondan alışveriş yapıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım.
hızlı teslimat + güvence ile ;)
yaklaşık 4-5 aydır ps2 oyunları satın alıyorum,
ve hiçbir sorun yaşamadım , hızlı teslimat + güvence =)
saygılarımla, satışlarınızı devamını diler.
quote:
Orijinalden alıntı: vatan_sevgisi
yaklaşık 4-5 aydır ps2 oyunları satın alıyorum,
ve hiçbir sorun yaşamadım , hızlı teslimat + güvence =)
saygılarımla, satışlarınızı devamını diler.
yaptıgın yorumlar için teşekkür ederim
Sorunsuz alışveriş oldu parayı yatırdığım gibi hddyi kargoya verdiğini söyledi ertesi gün kargo elime geçti ve kargo normal fiyatlardan ucuza geldi. Teşekkürler
hala bişiler satiyor msun?
neden hep 0 mesajlı üyeler yorum yazıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Quezé
quote:
Orijinalden alıntı: opps35
quote:
Orijinalden alıntı: Quezé
Arkadaşlar face post kastıgım yok daha öncededim başka sitelerden sattığım ürünler oldu o arkadailardan rica ediyorum yorum yazmaları için onlarda donanimhabere üye olmadan yorum yapamacakları için üye oluyorlar başka bir art niyetim yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme