Şimdi Ara

REFERANS MI ALIN SİZE REFERANS =) =) =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kilis
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    -goofy17-pharmacist-righteouse@-kozi-acyrlia-seennu-coolti-BySerkan-death-brtana-erkona-amfibi-shanke-turkcracker-blackboy-akosev-asuntay-exeter-ali topal-Albatros83-pisina-ermanunal01-[TÜRİ]-signomis-tvardar-alpermeriç-rotasmm-mat2000-helsloot-Orgeneral-WoXeD-sentanoo-ThisisaNightmare-WeKeNdWaRioR-eagle66-samircakir--msamy-spaydix-gzwxec-knıghtfall-Anarchipunk-mong-dudambi-Ali şeker-fredycrouger-s3k0-SSS-ısırgan-MoKoKo-rese-ahmettu-tupacamaru-HS-m.f.b-gokhan1903bjk-racer007-metintiril-Mk41-jawa-ramadane-falex-sidikli-cem77-__ultrAslan__-sadtneverdie-conguerer_ist-ABSOLUT-bbssa-azelea-nitehawk-şugarçocuk1-Raperman-kasanova_forever-over and under-serhanuygur-ShaRLooT-cmurat-iStPalLaDin-EXPANDER-recep38-bill-toshiee-conguerer_pasha-barracuda X-Halit61-hannibal-mereboy-murat-20-sephiroth-VISION-erdem187-RapStarX-we_dream-BuraX-mjordan-economyst-ufuks36-zalman_1-pcdünyası-player-scerit-foreverboy-enmisafir-aytürk-penryn-865pe-plextor-Cose Turche-BEYLİKDÜZÜ-yug2980-levent_yavuz-FATALİST-dertlerinsani61-gecce1-MENEME2002-tsunami41-Canimasyon-Gündoğdu-type25-m134-ruthlessruth-Tocak-ACS_00-mahapurusha-side_effect-lazarusuo-whamx-Fatih GÜRER-Gbanes374 -susturucu10şanlı-kortin-dolez-sirneo-hortlek-mehmet-koksal-orkemay-erhansun-seminole-pegasus1881-orhan---61-xbad-boyx- experience_x -HastaFenerl1-muratmert1-ankara1234-HeavenWards-güneyonur-A-Drive-C-TİMİ-s333-EagleEyes-AbsoluteZero-atik33-mav1li-darkcondor-rainbowr6-Badyblows-menem-kardes4-zantanriyar-poirot-citafettin-gkntr-bukowski-YasiKa-tkack_can-jactheblack-lacrymatoire-Narcissus©-ozzzy222-StrangerXT-ekobravo-faruxxx-yalnızkral-sulomania87-cavador-X Files-serkan_koyun-Galactus-parryossa-FaTeeH-azazel8685-ManagerCall-demircibu-Elondo-trkkrsy-souza-CeOfFuture-silistra-HİPER-LeGeND_LeGeNDaRy -Sam0-bigstone-skylineGTR_34-SYNTAX-HyperActive-fenerli_ulash-XaVieR.bb-LastGuard-uludagnet-bigstone-sahafiec-selchuk_-Rottweiler-Ser_Tar-thetrooper00-Bhd1R-Avalon64 --smok-Kara Prens-FERROKROM-impulse-elektro35 -pusu69 -LimonKolonyasi-mahapurusha-Diamondx-Hades.-desert_18 -raist_tr-TC -Dracul-cidelimemo-fusiontechus-pSy! -msakdogan-capoeira19-egungorler-cigabyte2-Mhzania-selchuk_ -Ser_Tar-thetrooper00-TOLGAPOLAT-visor-Devil Pennywise-hiickimse-
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vgulgec -- 26 Haziran 2009; 19:20:03 >

• uygun ve kaliteli ürün grubu - güvenilir satıcı - daha ne olsun!!!

Orijinalden alıntı: shanke

uygun ve kaliteli ürün grubu - güvenilir satıcı - daha ne olsun!!!
    teşekkürler kardeşim

quote:

Orjinalden alıntı: shanke

uygun ve kaliteli ürün grubu - güvenilir satıcı - daha ne olsun!!!

Orijinalden alıntı: alisagir

pm
    Firebalun Kilis temsilcisi mi oldun hocam

Hayırlı satışlar

Orijinalden alıntı: qzwxec

Hayırlı satışlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

Hayırlı satışlar

sorma kardeş yaw el atsammı ithalatına ne yapsam

pm cevaplandı

• quote:

Orijinalden alıntı: vgulgec

quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

Hayırlı satışlar

pm cevaplandı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vgulgec

sizin oralarda, kayıtdışı ithalat işi çok. Sen de bir dubai irtibatı kursan da, özellikle bu bloklar, soğutucular vs gibi, garantisi pek anlam ifade etmeyen ürünler getirtsen var ya, ne hayır duaları alırsın be.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vgulgec

sizin oralarda, kayıtdışı ithalat işi çok. Sen de bir dubai irtibatı kursan da, özellikle bu bloklar, soğutucular vs gibi, garantisi pek anlam ifade etmeyen ürünler getirtsen var ya, ne hayır duaları alırsın be.

Alıntıları Göster
    yaw yok yaw ne arar dubaide bunnardan bakma telefon işlerinin fazla olduğuna

elimde olsa burdan oraya götürüp köşe olucum

• quote:

yaw yok yaw ne arar dubaide bunnardan bakma telefon işlerinin fazla olduğuna

elimde olsa burdan oraya götürüp köşe olucum

Alıntıları Göster
    zaten dubaide çok fazla mal satışı yok; dubainin esas espirisi, uzakdoğudan malların gümrüksüz ve kolaylıkla gelmesi. sen dubai bağlantısı kursan, herşey gelir. dubai temel olarak sipariş üzerine çalışan bir ticaret merkezi.

Zamanında sony 55 ekran tvnin kumandasını TRde bulamadığımızda, dubaiye gidip gelen bir tanıdık, ordan siparişi veririm, 1 ay sonra bir daha gittiğimde de alırım demişti.

Bir de Çin Hükümetinin, kapitalist Avrupa ve ABDye gıcıklık olsun diye, her türlü korsan, taklit, emitasyon (korsan deyip geçmeyin, fiyatına göre çok daha kaliteli ürünler de ürettikleri olur, mesela bir anakartın yongalarını bulun, adamlar size o anakartın katı kapasitörlüsünü, modifiyelisini falan yapıp verirler) ürünü resmen destekleme diye bir politikası var. tabii bu ürünlerin dünya pazarına açılma yerleri Hong Kong ve Dubai.

• quote:

zaten dubaide çok fazla mal satışı yok; dubainin esas espirisi, uzakdoğudan malların gümrüksüz ve kolaylıkla gelmesi. sen dubai bağlantısı kursan, herşey gelir. dubai temel olarak sipariş üzerine çalışan bir ticaret merkezi.

Zamanında sony 55 ekran tvnin kumandasını TRde bulamadığımızda, dubaiye gidip gelen bir tanıdık, ordan siparişi veririm, 1 ay sonra bir daha gittiğimde de alırım demişti.

Bir de Çin Hükümetinin, kapitalist Avrupa ve ABDye gıcıklık olsun diye, her türlü korsan, taklit, emitasyon (korsan deyip geçmeyin, fiyatına göre çok daha kaliteli ürünler de ürettikleri olur, mesela bir anakartın yongalarını bulun, adamlar size o anakartın katı kapasitörlüsünü, modifiyelisini falan yapıp verirler) ürünü resmen destekleme diye bir politikası var. tabii bu ürünlerin dünya pazarına açılma yerleri Hong Kong ve Dubai.

Alıntıları Göster
    YAW Bİ BLOK SATTIK NELER ÖRENDİK PARA İLE ALINMAZ BU BİLGİLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vgulgec -- 8 Ocak 2008; 12:02:09 >

• quote:

YAW Bİ BLOK SATTIK NELER ÖRENDİK PARA İLE ALINMAZ BU BİLGİLER

Alıntıları Göster
    Bloklar komple tarafımdan alınmıştır. Hayırlı olsun iki taraf içinde
    Referanslar : Darth Vader RSi# KOND# Tsunami41# Sercany# eXcaLiBuRTriGu3# wenigma# woxed# helloween# Interceptor# {PeGaSuS}# CoMiSeR# muhammedda# meke# şimdikizaman# ergin# TRQX# EMREANIL# keops# theli1907# kabukinnen# zatoo# gcd# prot# EcZaNeT# qahmet# pLayer# ((( free_man )))# someone74# cemguls# sharkatk# TheLawMan# pisina# EXPANDER# darkseed# annihilator# Auril# GinoTheCop# zalman_1# johnny2 #ea_wanted #blue #visor #bices #Penryn #C-TİMİ #vgulgec #jackiechan #ANaRCHi PuNK # kopfnussmann #almanya_b #ahmet_tem #Kimmeryalı_Conan #PashaX #yucelsag #WebEX #densenblood #demirçelik #metintekin #Chaoss #elusive #hidayetkurnaz #tiCCky
    Sorunlu insanlar : hakanlevent, Narkissos_fb

• quote:

Orijinalden alıntı: monq

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: monq

kardeşim doğru söylüyor aldı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: monq

kardeşim doğru söylüyor aldı

Alıntıları Göster
    mouse biraz pahalı olmamış mı ben geçen hafta 71 e aldım dolar yükselince 76 olmuş

http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.MSE.L.G7/?liste&ref=%2Ckeywords%3Ag7&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

• quote:

Orijinalden alıntı: BeFeD

mouse biraz pahalı olmamış mı ben geçen hafta 71 e aldım dolar yükselince 76 olmuş

http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.MSE.L.G7/?liste&ref=%2Ckeywords%3Ag7&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BeFeD

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BeFeD

Alıntıları Göster
    İyi Satışlar Vural Abi.Ürünler gerçekten güzel...

• quote:

Orijinalden alıntı: alitopal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alitopal

çok sağol kardeşlerin gül'ü

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alitopal

çok sağol kardeşlerin gül'ü

Alıntıları Göster
    bigwater 745 tarafımdan alınmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: baracuda-x

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: baracuda-x

ALDI VALLAHA

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: baracuda-x

ALDI VALLAHA

Alıntıları Göster
    Wallahi yazmadan geçemedim.. Ne güzel bir satıştır bu yahu.. Bu forumda alışveriş yaptığım her insan kardeşim veyahut abim oldu.. Bu tür ilanları gördükçe de daha çok olacak gibi görünüyor..

Hayırlı satışlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Wallahi yazmadan geçemedim.. Ne güzel bir satıştır bu yahu.. Bu forumda alışveriş yaptığım her insan kardeşim veyahut abim oldu.. Bu tür ilanları gördükçe de daha çok olacak gibi görünüyor..

Hayırlı satışlar..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Hayırlı satışlar..

sende kardeşimizsin be yawu sağolasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.