Şimdi Ara

Referans Linkleri (Ana Konu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.169
Cevap
43
Favori
54.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Binance'in uye aliminin kapali olmasi sebebiyle piyasada belli bir suredir arastirma yapiyordum yeni piyasaya giren altcoinleri nereden ucuza alabilirim diye ve sonunda Kucoin adli exchange sitesini buldum.

    Bu borsanin avantaji diger borsalara girmemis DENT, DRGN, XRB, DBC, UTK gibi gelecek vaad eden altcoinleri patlama yapmadan alma firsati sunmasi.

    DENT'i suan 0.07 centten alma firsati sunuyor, bayagi bir stok yaptim

    Asagidaki linkten siteye uye olabilirsiniz (linkte referans vardir)

    https://www.kucoin.com/#/?r=1xs1Q

    Saygilarimla




  • Herkese merhaba. Bir süredir Binance borsasındayım. Tabii ki binance ile ilgili verilmeyen ufak tefek bilgiler var. Sanırım en önemlisi kredi kartınız ile, en azından Türkiyede yaşıyorsanız, kartınız ile btc alamıyorsunuz. Yani başka bir borsadan alıp oraya transfer etmeniz gerekir.

    Hiçbir Türk borsasına zerre güvenim olmadığı için, işlem hacmi nispeten yüksek ve 4 5 kaliteli borsa arasında gösterilen Cex.io dan btc alarak Binance a aktarım yaptım. Cex size kredi kartınızla btc alma imkanı sunan yabancı bir borsadır. Alım öncelikle dolar olarak siteye para yatırmanız ve o para ile btc almanız süreciyle tamamlanıyor. Tabii önce hesabınızın onaylanması için yapılması gereken bir kaç evrak ve fotoğraf işlemi var ki bu zaten ufak tefek google translate tercümesiyle sitede anlatılanlarla tamamlanabilir.

    Ben size kendi Binance ref linkimi paylaşıcam çünkü Cex te trade yapmıyorum. Binance tekrar üye alımına başlayacaktır. Bir süre alt yapı yenilemesi gerçekleşcek muhtemelen çünkü bir anda çok talep oldu 10 - 15 gün içerisinde.

    Özellikle twitterda takip ettiğim çok kaliteli ve bu işi yemiş yutmuş hesaplar var. Tabii ki bu hesapların verdiği bilgiler çok önemli ama asla ve asla, babanız da size bilgi verse kendi adınıza bir araştırma yapmadan bilgileri yatırım tavsiyesi kabul etmemenizi öneririm. Tüm bu yazdıklarımda önerdiğim şekliyle Asla Bir Yatırım Tavsiyesi Değildir...

    https://www.binance.com/?ref=11501888




  • Herkese merhabalar airdrop olarak farklı bir başlık olmadığından buraya yazıyorum. Daha önce katılan oldu mu bilmiyorum Viuly (VIU) coinmarketcap'e düşmüş ve şu anki fiyatı 0,127917 TL işin güzel tarafı bu coinin airdropu hala devam ediyor üyeliğe hala 50VIU veriyor. Coin hakkında bilgilere gelirsek eğer Sosyal video paylaşım sitesi. Youtube tarzında kendi kanalını oluşturup yüklediğin videolara gelen beğeni ve bağışlar ile extra VIU kazanabiliyorsunuz ayrıca ücretli video koyup ücretini sizde belirleyebiliyorsunuz. Bu tokenin Ico sunda yeterli para toplanmadığından dolayı airdrop ile dağıtmaya karar vermişler. İşin özü topladıkları coinleri alıp bu işten vazgeçebilirlerdi ama yapmamışlar niyetleri baya ciddi. https://viuly.io/r/K238635a103b6372 bu adresten üye olup airdrop alabilirsiniz herkese kolay gelsin.

    https://coinmarketcap.com/currencies/viuly/




  • Sadece mail adresini giriyorsun bedava 1000 DGTX Token (10$) almaya hak kazanıyorsun. Coinler 15 Ocakta verilecek elinizi çabuk tutun.

    Link için;TIKLA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schultz -- 7 Ocak 2018; 13:27:8 >
  • Yeni Çıkacak TOKEN İsmi: PM7

    Yeni Çıkacak TOKEN Sembolü: PM7

    Yeni Çıkacak TOKEN Roadmap: ( Spoiler İçinde Resim Şeklinde Göster )14 Ocak 2018 son gün
    Yeni Çıkacak TOKEN Fiyatı ( Etherium yada USD değeri ):0.05$

    Hediye Verdiği TOKEN Adı Ve Miktarı: 20$

    kayıt linki:http://pm7.pm/ico/6f38594e
    14 ocaktan sonra çekim yapılabilecekmiş sitesinde öyle yazıyor
  • herdemasivemavi H kullanıcısına yanıt
    Site den white paper I inceleyin arkadaşlar.

    Ocak sonu 20 dolar olma konusunda iddialilar.



    Referans Linkleri (Ana Konu)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir token buldum, yakın zamanda borsaya gireceği söyleniyor. Linkten kayıt olduğunuzda 50 token size 50 token bana verecek. Ayrıca en iyi tarafı da yakın zamanda bu tokenleri eth cüzdanlarınıza çekebileceksiniz. Ref: linkim;
    https://sphere.social/?ref_code=cddk826pa0mj
  • Sphere diye bi coin cikacak sanirim, kaydolana 50 coin veriyor. Ilerde kendi cuzdaniniza aktarma da olcakmis. Ref linkimhttps://sphere.social/?ref_code=vp2jw1xc3s8g



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 7 Ocak 2018; 20:39:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://sphere.social/?ref_code=doc59b8909v7

    Üye olana 50 coin veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, ben de bir süredir kullandığım hashflare ve crypterium siteleri üzerinden bitcoin mining ile ilgili deneyimlerimi aktarmak istedim. Gözümü karartıp yüklü miktarda yatırım yaptım (birazdan bahsedeceğim) umarım pişman olmam. Yatırım danışması olmamakla birlikte fikir ve deneyim aktarımı için yazıyorum. Al sat yapmak çok bana göre değil diyorsanız ya da zaten bitcoin alıcam ve aylarca dokunmayacağım diyorsanız madencilik sitelerine üyelik mantıklı gibi görünüyor. Çalışma prensipleri şöyle ki, siz bu sitelerden belli bir süre için işlemci gücü kiralıyorsunuz, site sahipleri de bu parayla mining yaparak (bitcoin için sha_256) kazandıkları bitcoinleri hisseniz oranında bir miktar da ücret keserek size geri gönderiyor.
    1) Hashflare. Bu sitede 1 th/s kazım gücünü 220 dolara alıyorsunuz. İndirim kodları google’a yazarak aratabilirsiniz bazıları çalışıyor bazıları çalışmıyor. Kontrat süresi 1 yıl. Her 1th/s için 0.35 doların bitcoin karşılığı o günkü geliriniz yattığı anda kesiliyor. Dikkat etmeniz gereken nokta, sitenin tahmini gelir ekranında yazanlar bu kesintiler yapılmaksızın hesaplanan değerler olması. Bu sitenin kolaylığı, kredi kartı ile alım yapabiliyorsunuz ancak 3d secure kullanmanız gerekiyor ve güvenlik için ilk kez kullandığınız kartlarda işlemin onayı için ayrıca ekstrenize yansıyan 4 basamaklı kodu girmeniz gerekiyor siteye. Provizyonda bekleyen işlemler içinde görebilirsiniz “hashflare_2312” (220 usd) gibi bir şey yazacak. İşlemi yaptığınız gün kazım başlıyor ve ertesi gün size ödeme yapıyorlar. Ben aşamalı olarak ve bazı alımlarda da indirim kodu kullanarak yaklaşık 7050 dolar ile 33 th/s kazım gücü satın aldım. Son 4 günlük ortalama kazancım fee kestikten sonra günde 0.00425155 yani bunu yazdığım anki kur yaklaşık 16000 dolar desek günde 68, ayda 2040 dolar eder. Bitcoin madenciliği giderek zorlaşmakta ancak zorluğu artmadığını ve buna karşılık bitcoin değerinin sabit kaldığını varsayarsak kontrat süresince 24400 dolarlık bir kazanç olacak gibi görünmekte. Bu hesapla yatırdığım kadar parayı geri alma sürem 104 gün etmekte. Yalnız unutmamak lazım hashflare için şu anda minimum çekim limiti 0.05 btc ve çekim ücreti de 0.0007 btc. Ben bu yatırımla bile 12. günümde ancak para çekebilecek kadar bakiyeye sahip olabileceğim. Dolayısıyla hashflare yaklaşık 3 senedir hizmet verdiği için daha güvenilir kabul edilebilirse de, düşük yatırımlar için pek ideal değil. Resimler: (https://i.hizliresim.com/YgPy3j.jpg) (https://i.hizliresim.com/D7X1ol.jpg) (https://i.hizliresim.com/8YnOmk.jpg)
    2) Crypterra. Bu site nisbeten daha yeni bir site olmasına karşın çok daha avantajlı gözükmekte. Farkları sıralayacak olursak: Öncelikle 1 th/s 128 dolar ve kontrat süresi 2 yıl. Özellikle bitcoin için 10 Ocak´a kadar yılbaşı kampanyası düzenlemişler ve 20 th/s üstü alımlara XMAS30BTC kodu ile %30 indirim yapıyorlar. Böylece 1 th/s 89,5 dolara denk geliyor. Ben bu kampanya ile 3584 dolara (2 seferde) toplam 40 th/s alım yaptım (diğeriyle fiyat farkı çok fazla gerçekten de, bu da şüpheli bir durum hakkaten). Başka bir avantaj ise küçük yatırımcının yüzünü güldürecek cinsten, şöyleki birikiminiz anlık olarak artıyor ve her 10 dolar karşılığına gelen bitcoin için çekim emri verebiliyorsunuz ve bunun için sizden gönderim ücreti almıyorlar, o yüzden de düşük öncelikle ve birkaç saat beklemeli olarak gönderiliyor ama sonuçta gönderiliyor. Kazanç günlük değil anlık olduğundan takibini yapmak biraz daha zor olsa da yaklaşık hesap edersek ilk 20 th/s (kampanya ile 1792 dolar)lik kısımdan 48 saatte 0.00505114 kazım yapmışım, kur 16000 iken günlük 40 dolar, aylık 1200, (yine zorluk aynı kalır ve kur sabit kalırsa) yılda 14000 2 yılda 28 bin dolar kazanç eder. Yatırımımı geri alma sürem 45 gün ediyor, kampanyasız alsaydım 65 gün edecekti. Dezavantajlara gelecek olursak sadece bitcoin veya litecoin ile ödeme kabul ediyorlar. Ödemenin işlenmesinde bazen gecikmeler olabiliyor. Ayrıca şirket daha yeni ve bu yüzden daha az güven verici gibi görünüyor. Resimler: (https://i.hizliresim.com/m2lbqP.jpg) (https://i.hizliresim.com/EPlLQq.jpg)
    Son sözler olarak, bulut madencilik karlı bir iş gibi gözüküyor eğer bitcoin alıp birkaç ay dokunmamak niyetindeyseniz yatırımınızı bu şekilde büyütebilirsiniz. Ancak vazgeçip de gönderdiğiniz parayı geri alma şansınız yok. Anlaşma maddelerinde diyor ki, eğer şirket crypterra için 10 gün, hashflare için 20 gün ard arda zarar etmesi durumunda kontratınızı sonlandırabiliriz. Yani yatırım risk işidir, riski bilerek ve anlayarak kararınızı ona göre vermeniz gerekir.
    Site isimlerini googledan girebileceğiniz gibi referanslı linklerimden de girebilirsiniz. Herkese bol kazançlar dilerim..
    https://crypterra.net/?code=CR8677 Vehttps://hashflare.io/r/35B70F70

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • PM7 bu ay içerisinde ICO tamamlanacak. 20 dolar veriyor üye olanlara. Link aşağıdadır.

    http://pm7.pm/ico/9a962dfc




  • ilk 100 bin kişiye $500 tanımlayan coin üyelik:https://upcoin.com/?ID=5a8e39e2
    29 gün sonra exchange yapabileceğimizi iddia ediyorlar. görüp bekleyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 8 Ocak 2018; 13:43:53 >
  • Arkadaşlar Binance ın kendi kriptoparası BNB yapılan promosyonlar ile kısa zamanda 40-50 kat büyüme sağladı ve büyümeye devam ediyor.
    Şimdi Kucoin isimli borsa sitesinin de kendi kriptosu KCS - KuCoin Shares de neredeyse 20-25 kat büyüdü ve büyüyecek gibi duruyor.
    Bu borsada işlem gören KCS için promosyonları var. Diyor ki kim elinde KCS tutarsa elde ettiğimiz alım satım komisyonlarının yarısını bu kişilere elindeki oranında paylaştıracağız. Piyasada 91,043,076 KCS var total de ise 181,043,076.
    Örneğin elinizde 1000 adet KCS var ise 1000/91.043.076 = 0,00001... oranında kardan pay alacaksınız Borsanın hacmi arttıkça alım satımlar çoğaldıkça güzel karlar getirebilir. Hem KCS artışından hem komisyon kar payından faydalanılabilir...
    Şu an için 1 KCS 0.0011307 BTC 17.39 USD
    Ayrıca referanslı üyeliklerde komisyon %40 iade ediliyor
    Referanslı üyelik için :https://www.kucoin.com/#/?r=7QPy5M




  • http://satoshihero.com/en/register?r=jed95376
    bitcoinb topladığım başka bir faucet sitesi, diğer sitelere göre daha çok veriyor.
  • Merhaba daha önce airdropuna katılanlar hatırlar bu coini. Şu an market fiyatı $0,033057 biraz araştırdım video içerik paylaşım sitesi. Muhtemelen steemit tarzı bir programları var. Önce kanalınızı oluşturuyorsunuz daha sonra da kanala videolar ekliyorsunuz. Bir kaç video yükledim sitelerine yüklenen videoların altında bağış butonu var ve sitedekiler birbirine bağış yapabiliyorlar. Aynı şekilde videoyu paralı da oynatabilirsiniz tercihlerinden videoyu yüklemeden önce yapabiliyorsunuz. https://coinmarketcap.com/currencies/viuly/ adresinden fiyatı konrol edebilirsiniz. Ico zamanında yeterli parayı toplayamadığı için hala bedava vermeye devam ediyor. Topladıkları paralar ile kaçadabilirlerdi ama niyetleri ciddi. Scam bir proje olduğunu şahsımca sanmıyorum. Bir denemek lazım bence belki ilerde iyi bir para edebilir. Üye olmak isteyen arkadaşlar
    https://viuly.io/r/K238635a103b6372 burdan üye olabilirler refli linkdir.

    Refsiz üye olmak isteyenler https://viuly.io/ bu adresten olabilirler. Ayrıca token hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar net bilgi verirlerse daha iyi olur beğeni ile token kasabilirsek eğer bu postun altında herkes birbirinin kanalını takibe alıp beğeni yapabilir Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chn2z -- 8 Ocak 2018; 16:10:25 >




  • Öncelikle referans linkhttps://www.binance.com/?ref=13370506

    Binance ile alakalı yeni başlamak isteyen arkadaşlar , sitede yabancı dil bilmeyip yardıma ihtiyacı olan arkadaş olursa her türlü yardımcı olmaya çalışabilirim. Pm olarak tarafıma ulaşabilirsiniz.

    Binance sitesi kendi araştırmalarıma göre komisyon ücreti kendi para birimini alırsan (BNB) en uygun olan sanal para alış satış borsa sitesidir. Kullanımı kolay ve çok fazla kasma yapmayan bir site.

    Bol kazançlar
  • mehmeterenler M kullanıcısına yanıt
    binance üyelik alımı kapalı. üyelik açıkken referanslı link versen daha iyi :)
  • dobras kullanıcısına yanıt
    merhaba
    ben de sizin referansınız la kayıt olmuştm.
    doge 29,9 olmuş. yani daha çok var.
    parayla panel alma olayına nasıl bakıyorsunuz??
    gunde 1 üretimle 100 gun sonra çekim yapabiliriz,
  • https://www.binance.com/?ref=16532262

    binance borsasına bu linkten üye olabilirsiniz. her türlü sorunuza yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.