Şimdi Ara

Referandum'u yapacak başka tarih kalmadı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 Eylül, bayram tatilinin son günü. Kaç gündür bekliyoruz bayram tatilini, çoğumuz son gün yollarda olacağız belki de. Kullanmayacağım la oy moy başlarım böyle işe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 24 Ağustos 2010; 9:35:19 >

• tatilde oy mu olur peh
  • tamam
  • Bayram tatili kaç gün ?? dersaneler fln kaç gün tatil olucak yani
  • Adamların bayramı düşündüğümü var?
    Hangi tarihe getirmek istedikleri ortada
  • 30 lira civarı bi cezası varmış heralde. evde olursam kullanırım.
  • 12 Eylül tarihi için tahminen 1.600.000 seçmenin oy kullanamayacak olması gündemde. Bunun nedeni ise memur atamaları ve memurların adres değişiklikleri. Bu ise sene başından itibaren belirlenmiş bir tarihti. Diğer bir husus ise TC kimlik numarası nüfus hüviyetlerinde yazılı olmayanlar da oy kullanamayacaklar. Bununla birlikte 12 Eylül tarihi yine bayram tatilinin son günü. Haliyle pekçok kişi tatil dönüşü için yolda olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9-10-11 bayram tatılı bır yanlısınız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

9-10-11 bayram tatılı bır yanlısınız var

12 eylül pazar günü de işbaşı yapıyoruz değil mi?
  • Bir de 13 Eylül var
  • siz böyle demissiniz bende diyorumki bayram tatili 9-10-11 eylul persembe cuma cumartesi 12 eylul pazar bayram tatili degıl hafta sonu tatili gidip gitmemek size kalmıs ama bayram tatılı degıl
    quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

12 Eylül, bayram tatilinin son günü.
  • O tarih bilerek öyle ayarlanmış, isterse 12si hafta içine denk gelseydi yine referandum olurdu..
  • Zaman aşımından dolayı darbe yapanları yargılayamıcaklar.Bas bas bağırıyor yargılayacaz diye bizim saf millette inanıyor.
  • Tarih tamamen farklı bayram tatilinden hayır diyeceklerin hiç biri dönmez tatilini kesip ama evet diyecek kesim almanyadna bile bedava ucaklar kaldırılarak gümrüklerde oy kullandırtılacak.
  • oy kullanmamak demokrasiyi haketmediğimizi gösterir.

darbe yapanlar yargılanmıycak diye bişey yok. yargılanıcaklar suçlu bulunacaklar ceza almıycaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executioner
    O tarih bilerek öyle ayarlanmış, isterse 12si hafta içine denk gelseydi yine referandum olurdu..

akp hatırlarsanız referandumu 60 güne indirip referandumu yazın ortalarında yapmayı düşünüyordu.her zamanki gibi chp itiraz edip 120 güne çıkartmak için
    anayasa mahkemesine verdi ve anayasa mahkemesi de her zamanki gibi kabul etti tarih 12 eylüle denk geldi

bu ne ya meteor düşse akpden bileceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih12343 -- 24 Ağustos 2010; 11:03:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executioner

O tarih bilerek öyle ayarlanmış, isterse 12si hafta içine denk gelseydi yine referandum olurdu..
    Pazar gününden başka bir gün seçim, referandum, vb. olmaz. Bazı uyanıklar 12 Eylül'ün bu yıl pazar gününe denk gelmesini fırsat bilip o günü referandum günü ilan ettiler. 12 Eylül pazar gününe denk gelmeseydi referandumu herhangi bir pazar günü yaparlardı.
  • Zaten önemli olan darbenin yıldönümünde yapmak
  • Bizimde 12 Eylül akşamı düğün var.
  • kasten düzenlenmiş bir tarih...

oy kullanmayanlar bilsinlerki evet demiş gibi olacaklardır ... nedenini siz araştırın burada yazarsam ceşitli yaptırımlara maruz kalabilirm....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.