Şimdi Ara

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
9
Favori
22.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçtiğimiz salı günü çaldırdım bu ayakkabıyı kapının önünnden alıp gittiler ...:( Çokrahat bir ayakkabıdı.
  • ben hem babama hem kendım almıstım ıkımızde sureklı gıyıyorzz sımdılık bır sorun yok ,,ve cook memnnz kıslık ayakkabı tam olarak ne bote ne baska bıseye ıhtıyacnz olur bunu gıyersenız su vs kesınlıkle gecırmıyor

hocam calındıgına uzuldm ama elemanda malın ıyısınden anlıyomus kı calms :)
  • ben daha giyemeye kıyamadım siz kapının önünde bırakmışsınız büyük cesaret muhtemelen çalan şahsiyet Gore-Tex yazısını görünce gözleri ışıldamıştır :)

geçmiş olsun
  • 44,5 numara satmak isteyen varsa PM(özel mesaj) gönderebilir mi?
  • photo_canon1 P kullanıcısına yanıt
    hocam kendime de babam a da 44 no aldim . ayamzdan cikarmiyoz. bulirsan al kacirma . cok rahat su mu gecirmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

hocam kendime de babam a da 44 no aldim . ayamzdan cikarmiyoz. bulirsan al kacirma . cok rahat su mu gecirmiyo

şans hocam bakalım..

• hort gibi olacak ama ayakkabı hakkında bişeyler yazmak geldi içimden :)

bu ayakkabıdan ayağınızı çıkarıp başka ayakkabı giydiğinizde, resmen beton zemine basmış kadar rahatsız ediyor, başka ayakkabı çıkarıp bunu giydiğinizde hani kızgın kumlardan serin sulara diye bir tabir var ya, aynen o hissi veriyor. çok aşırı rahat geldi bana.

ama bir sorun var, ayakkabı koku yapıyor :) belki benim çorapların malzemesinden de olabilir, ama diğer ayakkabılara nazaran daha fazla kokutuyor :)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Ayakkabıdan kendime ve arkadaşıma almıştım. Geldiği günden beri giymekteyiz/giymekteydim, diğer kışlık ayakkabılarla birlikte topladım.
    Sözünüze katılarak, bizim de aşırı memnun kaldığımızı söylemem gerek. Onlarca ayakkabım oldu ama böylesine rahat ve güvenli bir ayakkabıya rastlamamıştım. Ben çok sık giymemiş olsam da koku izine henüz rastlamadım. Aslında özellikle çabuk yıpranmasın, eskimesin, koku yapmasın diye bir ayakkabıyı sık kullanmamaya, her gün farklı ayakkabı giymeye özen göstermeye çalışıyorum, belki faydası vardır. Arkadaşım ise bu ayakkabıyı bana nazaran daha sıkça ve daha uzun süre ile kullandı ama ondan da benzer bir şikayet duymadım. Dediğiniz gibi belki çorabın malzeme içeriğinden ötürü de olabilir. Genelde hep naylon ve sentetik içerikli çoraplar sıkıntı yapar derler de şahsen pek anlamıyorum.

Yeri gelmişken fırsatı paylaşıp, ayakkabı ile tanışmama vesile olan arkadaşa tekrar teşekkür etmek istiyorum.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    aynn hocm cokk memnmm

ıykı iki tane aldm

hmde 80 tl ve 75 tl ye
  • Annemdede aynısından vardı, bahçeyi sularken ayağı ıslandığından ayakkabının yanları çok fazla açıldı.
    şimdi sudan uzak bir şekilde kullanmayı düşünüyor,
    nerden bulabiliriz. 38,5 ya da 39 numara arıyorum.
  • Ozbi kullanıcısına yanıt
    hocam ben surwkli suda geziyorum ozelliklede su gecrp gecrmedigini anlamk icin

hic bir yerinde acilma yok

belki bayan modeli farkli olabilir mi.

• catik kullanıcısına yanıt
     Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX
  • BİZİM ayakkabıların modifiyeli hali 346 tl

http://www.morhipo.com/reebok-elite-stride-gtx-iv/8376671/detay
  • Bende bu sicak fırsat sayesinde satın aldım
    Üç hafta sonra tekinin tabanı patladı ücret iadesi yaptılar

• bu ayakkabının 44 ü lazım bir ağabeyimize , yok mu stok
  • Elinde 42,5 veya 43 numara olup satmak isteyen olursa p.m. atsın lütfen.
  • mükemmel bir ayakkabı, keşke stok yapsaydım
  • ayakkbi harika olmasina ragmen

suan sag taraf suyla temas ettgnde ses cikariyo yaa altinda sanirim kucuk bi delik oldu ki islak zeminde yurrken ses yapmaya basladi

hala cook sicak tutuyo hala su gecirmiyo bu arada

• catik kullanıcısına yanıt
    havalı taban olduğundan olabilir hocam benim dmx max modelindede aynı durum başıma geldi
  • en az 6 sezondur bu ayakkabıyı giyerim, malzeme kalitesini düşürdüler yenilerde
    az önce viaport reebok outlet ten 350tl den 270tl ye düşen elite stride modelini aldım.

2 yıldır aradıgım model denk gelmedi sanırım üretilmiyor artık, yeni modeller dedigim gibi kalite cok düşmüş cok
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.