Şimdi Ara

Reebok Elite Stride J22301 GTX II GORE-TEX (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
9
Favori
22.846
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • converse'in boğazlı deri one star modeli var, o kayıyor da, bu modelin 42.5 ini de aldım, abime vericem ona olmazsa babama vericem de, şimdi adamalrın sokakta kayıp düşmelerine de neden olmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 11 Aralık 2013; 17:35:01 >
  • evet beyler biraz once 2. 44 numara reebok siparısımıde verdım

babama aldım buyuk gelmesse kendıme yedek yapcam 3 sene benımkını eskıtırsem sonra yenı aldıgımı gıymeye baslarım :)

ayakkabıya bayıldım cunlku
  • 42-42,5 satmak isteyen varsa pm
  • şu an stokta 44 numara var, hemen biter muhtemelen
  • Dün yağmurda denedim, hiç kayma yapmadı bende. Slazenger botum çok daha fazla kayıyor, o derece.

Ayrıca ayakkabıdan çok memnun kaldım, bu kadar konforlu olmasını beklemiyordum.
  • musAKka kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum hocam o sebele ben 2. yı de aldım 1-2 saat once :)
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoLLBuLL -- 19 Nisan 2015; 0:49:58 >
  • PoLLBuLL kullanıcısına yanıt
    sanırım stok bittiği için gorulmuyo

alanların ıadelerı stoğa gırınce bulunabılıyo ama 3-5 dk birisi siparıas vereıyo.... yakaldgnmız an sebete atın hocam :)
  • hayatımda bir kaç sefer reebok ayakkabı almışımdır.

genelde nike alırım, hatta m. jordan dan gelse gerek anlamsın bir nike sevdam vardır.

ancak biraz düşününce aslında hep bütçem dahilinde ulaşabildiğim en iyi ayakkabılar hep reebok olmuştur.

bu sıcak fırsat bence çok gözde bir konu oldu. iade ve değişimler bile anında tükeniyor. işi bilenler götürüyor.

kayma olayına bende bi yorum yapayım. henüz dışarda giymesemde.

tahminime göre hepimizde bu ayakkabıya karşı sanki bi bot, bi outdoor,bi yarım bot gibi yaklaşma var.( en azından bende var)

ürünün ismi yürüyüş ayakkabısı, adamlar bize dağda kırda bayırda kulanmamızı vaat etmiyor..
    bu yüzden dolayı ayakkabı tabanında dikkat etti iseniz hiç durdurucu, yere sabitleyici boyna değiş enine derinlemesine stoperlar yok.

genelde yuvarlak ve derin olmayan çizgiler var.. e sonuç olarakta güzel bir gündelik yürüyüş ayakkabısı çıkıyor.

en az 3 en fazla 5 sene bu ayakkabıyı doya doya kullanacağıma inanıyorum.

güle güle kullanın satınalanlar

• istanbulda olup 44 verip 44.5 almak isteyen varsa pm pls :) detaylı bir denemeden sonra 44.5'in uzun vadede bana yaramiyacağına kanaat getirdim. he iade de etmem muhtemelen ama 44 olursa çok daha işime yarar.
  • Elinde 42,5 veya 43 numara olup satmak isteyen olursa p.m. atsın lütfen.
  • Biraz once disari cikrim karda deneme yapayim dedim
    Yarim saatlik kar turunda nerdeyse tamani kar icinde yuruyerek gecirdim
    Ozelkikle de karin eridigi su kar karisimi birikintilere basa basa yurudum. Goren bu adam napiyo demistrir

Eve geldim ve coraplarda en ufak islaklik yok beyler. Yalniz oliksuz birse ince corap giymistm ayagm usudu :)

Yukarida kayiuo mu diyenlere uzerinden gececk buz bulamdm ama diger ayakablarimdan botumdan farksiz hatta onlardan daha iui yere tutunuyo derrm

Simdi bu ayakbiyi diger sitelerde satildigi gibi 300 tl ustune alsam ohh iyiki almisim bu kadar para verdim tabiki boyle kaliteli olcak derdim

Ama 80 tl ye alinca hatta 2. 44 numarayida babam icin 76 tl ye sipars verince

Suana kadar yakaldgm en iyi sicak firsatlar listesinde ilk 10 ekliyorum

Saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen ben de bugün risk alıp karda deneyeyim dedim. Buz tutmuş yerlerden tutun bileğe kadar kar, su olan yerlere girdim, bana mısın demedi. En ufak bir kayma ya da su alma olmadı.

Olur da 44 numara bulursam bir tane daha alacağım yedek olsun diye.
  • musAKka kullanıcısına yanıt
    hocam bende yukarda bı arkadas saolsun stoğa gırdı dedı sansa aynı an forumdaydım hemen sebete attım

babama olur olmassa kendıme yedek yaparım diye ,

bi ayakkabı ıle bu kadar gönül bağı kurcagmı sanmaz dım

• eBay'de RRP (yani tavsiye edilen satış fiyatı) olarak 90£ yazıyor. Tabi bizde iyice uçurmuşlar fiyatı.
  • Bende daha önce yazmıştım 45 numara alanlardanım.Satmak isteyen varsa numara fark etmeksizin bana p.m. atsın çevremde çok sayıda almak isteyen var.Ayrıca kayma olayına deyineyim biraz.Daha ayakkabıyı giymedim ama şuan ayağımda nike acg serisi gore-tex ayakkabı var bu ayakkabıda forumda bi ara baya popüler olmuştu. Nike buzda veya çok temiz seramik yerlerde kayıyor reebok'ta bunun seviyesinde kayıyorsa dikkatli olun derim.
  • xbr kullanıcısına yanıt
    hocam soyledgnız nıke gore tex 200 tl nın ustunde degıl mı... forumda ne kadar alınmıstı zamanın da
  • evet sonunda değişim ayakkabım geldi

44.5 numara resmen tam bana göre oldu.

bir daha tekrarlayım. bu fırsatı bildiren arkadaştan Allah razı olsun.

süper ayakkabı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaralışişman

evet sonunda değişim ayakkabım geldi

44.5 numara resmen tam bana göre oldu.

bir daha tekrarlayım. bu fırsatı bildiren arkadaştan Allah razı olsun.

süper ayakkabı oldu.

hocam sen değişim isterken ürün stokta mıydı? ben de forumdan arkadaşla takas edemezsem 44.5 için 44 le takas istiycem :) stok gözükmeden de oluyorsa o şekilde deniyeyim bari arkadaşla işi yapamazsak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.