Şimdi Ara

redsn0w | iOS 4.3.1 JailBreak | iPhone 3GS & 4 | Resimli Anlatım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
19.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acilyardım rica ediyorum cihazım genpa garantili 3g 8gb 4.1 yükseltmiştim daha önce zaten ama jealbreaksız kullanıyordum şimdi bunu gördüm ve yapmaya başladım işlem bitti ancak cihazım kranında recovery mode gibi usb ve itunes işaretinde kaldı ne yapmam lazım acaba

saygılarımla
  • arkadaslar son cikan jb programi ile yani geohot in yayinladigi limera1n ile iphone 3G yede Jb yapabiliyor muyuz.unlock ile isim yok sadece jb yapacam telfonum Tr den alinma zaten..bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim..yada redsn0w 0.9.6 ile mi yapsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bleda -- 10 Ekim 2010; 19:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

quote:

Orijinalden alıntı: mboyaci

Yurtdısı 3g olanlar hala 4.1e geçip unlock yapamiyormu?

Malesef, unlock hala çıkmadı.

Beklemedeyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: prıvacy

arkadaşlar acilyardım rica ediyorum cihazım genpa garantili 3g 8gb 4.1 yükseltmiştim daha önce zaten ama jealbreaksız kullanıyordum şimdi bunu gördüm ve yapmaya başladım işlem bitti ancak cihazım kranında recovery mode gibi usb ve itunes işaretinde kaldı ne yapmam lazım acaba

saygılarımla

aynı işlemleri tekrar uygulayın jailbreak olsaydı o ekran gelmezdi zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bleda

arkadaslar son cikan jb programi ile yani geohot in yayinladigi limera1n ile iphone 3G yede Jb yapabiliyor muyuz.unlock ile isim yok sadece jb yapacam telfonum Tr den alinma zaten..bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim..yada redsn0w 0.9.6 ile mi yapsak

limera1n ile yapamazsınız zaten George Hotz kendi sitesinde 3G cihazlar için redsn0w'u önerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamestogo

Bişey sorcam arkadaşlar. Bende jailbreakli 4.01 3g var 4.1 e geçmek istiyorum ama teldeki programları kaybetmek istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor

iTunes'ta sol tarafta cihazınızın ismi yazar ona sağ tıklayıp backup alın, restore yaptıktan sonra size yeni profil mi yaratacağınızı yoksa eski kayıtlardan mı devam edeceğinizi soracaktır. Daha hızlı bir cihaz için sıfırdan kurulum öneriyorum...
  • selam ben redsnow ile jb yapmaya çalışıyorum ama telefonda download cydia uygulaması görünmesine rağmen ilerleme olmuyor ve bu şekilde kalıyor. ne yapabilirim?
  • iPod touch 2g mc model'de waiting for rebootta takılıyor reboot atan bir program var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.

quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

quote:

Orijinalden alıntı: mboyaci

Yurtdısı 3g olanlar hala 4.1e geçip unlock yapamiyormu?

Malesef, unlock hala çıkmadı.

Beklemedeyiz...

Unlock durumu hala yok mu ? Ultrasnowun ciktigini gormustum sanki?
  • Lınklerı tıkladıgımda acmıyor bır sorunmu var yada ben yanlıs bırsey mı yapıyorum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer-Revenge

iPod touch 2g mc model'de waiting for rebootta takılıyor reboot atan bir program var mıdır ?

aynı sorun bendede var güvenli kip usb portu değiştirme hiç biri işe yaramıyor.

edit:imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawras -- 11 Ekim 2010; 18:31:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

quote:

iPod touch 2g mc model'de waiting for rebootta takılıyor reboot atan bir program var mıdır ?

aynı soryn bnde de var buna bi çözümü olan yok mudur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_239

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

quote:

aynı soryn bnde de var buna bi çözümü olan yok mudur acaba?

bende de oldu aynı sorun 3G 8GB. işlm sırasında uploading ramdisc'te kalıyor :(
  • laptopumdan denedim ve bir kerede başardım. sorun yaşayan arkadaşlar başka bir bilgisayar ile denesin bence.
  • Ana ben yeni gordum bunu MT icin bekliyodum ama simdide pc yok evde :(
  • 3g kullanıcıları olarak bununla JB yapmamız ile greenpois0n ile yapmamız arasında bir fark olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansah

3g kullanıcıları olarak bununla JB yapmamız ile greenpois0n ile yapmamız arasında bir fark olur mu?

greenposi0nda 3g jb yok diye biliyorum yanlısda olabilr
  • başka pclerde denemekde işe yaramıyo 2 xp sp3 pcde denedim ama olmadı.(
  • Up... :)
  • ios 4.1 i indirebilcegim duzgun bi link yokmu 30kb la indiriyor verilen link :(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.