Şimdi Ara

redsn0w | iOS 4.3.1 JailBreak | iPhone 3GS & 4 | Resimli Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
19.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iPhone 3GS
    iPhone 4 (GSM)
    iPod touch 3G
    iPod touch 4G
    iPad 1

redsn0w 0.9.6

https://sites.google.com/a/iphone-dev.com/files/home/

Güncel Firmware

http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/

Not : Jailbreak işlemi bittikten sonra Cydia'yı çalıştırın ;

Reorganize, reload, and update işlemlerini otomatik olarak yapacaktır.
    Bu işlemden sonra complete upgrade işlemini tamamlayın.

Son olarak kaynaklarahttp://cydia.hackulo.us/ 'u ekleyip Installous programını indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 11 Nisan 2011; 9:56:38 >

• Tamamen kendi anlatımımdır, ekran görüntüleri benim tarafımdan çekilmiştir, izinsiz kullanabilirsiniz.

aLTuu
  • Cok sagol guzel bir paylasim olmus. Ama bende 3g 8gb var. Surumum 3.1.2 jb.li. Sizce 4.1 e gecmem iyi mi olur? Telefon bu haliyle bile kasiyor. iOs 4 lere gecen arkadaslarimin telefonlarida cok kasiyormus. Sizce ne yapmaliyim. ???
  • Greenpoison ile farkı nedir bunun?

Şimdi indiriyorum, 4.1 JBsiz 3G Turkcell cihazıma uygulicam, bir problem olmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfan666

Cok sagol guzel bir paylasim olmus. Ama bende 3g 8gb var. Surumum 3.1.2 jb.li. Sizce 4.1 e gecmem iyi mi olur? Telefon bu haliyle bile kasiyor. iOs 4 lere gecen arkadaslarimin telefonlarida cok kasiyormus. Sizce ne yapmaliyim. ???

4.1'de 3G cihazlar için performans iyileştirmeleri yaptılar, gönül rahatlığıyla yükleyebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: H.

Greenpoison ile farkı nedir bunun?

Şimdi indiriyorum, 4.1 JBsiz 3G Turkcell cihazıma uygulicam, bir problem olmaz değil mi?

İkiside jailbreak...

Problem olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 8 Ekim 2010; 9:29:28 >

• Yazmayı unutmuşum, batarya yüzdenizi Ayarlar > Genel > Kullanım > Pil Yüzdesi bölümünden aktif edebilirsiniz.
  • Uzun süredir JailBreaksiz kullanıyordum. Yeni gereklilikler veya gerekli programlar var mı, yoksa sadece denilenleri yapıp, keyfimize mi bakıyoruz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapan yok mu arkadaşlar? İşyerindeyim akşam olsun diye sabırsızlıkla bekliyorum. 1 aydır jailbreak'siz kullanıyorum telefonu özledim jb'i
  • Ben yaptım biraz önce, şimdi Cydia'yı felan güncelliyorum. En azından arkaplan geldi, ona bile mutluyum
  • Sadece yukarıda anlattığımı yapmanız yeterli, ben turkcell kayıtlı cihazımı sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Ben yaptım biraz önce, şimdi Cydia'yı felan güncelliyorum. En azından arkaplan geldi, ona bile mutluyum

Wallpaper'ı açınca kasma oldu mu?
  • Wallpaper'ı da açtım, multitask'ı da. Multitaskı daha kullanmadım ama Wallpaper'da biraz oldu gibi.. Yada Multitask olduğundan Wallpaper'da kasılıyor gibi de olabilir.

Multitaskı kapamayı bilen var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

quote:

Ben yaptım biraz önce, şimdi Cydia'yı felan güncelliyorum. En azından arkaplan geldi, ona bile mutluyum

Wallpaper'ı açınca kasma oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 8 Ekim 2010; 10:43:19 >
  • multitasking'i Cydia'daki zToggle isimli uygulama ile kapatabilirsin. ama kasma olduysa büyük ihtimalle wallpaper'dandır MT'dan değil. 4.0'da ben kullanırken öyleydi. MT açık wallpaper kapalı kullanınca hızlı oluyordu. wallpaper açık MT kapalı olunca yine de yavaş oluyodu.
  •  redsn0w | iOS 4.3.1 JailBreak | iPhone 3GS & 4 | Resimli Anlatım

Cydia'ya bu adresi ekle, oradan disable multitasking dosyasını indir.
  • Aslında en sağlıklısı sıfırdan kurulum yapıp sadece batarya yüzdesini göstermek...

Home screen wallpaper ve multitasking telefonu kasıyor, menüye duvar kağıdını winterboard'la da koyabilirsin, o hiç kasmıyor.
  • 4.0 toptan kasıyordu zaten. Şimdi MTyi yüklemeyerek yeniden JB yapıyorum, bir de böyle deniyim. MT zaten işime yaramayan bir özellik olacak, Wallpaper kasarsa olmadı Wallpaper'ı da kapatıp dediğiniz gibi WinterBoard yükleyip yaparım..

Edit: MT ile alakası yokmuş dediğiniz gibi. Sadece Wallpaper var, şu an da daha deminki gibi kasıyor.. Temiz bi Restore yapıp, yeniden JB yapiyim dediğiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 8 Ekim 2010; 10:55:05 >
  • Aynen öyle en temizi şu;

İkisini seçmek yeterli, gerisi cydia'dan ek programlarla hallediliyor zaten...
  • Şimdi Battery Percentage ı kaldırıp bidaha JB yaptım, yani sadece Cydia tickli olarak, şimdi iyi gibi. Bu şekilde kullanmayı düşündüğüm için de iTunes'tan bir Restore atıp, bu şekilde son bir kez daha JB yapıcam.

Elinize sağlık bu arada anlatım için
  • Battery Percentage'i seçebilirsin onun performansa zararı yok. Ben öyle kullanıyorum gayet hızlı...
  • Battery Percentage'ı kullanmayacağım için seçmedim. Şu an sadece Cydia yüklü olarak performansı JBsiz gibi diyebilirim. Şimdi ıvır zıvırı deneme zamanı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.