Şimdi Ara

redsn0w | iOS 4.3.1 JailBreak | iPhone 3GS & 4 | Resimli Anlatım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
19.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım MC model iphod touch 3g 8gb lıklara bu yontem olmuyor ? yapan yok kı herkezde sıkıntı var gibi... ayrıca yeni cıkan Limerain1n ile olmaz mı acaba ? ayrıca yukardakı yontemle yapılıyorsa bile telefon kapanıp acıldıgın jb gıdıyor mu?
  • redsnowu indiremiyorum çalışan link verebilcek bi arkadaşş?
  • @ender

Hocam zaten jb başlangıcında program uyarıyor,eğer MC model ise sisteminizde kararsızlıklar görülebilir tarzından şeyler yazıyor.
    Eğer iPod'unuz 3G 8gb ise gerçekte 2G'dir.
    Yani MC model olarak jb yapamıyoruz bu aletlere.
    Limerain1n ile de denedim ancak sorun benzer.JB olmuyor maalesef.

@nabacan

Bu link çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 14 Ekim 2010; 17:50:21 >
  • ya redsnow linkleri çalışmıyor ya birisi başka yere upload edebilirmi hotfile a mesela?
  • buyrun alternatif link buldum çoğu yere girilmiyor.

http://r@pidshare.com/files/423778815/redsn0w_win_0.9.6b1.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerboy-h -- 14 Ekim 2010; 20:42:31 >
  • Anladım arkadaşım. o zaman 3.1.3 de devam.... 4.1 geçirmiyorum çünkü JB olmuyor... peki son bişiy daha SHSH kaydı alınmıştı.. cihazımı yeniden 3.1.3 e restore edebilirmiyim... bunu deniyen var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

@ender

Hocam zaten jb başlangıcında program uyarıyor,eğer MC model ise sisteminizde kararsızlıklar görülebilir tarzından şeyler yazıyor.
    Eğer iPod'unuz 3G 8gb ise gerçekte 2G'dir.
    Yani MC model olarak jb yapamıyoruz bu aletlere.
    Limerain1n ile de denedim ancak sorun benzer.JB olmuyor maalesef.

@nabacan

Bu link çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 15 Ekim 2010; 10:14:58 >

• jailbreak yaparken uploading ramdisk kısmında redsnow kendini kapatıyor
    ne yapayım
  • Unlock unlock unlock...
  • Unlock 4.2'de çıkacak arkadaşlar, MuscleNerd twitter'dan yazmıştı...

http://twitter.com/MuscleNerd/status/27122023912

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 16 Ekim 2010; 9:27:52 >
  • Mc model i̇pod touch 4,1 jb olmuyor. Peki. 3.1.3 de 4.0.1 geçip Jb yapabilirmiyiz shsh kaydı cydia almıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Mc model i̇pod touch 4,1 jb olmuyor. Peki. 3.1.3 de 4.0.1 geçip Jb yapabilirmiyiz shsh kaydı cydia almıştı

Hocam bende sabahtan beri onu araştırıyorum fakat maalesef MC model olup,versiyon düşürüp JB yapabilen henüz yok.
    MC Modeller için 2 haftaya kadar JB çıkacağını söyleyenler de var,MC Modellerin üvey evlat muamelesi görüp JB çıkmayacağını söyleyenler de var.
  • ok...tskler
  • iPhone 3G 8GB telefonu ilk denemede yaptım.
  • Memnun kalmayıp dönmek isteyenlere link aşağıda arkadaşlar, ben şahsen denedim çalışıyor.

Not: SHSH kaydı olmadan 3.1.3 e dönüş yaptırıyor

http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-4.1-to-ios-4-3.1.3-3.1.2-how-to-guide/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snuffxxx -- 16 Ekim 2010; 23:29:17 >
  • hocam ipod touch mc 4.1 e jb olmuyor kı memnun kalabılmek ıcın jb lı kullanmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 17 Ekim 2010; 0:27:55 >
  • valla ben memnun kalmadım 4.1 iphone 3g de. JB yapsan da fark etmiyor, cihaz çok kasılıyor, zaten 3.1.3 den fazla yer kapladığı için bir de o ekleniyor iyice can sıkıntısı. olur da dönmek isteyenler iyi bir çözüm
  • pekı 3.1.3 yenıden nasıl restore edılır.. cıhazı sıfırdan bırdaha kurmak ıcın dıyorum
  • uploading ramdisk te takılan arkadaşlar 4.0 versiyonunu gösterip tekrar jb uygulasınlar oluyor ben 4.1 seçtim kabul etti 3 defa denedim devteam in sayfasındada yazdığı gibi usb yi çıkardım başka yere taktım falan bir şey farketmiyor.fakat 4.0 gösterip jb yaparsanız sorun çıkarmadan jb yapıyor redsnow,bu arada telefonum 3g 8gb.Herkese ii jb ler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: snuffxxx

Memnun kalmayıp dönmek isteyenlere link aşağıda arkadaşlar, ben şahsen denedim çalışıyor.

Not: SHSH kaydı olmadan 3.1.3 e dönüş yaptırıyor

http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-4.1-to-ios-4-3.1.3-3.1.2-how-to-guide/

Bak dostum linkte ayrıntılı olarak verdim, aynen uygula sıkıntısız 3.1.3 ve ardından spirit ile JB, oh be dedim resmen.

İlave olarah genpa çıkışlı olduğu için cihazım baseband vs. çok önemsemedim ancak 4.1'e geçtikten sonra hem pil daha az gider oldu hemde şebeke ciddi bir şekilde gel-git yaptı. Ful çektiğini neredeyse görmedim, downgrade sonrası o da çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snuffxxx -- 17 Ekim 2010; 23:54:48 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.