Şimdi Ara

Redmi Note 11 pro kronik sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben de kardeşim de ve iş yerindeki arkadaşım da Note 11 pro cihaz var ancak bu üç telefonda da ortak sorunlar mevcut.

Almak isteyen kişileri bilgilendirmek ve aynı sorunları yaşayan kullanıcılardan nasıl bir çözüm bulduklarını öğrenmek için bu konuyu açtım.

1- Gelen aramayı açtığınızda telefon titreşime devam ediyor.

Evet maalesef çok rahatsız edici bir durum telefonu kapatana kadar titremeye devam ediyor titreşim sesi yüzünden karşı tarafın sesini duyamıyorsunuz.

2- Telefon görüşmelerinde sensör iyi algılamıyor

Yine arama ile alakalı bir durum telefonu açıp kulağınıza dayadığınızda sensör iyi algılamadığı için ekran açılıyor ve yanağınız ekrana deydiği için arama kapanabiliyor, sessize alıyor, yada başka bir şeyler yapıyor anlayacağınız görüşmenizi olumsuz etkiliyor.

3- Mikrofon kalitesi

Sesli bir ortamda video kayıt ettiniz ama pişman oldunuz çünkü telefonunuz Note 11 pro

Müzikli araç storysi atarken, konser de video çekerken yada bir düğünde hatıra videosu kayıt ederken cihazınızın kayıt ettiği sesler inanılmaz derecede kötü.

Başka telefonlar ile test edildi onaylandı 👌

4- özellikle Instagram başta olmak üzere hikaye yada reels izlerken videolar donarak kare kare ilerliyor kapatıp açsanız bile düzelmiyor.

Bunun internet ile alakalı olduğunu düşünebilirsiniz ama kesinlikle cihaz ile alakalı.

5- oyun performansı

Ben telefonda oyun oynamıyorum ama kardeşim oyun oynarken turbo modu açık olsa bile donmalar ve kasmalar olduğunu söylüyor bunu da belirtmek istedim.

Tüm bunları Xiaomi mağazası çalışanları ile görüştüm sorunlar hakkında bilgileri olmadıklarını ve cihazları yetkili servise göndermemi istedi.

İlerleyen süreçte bu konuyu videolar ile destekleyeceğim

Bilgilendirme bitmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Redmi Note 11 Pro'nun Kronik Sorunları

Redmi Note 11 Pro, bütçe dostu özellikleriyle beğeni toplayan bir akıllı telefon olsa da, bazı kullanıcılar kronik sorunlar bildirmiştir. Bu sorunlar arasında aşağıdakiler yer almaktadır:

• Mikrofon Sorunu: Bazı kullanıcılar, Redmi Note 11 Pro'larının mikrofonunun aralıklı olarak çalışmadığını veya hiç çalışmadığını bildirmiştir.
    • Isınma Sorunu: Redmi Note 11 Pro'nun yoğun kullanım sırasında aşırı ısındığı bildirilmiştir. Bu durum, performans sorunlarına ve pil ömrünün azalmasına neden olabilir.
    • Ekran Titremesi: Bazı kullanıcılar, Redmi Note 11 Pro'larının ekranının belirli uygulamaları kullanırken veya oyun oynarken titrediğini bildirmiştir.
    • Kasa Kalitesi Sorunu: Redmi Note 11 Pro'nun kasası, düşmelere ve darbelere karşı hassas olduğu bildirilmiştir.
    • Yazılım Hataları: Redmi Note 11 Pro'nun yazılımında bazı hatalar tespit edilmiştir. Bu hatalar, uygulamaların çökmesine ve sistemin dondurmasına neden olabilir.

Bu sorunların yaygınlığı kullanıcıdan kullanıcıya değişmektedir. Bazı kullanıcılar bu sorunları hiç yaşamazken, diğerleri birden fazla sorunla karşılaşabilir.

Eğer Redmi Note 11 Pro'nuzda bu sorunlardan herhangi birini yaşarsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Cihazınızı yeniden başlatın.
    • En son yazılım güncellemelerini yükleyin.
    • Etkilenen uygulamaları kaldırın ve yeniden yükleyin.
    • Bir fabrika ayarlarına sıfırlama gerçekleştirin (tüm verilerinizi yedeklemeyi unutmayın).

Bu adımlar sorunu çözmezse, cihazınızı yetkili bir servis merkezine götürmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • xiaomi not 11 pro ######### problemi çözümü varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.