Şimdi Ara

Redmi Note 8 Rehber Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sildiğim numaraların hiç bir zaman gitmemesi gibi bir sorunum var. Silmeme rağmen gitmiyorlar hiç bir şekilde ne olursa olsun. Google Drive'ıma girip kişilerime bakıyorum, sorun yok. Tamam sadece istediğim kişiler var. Rehbere giriyorum, tamam o da düzgün. Sadece istediğim kişiler var. İki gün geçiyor, rehbere giriyorum. Hop aynı numaralar istemediğim bütün numaralar geri gelmiş. Bunu da şöyle fark ediyorum. Rehberimde 2 kişi olduğunu farz edelim, Adem ve Ahmet. Rehberime giriyorum. Sadece Adem gözüküyor. Aramaya girip A yazıyorum, hop normalde rehberde görünmeyen ahmet orada beliriyor. kontrol etmek için sildiğim isimlerden birinin baş harfini aramaya yazıyorum bakıyorum o da orda. Tekrar siliyorum. Bu sefer bip uygulamasına giriyorum, bakıyorum aynı numaralar yine orada. Gerçekten aşırı canımı sıktı bu durum ne yaparsam yapayım hiç bir şekilde ne olursa olsun bu numaralar gitmiyor. Son çare her yerden numaraları silip 1-2 gün beklemekti. Ama onu yapmadan önce bir de buraya sorayım dedim belki çözümü bilen birisi vardır diye.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• Kişiler ayarlarında kullanılacak bölüm olara sadece bir hesap seç
    Mi hesabı ya da google hesabı
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle, mi hesabımda hiç numara yok, özellikle orası ile senkronize etmedim. Şimdi baktım numaralar yine geri gelmiş. Son çare bütün numaraları her yerden silicem yapacak bir şey yok sanırım
  • Dostum sim tool manager indir ordan sil sonra normal rehber den de sil daha geri gelmicekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Denedim, uygulamada tam da ikidebir geliyor dediğim numaralar karşıma çıktı. Simde ne var ne yoksa sildim. Geri geleceklerini sanmıyorum, ama 1-2 gün bekleyeyim. Çok çok teşekkür ederim uzun süredir uğraştığım şeyden kurtardın beni çok sağol
  • SmachingCube kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorunu bende yaşadım redmi note 8 konusunda bana da yardım ettiler o günden beri kimi görsem söylüyorum bunu çok büyük bir dert gerçekten 😁😁👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zenfone 6 Rehber Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Redmi Note 10 Pro NFC Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.