Bildirim
Reddit'in türkiye versiyonu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yapsan tutar. -
Şimdilerde inci sözlük reddit formatına geçiyor ama o kadar ağır argoyla genele hitap etmeleri şu zihniyetle mümkün değil. -
Konuyu açmamın üzerinden 1 seneden fazla süre geçti. Gördüklerime göre birçok klon'u mevcut fakat kullanıcısı yok. Sanırım ekşisözlük'ü geçmek sermayesiz pek mümkün görünmüyor. -
Arkadaşlar bu reddittin olayı ne? Nasıl bir format?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thracian Spartacus
Şimdilerde inci sözlük reddit formatına geçiyor ama o kadar ağır argoyla genele hitap etmeleri şu zihniyetle mümkün değil.
Formattan kastın konuların din siyaset şeklinde ayrılmasıysa diğer sözlüklerde de bu var, ama ilk kim başlattı bilmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekşisözlük ya da bu forum sitesini düşün. #ilişki #spor yerine ya da forum sitelerinde olan spesifik konularla ilgili subreddit adı verilen konular var. Oylama sistemi kullanılıyor. Paylaşılan şey hoşuna giderse upvote ediyorsun yukarı çıkıyor. Ne kadar çok kişi upvote ederse konun o kadar en üstte kalıyor ve herkes tarafından daha rahat görülüyor. Tabi algoritması bu kadar basit değil daha karışık(Ne kadar süre en üstte kalacağı vs. ). Aslında en fark yaratan şey yaklaşık 200milyon kullanıcısnın bulunması olsa gerek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Punk
quote:
Orijinalden alıntı: Thracian Spartacus
Şimdilerde inci sözlük reddit formatına geçiyor ama o kadar ağır argoyla genele hitap etmeleri şu zihniyetle mümkün değil.
Formattan kastın konuların din siyaset şeklinde ayrılmasıysa diğer sözlüklerde de bu var, ama ilk kim başlattı bilmiyorum
Bununla birlikte yanıtlama sistemi ve yeni tasarım gibi farklılıklar da var. 4chan ve reddit'in bir karışımının Türk versiyonuna gideceğini düşünüyorum. -
Açılsa da tutmaz + ekşi var dh var bu işlevi gören. -
quote:
Orijinalden alıntı: leblebi1990
puiv.com'u duydum yeni bir girişim olarak. eksikleri var ama bence sektör açısından iyi bir proje.
Siten hayırlı olsun ama tutmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: erotikbrokoli
Arkadaşlar bu reddittin olayı ne? Nasıl bir format?
Cesitli resim formatlariyla desteklenen bir blog
quote:
Orijinalden alıntı: Le Citoyen
quote:
Orijinalden alıntı: leblebi1990
puiv.com'u duydum yeni bir girişim olarak. eksikleri var ama bence sektör açısından iyi bir proje.
Siten hayırlı olsun ama tutmaz.
ifşa konusu silinmesin
çakal mesajını silmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 20 Eylül 2015; 2:00:07 > -
lütfen açmayın, onedio falan gibi çok çakmadan prim yapıp reklam yumağına dönen site gördük ( dh de reklam yumağı ya neyse )
türkiyeye alıştırmayın böyle şeyleri . nereye gitsek cılkını çıkartıp sapıtıyoruz. vine falan filan millet yaparken yapıyor biz başlayınca cılkı çıkıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Meyz
Ekşisözlük ya da bu forum sitesini düşün. #ilişki #spor yerine ya da forum sitelerinde olan spesifik konularla ilgili subreddit adı verilen konular var. Oylama sistemi kullanılıyor. Paylaşılan şey hoşuna giderse upvote ediyorsun yukarı çıkıyor. Ne kadar çok kişi upvote ederse konun o kadar en üstte kalıyor ve herkes tarafından daha rahat görülüyor. Tabi algoritması bu kadar basit değil daha karışık(Ne kadar süre en üstte kalacağı vs. ). Aslında en fark yaratan şey yaklaşık 200milyon kullanıcısnın bulunması olsa gerek.
Siteyi yapanlar iyi para kazanıyor demek
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X