Sıksam kafama gitsem ne olur ki? Yok olup gitsem, her şeyi sıfırlasam, bir daha acı çekmesem ne güzel olur. Ailemi düşünüyorum. Bana verdikleri bu kadar emeğin karşılığı evlat acısı olmamalı. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Reddedilmek + Mezuna Kalmak + Arkadaşsızlık

-
-
:/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynılarını düşündüm hiçbir söz size teselli olmaz biliyorum
Bi psikiyatriste görünün mutlaka
-
Link patlamış
https://www.youtube.com/shorts/lP-1c4R2onQ?feature=share
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 14 Ağustos 2022; 12:7:39 > -
Ah be hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eee ne olmuş reddedildin,dünyada kız mı yok , evdesin diye arkadaşın yok.Sınavı kazandığında hepsini elde edeceksin.
NOT:1 Senelik vakit geçirdiğim kız,Arkadaşı olarak görüyormuş beni:)
-
İyi üniversitelerin iyi bölümlerine bak, yerleşenlerin %70i ilk defa girmeyenlerden oluşuyor. Mezuna kalmak doğal bir şey. Sokakta gez. Gördüğün her 100 erkeğin 95i reddedilmiştir. 3 tanesi da açılamamıştır veya açıklamayacak kadar kötü şartlarda yaşıyordur. 2 kişi ise tanrinin top class yarattığı kişiler.
Arkadassizliktan bende muzdaripim 5 yakın 5 ara sıra sohbet ettiğim arkadaş var. Hepsi bir yeri yazıp gidecek. Tek başıma çalışacağım bu yıl.
Keşke sevdiğim biri olsa da reddetse beni
Agacim mezunluk ölüm degil ki. Duzgun bir sistem , aileden maddi manevi destek varsa akar gider. Sadece 9- 10 ay zaten.
Arkadaşsızlık dersaneye gidersen çözzülür. Bu devirde kimse kimseye guvenmiyor. Bunu da dusuncek yasta degilsin muhtemelen. Git dersanede gecici de olsa arkadasliklar yap.
Reddedilmek kadar olagan bir sey yok aw . Bunu neden takiyorsunuz anlamadim. Kör kütük aşıksan bilemem ama bi kiz red etti diye uzulmek bilemedim. Saga dön bir kiz daha vardir zaten
iyi ki reddedilmişsin kanka benim arkadaşım mezun senesinde sevgili yaptı çocuk geçen seneden düşük yaptı şimdi babası kafasına sıkıcak sene boyu 3 arkadaşım vardı bir ara aram bozuldu bunlarla msü falan güzel geldi sonra barıştık sınavda battım göz var nazar var keşke hiç arkadaşım olmasaydı sınav senesince
-
Reddedilmeyi sktir et,dünyada kadınlar konusunda %100 başarılı olan erkek yok.Böyle böyle daha iyi olacaksın bu konuda
Arkadaş konusunu bir hobi edin,dershaneye git,sosyal medyada - forumlarda ortak zevklerinin olduğu yerlerden mesaj atıp konuşarak edinebilirsin
Mezuna kalmak da zor bir süreç ama dünyanın sonu değil
-
Aynı olay. Nasıl atlattınız hocam yanıyorum
Hocam Leonardo Dicaprionun red yediği dünyada ben red yemişim çok mu? Diye teselli bulmaya çalışıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: OzanRexAh be hocam
kütüphaneye git orada çalış hocam senin gibi mezuna kalan insanlar da vardır onlarla arkadaş olursun iyi bir çalışma grubu d ayaparsın
-
Oğlum ne güzel işte şanslısın. Reddedilmek, arkadaşsız kalmak vs. bunlar genç yaşlarda kişiyi güçlü yapan olgunlaştıran şeyler. Valla seni teselli etmiyorum tamamen içten söylüyorum. Ben ilk reddedildiğimde "ulan bu hayatta ne yerim var ki, şu an bir araba gelip çarpsa ne olacak, bir araba çarpsa beni adam yerine koyup bana çarpacak adama ceza verecek hakimin a.." diyordum. Onun üzerine yıllar geçti, üstüne defalarca reddedildim farklı farklı insanlardan, tabi kabul edildiğim de oldu :D. Şu an geriye bakınca iyi ki erken yaşamışım diyorum bunları, beni çok öz güvenli ve olgun biri yaptı bu tecrübeler. İleride iş hayatında da çok reddedilicem mesela, ama önümde daha yüzlerce iş ilanı olduğunu da bilicem, tıpkı senin de önünde uzun bir hayat ve binlerce teklif edilecek insan olması gibi :D. 30'lu yaşlara kadar reddedilmeden, bir süre arkadaşsız kalmadan, sıkıntı çekmeden gelen insanların ne kadar şanssız olduğunu bilsen emin ol bu kadar da fazla üzülmezdin, 30'u geçtim ilk reddedilme tecrübesini universitede tadan insanların çoğunun şaftı kayıyor, universite hayatını mahvediyor. Mezunluk da altı üstü 1 yıl be, çok abartma böyle gözünde, biz de kaldık. Eğer sağlam hedeflerin, hayallerin varsa bu hedefler doğrultusunda ders çalışmak (başaramama ihtimalini bilsen bile) gerçekten güzel bir haz. Zorluğu olacak tabi ki ama zorluk çekmeden de bir şey elde edinilmiyor zaten hayatta. Fiziki olarak da kendini beğenmiyorsan veya beğenilmediğin için reddediliyorsan body-building'e başla bir an önce. İyi bir fiziğe, diksiyona ve öz güvene sahip olunca çok güzel bir yüze sahip olmamanın pek bir eksisi kalmıyor emin ol ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiroDiMarzio -- 2 Ağustos 2021; 17:38:59 >
-
https://www.reddedildim.com/reddedilmek
Adamlar bunun üzerine site bile kurmuşlar :D, aç ön yargısız bir şekilde oku gerçekten güzel bir yazı.
-
3. mezuna kalacağım bende üzülüyorum ama son kez gireceğim bu sınava mecburen maalesef.
Hocam mezun yılımı planladım
evde hazırlanacağım
çok iyi hocalardan özel ders alıp sorularımı soracağım
deneme deneme deneme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Oğlum ne güzel işte şanslısın. Reddedilmek, arkadaşsız kalmak vs. bunlar genç yaşlarda kişiyi güçlü yapan olgunlaştıran şeyler. Valla seni teselli etmiyorum tamamen içten söylüyorum. Ben ilk reddedildiğimde "ulan bu hayatta ne yerim var ki, şu an bir araba gelip çarpsa ne olacak, bir araba çarpsa beni adam yerine koyup bana çarpacak adama ceza verecek hakimin a.." diyordum. Onun üzerine yıllar geçti, üstüne defalarca reddedildim farklı farklı insanlardan, tabi kabul edildiğim de oldu :D. Şu an geriye bakınca iyi ki erken yaşamışım diyorum bunları, beni çok öz güvenli ve olgun biri yaptı bu tecrübeler. İleride iş hayatında da çok reddedilicem mesela, ama önümde daha yüzlerce iş ilanı olduğunu da bilicem, tıpkı senin de önünde uzun bir hayat ve binlerce teklif edilecek insan olması gibi :D. 30'lu yaşlara kadar reddedilmeden, bir süre arkadaşsız kalmadan, sıkıntı çekmeden gelen insanların ne kadar şanssız olduğunu bilsen emin ol bu kadar da fazla üzülmezdin, 30'u geçtim ilk reddedilme tecrübesini universitede tadan insanların çoğunun şaftı kayıyor, universite hayatını mahvediyor. Mezunluk da altı üstü 1 yıl be, çok abartma böyle gözünde, biz de kaldık. Eğer sağlam hedeflerin, hayallerin varsa bu hedefler doğrultusunda ders çalışmak (başaramama ihtimalini bilsen bile) gerçekten güzel bir haz. Zorluğu olacak tabi ki ama zorluk çekmeden de bir şey elde edinilmiyor zaten hayatta. Fiziki olarak da kendini beğenmiyorsan veya beğenilmediğin için reddediliyorsan body-building'e başla bir an önce. İyi bir fiziğe, diksiyona ve öz güvene sahip olunca çok güzel bir yüze sahip olmamanın pek bir eksisi kalmıyor emin ol ;) |
2 yıldır odamdayım |
Agacim mezunluk ölüm degil ki. Duzgun bir sistem , aileden maddi manevi destek varsa akar gider. Sadece 9- 10 ay zaten.
Arkadaşsızlık dersaneye gidersen çözzülür. Bu devirde kimse kimseye guvenmiyor. Bunu da dusuncek yasta degilsin muhtemelen. Git dersanede gecici de olsa arkadasliklar yap. Reddedilmek kadar olagan bir sey yok aw . Bunu neden takiyorsunuz anlamadim. Kör kütük aşıksan bilemem ama bi kiz red etti diye uzulmek bilemedim. Saga dön bir kiz daha vardir zaten |
iyi ki reddedilmişsin kanka benim arkadaşım mezun senesinde sevgili yaptı çocuk geçen seneden düşük yaptı şimdi babası kafasına sıkıcak sene boyu 3 arkadaşım vardı bir ara aram bozuldu bunlarla msü falan güzel geldi sonra barıştık sınavda battım göz var nazar var keşke hiç arkadaşım olmasaydı sınav senesince |
Benzer içerikler
- 1 ayda tyt biter mi
- efişinado ne demek
- üniversite yaz tatili kaç gün
- ingilizce kaç kelime biliyorum
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X