2021 yksde 20k siralama yaptim. Acikcasi sinavdan önce kesin 5k yaparim diyordum ama tytde fazla heyecandan mi bilemiyorum sorulari cozemedim ve 62k tyt siralamasi geldi( msüde 8k yapmistim.) tyt sinavi cok kötü gecince aytye de pek motive olamadan girdim( zaten mezunum kafasiyla) 61.5 net geldi. Acikcasi 20k siralama gelmesini beklemiyordum 20k gelince basta ailem olmak üzere akraba,komsu,okul vs. tercih yapmam icin baski yapiyorlar. Benim dusuncem ise sinavi psikolojimi ayarlayamadigim icin kaybettigimi dusunuyorum(ara ara evdekilerle tartisma da etkili bunda). Seneye de aynisinin olabilecegini dusunuyorum. Anlayacaginiz cok kararsizim ne yapacagimi bilmiyorum.( Sağlık okumak istemiyorum. elektrik elektronik hedefimdi.) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
20kdan mezuna kalmak ??

-
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben 40k tyt yaptım 58k ayt attı sizce benim hakkımda ne düşünüyorsunuz ?
Tercih yap pişman olursun
yaptığın hataları değiştiremeyeceğini düşünüyorsan mezuna kalmak zaman kaybından başka bir şey değil bence
-
Bana ne önerrisin hocam
20binden mezuna bırakan gördüğüm 4. kişisin.
80binden mezuna bırakan 7 kişi gördüm.
ALL STAR 2022 gelecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: eem_2.sinif_behlulyaptığın hataları değiştiremeyeceğini düşünüyorsan mezuna kalmak zaman kaybından başka bir şey değil bence
hocam mezuna kalirsam hedef 2k. calismaktan yana da bir sorunum yok ama sinav esnasinda sicaktan burnum kanar fln ondan korkuyorum.
Tyt zor gelişiyor aytyi yapamamış olsaydın onu geliştirirsin derdim ama tyt sınav anına çok bağlı riskli bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam tercih yaparsam da içimde kalır.
yakın 2 arkadaşım 18k ve 6kdan mezuna kaldılar 2020de boun endüstri için. 18kdan kalan 1.7k yaptı ve bilkent-odtü ie yazacak.
6kdan kalan ise 8k yapti ve tıp yazacak.
küçük bir hikayede olayı özetledim hocam hiçbir şey garanti değil bu sınavın bir kumar olduğunu unutmayın ve seneye neleri değiştirebilirim diye düşünün.
Hocam 40k tyt 58k say sizce benim durumum hakkında düşünceniz neler
Hocam ben de 22k dan mezuna kalmıştım geçen sene. Bu sene 1,4k yaptım, sorun varsa sorabilirsin.
-
hocam 20k-10k gibi sıralamalardan daha iyiye çekmeye göre bence sizin işiniz daha kolay düzenli çalışmayla. yani 58kdan daha iyi yaparsınız da bu kaç olur bilemem
1) sene içerisinde keşke yazsaydım dediğin oldu mu? olduysa nasıl başa çıktın?
2) çevrenden baskı yapan,keşke yazsaydin diyen oldu mu? nasil basa ciktin ?
3) sene icerisinde netlerin düstüğünde calismalari biraktigin oldu mu? nasil calismaya geri döndün?
4) özel bir kuruma gittin mi ?(12.sinifken veya mezunken) , özel ders aldin mi ?
5) 2021 tyt ve ayt sınav anindan bahseder misin ?
bu sorulari cevaplayabilir misin?
çok teşekkürler simdiden.
İlk senem olsaydı ben birakirdim
her sene yeni gelen allstar diyor
bu sene 12.sınıfsın herhalde
düzenleme: beyler bu sefer taktik işe yaramadı adam liseyi bitireli yıllar olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 5 Ağustos 2021; 18:32:43 > -
Benim de Tyt 32k Ayt 40k.İlk senemdi.Mezuna bıraksam ilk 20k ihtimali yüzde kaç sence hocam?
1) Elbette oldu, ama hemen kendimi toparlamaya çalıştım. Sonuçta ben bir karar vermiştim, 1 senem boşa gidiyordu ve bunun karşılığını almam gerektiğini düşünerek çalışmaya devam ettim.
2)Ciddi manada baskı yapan olmadı, o yüzden bu soruya cevabım yok maalesef.
3)Bunu yaşamayan yoktur bence. Normalde 90-110 arası yaparken Ocak ın sonlarına doğru bir denemede 78 yapmıştım. Ama zaten bunu herkes yaşıyor diyerek yoluma devam ettim. Haftada 1 gün tatil yaptığım için pek çalışmayı bırakmadım.
4)12 de(bazılarına 11 den beri devam ediyordum) tüm sayısal derslerden özel ders aldım ama bazılarının pek faydalı olmadığını düşündüğüm için bıraktım. Mezun senemin başlarında 2 ay kadar dershaneye gittim ama zaman kaybı gibi geldiği için bıraktım. Daha sonra sadece fizikten özel ders aldım ve dershanede bazı türkiye geneli denemelere girdim.
5)Tyt de bir ara ''ulan bu sene de olmayacak herhalde, keşke geçen sene gitseydim'' gibi şeyler geçti içimden, hatta bir ara sınavı bırakıp çıkmayı bile düşündüm. Ama bir şekilde devam ettim ve hiç beklemediğim net ve sıralama geldi(sınavdan önce biri 1500 e gireceğimi söyleseydi hayatta inanmazdım, sınavdan sonra sınav açıklanana kadar 10k gelse iyi diyordum). Ayt de matematikte çok fazla zorlanmıştım, sınav anında sadece ben yapamıyorum falan sanmıştım ama bir şekilde yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalıştım ki 1 dikkatsizlik(kimya) dışında öyle yapmışım:)
NOT: Millet ne derse desin son kararı verecek olan sensin, mezuna kalmanın bir kumar olduğunu unutma.
Rica ederim, aklına gelen başka bir şey olursa sorabilirsin:)
-
İlk senense düşünebilirsin.Dedigin gibi potansiyelli isen yani kendinde o gücü görüyorsan kal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

her sene yeni gelen allstar diyor düzenleme: beyler bu sefer taktik işe yaramadı adam liseyi bitireli yıllar olmuş |
yakın 2 arkadaşım 18k ve 6kdan mezuna kaldılar 2020de boun endüstri için. 18kdan kalan 1.7k yaptı ve bilkent-odtü ie yazacak.
6kdan kalan ise 8k yapti ve tıp yazacak. küçük bir hikayede olayı özetledim hocam hiçbir şey garanti değil bu sınavın bir kumar olduğunu unutmayın ve seneye neleri değiştirebilirim diye düşünün. |
Benzer içerikler
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- eyüp b nereden mezun
- bilkent yatay geçiş
- bilkent üstün başarı bursu
- depremzede kontenjanı nasıl uygulanacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X