Şimdi Ara

Redbull kanatlandırır mı beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 26 Haziran 2013; 2:40:27 >

• Spor yaparken içmeyin yazıyordu sanırım üzerinde body yaparken içiyodum başka ne işe yarıyorsa
  • Rockstarın tadı daha güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlanıp öteki tarafa gıtcen.
    Allame diye okudum lan basta Allahaemaneti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Rockstar daha iyi.Baya daha iyi hatta.
  • hiçbişeye yaramıyo. doğal enerji kaynaklarını tüket. badem-ceviz-fındık-pekmez vs
    ve bunları öyle avuç avuç değil güne başlarken birkaç tane al. zindelik-enerji veriyo. ayrıca beslenmene dikkat et atıyorum hamur işi ve çok yağlı ağır yemekleri bu sıcaklarda tıka basa yeme ağırlık çöküyo güçten düşüyosun resmen. arada kahve falan iç çay iç. açıyo insanın iyi oluyo.
    son olarak süd zehri alır.
  • İçmiştim kanatlanmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Redbull'u iç camdan aşağıya atla ayağını kır ve redbull'a tazminat davası aç iyi para kaldırırsın. Savunman ise şu yönde olsun reklamlar da redbull kanatlandırır diyorlardı yapılan animasyonda adam redbull'u içip kanatlanıyordu bende kanatlanacağımı düşündüm ve uçmak için camdan aşağıya atladım de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Redbull'u iç camdan aşağıya atla ayağını kır ve redbull'a tazminat davası aç iyi para kaldırırsın. Savunman ise şu yönde olsun reklamlar da redbull kanatlandırır diyorlardı yapılan animasyonda adam redbull'u içip kanatlanıyordu bende kanatlanacağımı düşündüm ve uçmak için camdan aşağıya atladım de.

hll knk
  • Geçenlerde bi tanıdığın arkadaşı redbul içmiş kapalı alanda,
    tavan vantilatörü varmış (bkz)
    adam kanatlanmış kafayı vantilatöre sıkıştırmış.
    Boğularak ölmüş.
    Otopsi yapmışlar.
    Midesinde ağır zehirli bir kimyasal bulmuşlar. (hidrojendioksit)

İçmeyin böyle şeyler. Gidin su için, su hayattır, hayat güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliMachine

quote:

Redbull'u iç camdan aşağıya atla ayağını kır ve redbull'a tazminat davası aç iyi para kaldırırsın. Savunman ise şu yönde olsun reklamlar da redbull kanatlandırır diyorlardı yapılan animasyonda adam redbull'u içip kanatlanıyordu bende kanatlanacağımı düşündüm ve uçmak için camdan aşağıya atladım de.

mahkeme çıkşında da doğru bakırköye

Gerçekten de buna benzer işler yapan insanlar var dünyada, millet nereden para vuracağını şaşırmış. Hatta geçenlerde Amerika olması lazım adamın birisi tövbe estağfurullah Allah'a dava açmış, mahkeme ise davalının ikametgah adresinin bulunmadığı gerekçesiye davayı reddetmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 26 Haziran 2013; 4:33:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeliMachine

quote:

mahkeme çıkşında da doğru bakırköye

Gerçekten de buna benzer işler yapan insanlar var dünyada, millet nereden para vuracağını şaşırmış. Hatta geçenlerde Amerika olması lazım adamın birisi tövbe estağfurullah Allah'a dava açmış, mahkeme ise davalının ikametgah adresinin bulunmadığı gerekçesiye davayı reddetmiş

Adam donanımhaberden etkilenmiş
    Hep bizim yüzümüzden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.