Şimdi Ara

redbull ile uykusuzluk rekoru denemesi sorulari alayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar su an yaklasik 32 saattir ayaktayim ve yarinda uyumayacagim islerim var sabah redbullu cekip devam edecegim hedefim forum rekorunu gecmek simdiden sorulari alayim ? Bir sey olursa son istegim tek varligim olan yeni aldigim laptopu mu satip dhnin gelismesj icin harcanmasini istiyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fıstıklı olsun.
    Çekilişe katılmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tihilu -- 4 Mayıs 2015; 4:31:21 >
  • Dünya rekoru 8 gün sanırım. O kişininde hayatı alt üst oluyor. Uyku önemli. Gerek yok böyle şeylere.

Edit: Dünya rekoru 11 günmüş. Discovery belgeseline dayanarak söylemiştim. Alıntılamaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kediyeyolgösterenadam -- 5 Mayıs 2015; 0:50:15 >
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Zorunluluktan uyumuyorum zaten bugun belli sebeplerden uyumadim yarinda isim var madem uyumayacagim forum rekorunu gecelim dedim

• sadece redbul ıcerekmı oluyor ıcıne bısey koymuormusn?
  • Ben de mimarlık okuyorum dün sabah 9 dan beri ayaktayım akşam 12 ye kadar uyuyamıcam toplam 39 saat yapıyo sanırım
  • Amerikadayim final haftasi adderalle devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

Amerikadayim final haftasi adderalle devam

Ciddiysen 1 kutu hediye yolla.

• Forum rekoru kaç ki?
  • Up 45 46 oldu yavaştan pil bitiyo

• Ben inanmıyorum, rekorum 35 saat ama şunu diyeyim 24. saatten sonra artık ruh gibi oluyorsunuz, Yani gözleriniz açık ama kafanız, bilinciniz başka yerde, bütün yaşadıklarınız sanki rüyaymış gibi geliyor size, sarhoş gibi oluyorsunuz. Ayrıca 5 saniyelik bir boşlukta bile uykuya dalabiliyorsunuz. Yani her saniye bir şeyle meşgul olmanız gerek düşünce olarak aksi halde en ufak duraklamada, dalgınlıkta düşersiniz, uyursunuz. Yani 45-46 saat olduğuna inanmıyorum, kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScienceIsScience

Up 45 46 oldu yavaştan pil bitiyo

şarja tak şarja tak şarja tak
  • Onu bilmiyorum da ot içtiğim zaman şekersiz redbull u bi dikiyorum kafaya, sanki otun etkisi yeni başlamış gibi geliyor :D denenebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: farmcanna

Onu bilmiyorum da ot içtiğim zaman şekersiz redbull u bi dikiyorum kafaya, sanki otun etkisi yeni başlamış gibi geliyor :D denenebilir

Forumda bağımlı bir arkadaş varmış bunu anladım.

• Kız arkadaşımın biri 50 civarı yaptığını söylüyo ama benimki 42

• quote:

Orijinalden alıntı: DominikKascha

quote:

Orijinalden alıntı: farmcanna

Onu bilmiyorum da ot içtiğim zaman şekersiz redbull u bi dikiyorum kafaya, sanki otun etkisi yeni başlamış gibi geliyor :D denenebilir

Forumda bağımlı bir arkadaş varmış bunu anladım.

Çok cahilsin ama harbiden cahilsin.ne diyim , hayatında başarılar yaşa kendi dünyan da.

• 11 gün uykusuz kalırsan ölürsün--True story
  • Bu redbull cidden uykumu kaçırıyor ?Ben günde 2 tane klasik redbull içiyorum hiç uykum kaçmıyor her gün düzenli olarak 12 de yatıyorum daha erken bünyem kaldırmıyor
  • Kediyeyolgösterenadam kullanıcısına yanıt
    Paul Kern diye bir adam 15 sene uyuyamamış bi tane eskişehirli dede vardı oda 50 senedir uyumuyorum diyor nasıl 8 gün hala
  • 52 saat benim rekorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.