Şimdi Ara

Branş denemesi mi genel deneme mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mart(?)'tan beri ilk kez deneme çözeceğim. İlk genel mi çözmeliyim yoksa branşla başlayıp biraz geliştirince mi genel denemeye geçmeliyim?

• İlk önce genel bir deneme yapıp seviyeni görmen daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi.
  • bu dönemlerde en iyisi branştan gitmek bence. Genel artık konular halledilip netine güvenince girişilmeli bence

Doğrudur da şu an ne durumdayım, marttan beri ne kadar ilerlemişim görmek için ilk bi genel yapacağım sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.