Şimdi Ara

// RED DEVİL SEDİCİVALVOLE \\ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
64.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav bırakın bu işleri asıl konumuza dönelim yavvv.yav bir ferraridir almış başını gidiyor.....eğer arkadaşımızın ferrarisi varsa dedikleri gibi ispatlasın yoksa kuru kuru sarmıyor bu muhabbet asıl konumuzu unutduk yavvvvv..
    no_fate arkadaşım sen ferrari hakkında başka bir başlık açsan daha iii olur çünkü konunun başlığı farklı...ltf arkadaşlar.....

• bu genel bir yazıdır.yeri burası degildir ama konu gerektirmistir.

evet arkadaslar konumuz ferrari degil.ama ferrari sahibi olmak ozel biri olmak degil.cebinde 200 ila 450 bin ytl si olan herkes alabilir.burada onemli olan aracını kendi zevki ile modifiye edip tek yapabilmek.bu nedenle muratınızda olsa ruhsatta adınız yazıyorsa o sizin ferrarinizdir.utanmayın cekinmeyin.soyle dusunun 76 milyon insan icinden 8 milyon arabası olandan birisin.yaklasık 10 kişi icinde teksin. bu kendini bilene yeter artar bile.bu yuzden ozenti ve taklit durumlara girmeyin.
  • Beyler buradaki konu ferrarimi ferrarinin sahibimi yada oktay kardeşimizin aslanımı? parası olan binsin gözümüz yok allah daha çok versin ama şunu unutmayınki oktay kardeşimiz sıfır ferrari alsa binseydi bu tipo kadar zevk alamazdı çünki bu aracı tam anlamıyla yeniden diriltti ve tüm evrelerinde başındaydı ve emek harcadı ayrıca çok farklı bir araç.............. ve benim gözümde orjinal ferrariden çok bi body kit yapılmış ve temiz bakılan bir şahin daha değerlidir...çünki onu o hale getirmek için bir emek harcanmıştır.... ee ferrariyi çıkar bin ne anladım ben o işten?

arkadaşlar konu tam nedir ne değildir inanın anlamadım ama bir hava atma söz konusuysa burada yaptığım arabaları çıkarır bir çok aracı solda sıfır bırakırım ama bunlar benim değil ve elin ..... gerdeğe girilmez diye bi laf vardır ya ondan ben elimde olandan bahsederim.benim olandan bahsederim........ ha bu lafım ferrarisi olan arkadaşa değil olabilir ona lafım yok allah daha çok versin ama arkadaşlar arabayı bi arkadaş gibi görün tamam ulaşım aracı olarak tamam bi makina olarak görün tamam ama hava atma aracı olarak hiç kimse görmesin..veya bende yokd iye kıskanmasın ve birbirini yalancılıkla suçlamasın...olur olmaz arkadaşın cebinin durumu bizi ilgilendirmez.............

boşverinde biz sediciye dönelim.....naptın oktay dinoya girdinmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Beyler buradaki konu ferrarimi ferrarinin sahibimi yada oktay kardeşimizin aslanımı? parası olan binsin gözümüz yok allah daha çok versin ama şunu unutmayınki oktay kardeşimiz sıfır ferrari alsa binseydi bu tipo kadar zevk alamazdı çünki bu aracı tam anlamıyla yeniden diriltti ve tüm evrelerinde başındaydı ve emek harcadı ayrıca çok farklı bir araç.............. ve benim gözümde orjinal ferrariden çok bi body kit yapılmış ve temiz bakılan bir şahin daha değerlidir...çünki onu o hale getirmek için bir emek harcanmıştır.... ee ferrariyi çıkar bin ne anladım ben o işten?

arkadaşlar konu tam nedir ne değildir inanın anlamadım ama bir hava atma söz konusuysa burada yaptığım arabaları çıkarır bir çok aracı solda sıfır bırakırım ama bunlar benim değil ve elin ..... gerdeğe girilmez diye bi laf vardır ya ondan ben elimde olandan bahsederim.benim olandan bahsederim........ ha bu lafım ferrarisi olan arkadaşa değil olabilir ona lafım yok allah daha çok versin ama arkadaşlar arabayı bi arkadaş gibi görün tamam ulaşım aracı olarak tamam bi makina olarak görün tamam ama hava atma aracı olarak hiç kimse görmesin..veya bende yokd iye kıskanmasın ve birbirini yalancılıkla suçlamasın...olur olmaz arkadaşın cebinin durumu bizi ilgilendirmez.............

boşverinde biz sediciye dönelim.....naptın oktay dinoya girdinmi?

Giremedim abi Tampon deydi yalan söyliyim biraz

Kasnakları sipariş ettik ya Termik ayarı ve yeni yazılım yapıcaz ondan sonra soyluycemm

• hadi bakalım kolay gelsin..... 170 in altında çıkarsa bana söylema sakın.....

Orjinalden alıntı: Fiatci

hadi bakalım kolay gelsin..... 170 in altında çıkarsa bana söylema sakın.....

180 in altında çıkarsa Forumdan banlarım kendimi Çıkmam piyasaya iyimi
  • valla bilmem 170 ın altında çıkarsa onno ustanın ustalık lakabı benim gözümde biter zaten azaldı..........
    gözyaşımda saklı....

Dyno esasen dinamometre.

Arabanın beygir gücünü, torkunu, son hızını vs. öçler.

Oktay kardeşim, rodajı bir bitsin, sonra tekrar kontrolü yapılsın motorun, ondan sonra neticeyi görürüz. Bu kadar sabrettik değil mi?

Arkadaşlar modifiyecinin arabası asla bitmez, her zaman yapılacak birşeyler vardır.
    Başka mod'lu arabaları bekliyoruz.

ey calismalar

Orjinalden alıntı: 34-TR-34

modifiyeden sonra kac cikdi beygir gucu

ey calismalar

Mesajları okusan rodajın beklendiğini görürdün. Yani bekliyoruz.
  • _____________________________
  • quote:

Orjinalden alıntı: daf54

yav hani nerde bu arkadaşlar kimse yok buralarda ne oldu yavvvv makine çıktı herkes unutdu buraları....hadi ama biraz canlılık gelsin yavvvvv.
    nerde bu devlet nerde bu millet yavvvvv

bence de untmayalım buraları

• valla ses çıkmadığına göre tiponun motoru 170 bg i geçememiş olabilir hayırlısı diyelim

Orjinalden alıntı: Platinium

valla ses çıkmadığına göre tiponun motoru 170 bg i geçememiş olabilir hayırlısı diyelim

yok yaw
    onno usta topladı motoru
    bence geçmemesi olamaz
    çünkü oktay type-r'leri,gtı'ları getirin yarışalım diyo
    boşa konuşmuyo demek ki adam,bi bildiği var ki öle idda ediyo

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

valla ses çıkmadığına göre tiponun motoru 170 bg i geçememiş olabilir hayırlısı diyelim

yok yaw
    onno usta topladı motoru
    bence geçmemesi olamaz

valla kim toplarsa topalsın belli olmaz bakarısn benim t4 le sedicivalvole nin tipoyu tokatlarım sonra sedicivalvole nin aklı başına gelir tipo yerine bi t4 toparlamaya karar verir arada benim makinayada el atar

• o kadar masrafa bi turbo motor takılmalıydı! o zaman garanti 200bg in üzerine çıkardı!

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

yok yaw
    onno usta topladı motoru
    bence geçmemesi olamaz

valla kim toplarsa topalsın belli olmaz bakarısn benim t4 le sedicivalvole nin tipoyu tokatlarım sonra sedicivalvole nin aklı başına gelir tipo yerine bi t4 toparlamaya karar verir arada benim makinayada el atar

Getir Hocam napalım Senin T4 lede deneriz
    Kasnakları bekliyoruz Ayarlı kasnak Egzantrik Termik ayarı için
    Onları taktıktan sonra isteyen herkes gelebilir Tokat atmanın peşinde olanlara tabii sözüm
    Ama Yormayın kendinizi YALAN olursunuz
    Herkese günaydın iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.