Şimdi Ara

// RED DEVİL SEDİCİVALVOLE \\ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
581
Cevap
0
Favori
64.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekden çok yakıyor ama değer be kardeşim...napacaksın tüpmü taksak acaba.allahın izniyle bunlarda aşılır önemli olan testler onlar bir sonuçlansın ozaman daha güzel olacak herşey....oktay kardeşime allah kolaylık versin umarım istediği sonuçlarıve emeginin karşılığını fazlasıyla alır....

• quote:

Orjinalden alıntı: 34-TR-34

Arkadaslar bilmeden konusan cok,arkadas bir arac toplamis ve kafasina gorede kasada degisiklik yapmis ve guzelde olmus

2.0 ie 16v SEDİCİVALVOLE motor zaten avrupa tipo 1991 ve 1995 dek 137 beygir ek falan olmadan tunnig cip gibi degisiklik olmadan bu arkadas degisiklikde yapmis inanniyorum 170 beygir uzeridir lancia bu motorla kazanmadigi yaris kalmamisdi

arti yazi yazan var ya yok olmaz diyen hizli degildir bende bunun standart tofas cikisli tempra 2.0 i.e 16 V var fabrika cikisli hic ek falan yapilmamis 148 beygir bu aracla lambalarda kalkisda fark ediyor arti ben bugune dek rampada 5 vites 140 hiz yapan arac gormedim bu arac rampada bile 140 hiz yapiyor duzde soylemeyim kac yapdigini ayip olmasin

varsa inanmayan anahtarina varim 100 km yol yapalim sonucu goruruz

iyi calismalar

Bişey'e takıldım yokuşta derken 0 km'den yokuşta 140 km'ye kadar çıkmasında mı bahsediyosun, yoksa yokuşta 140 altına düşmemesinden mi bahsediyosun? 2 seçenektede yokuşun eğimi önemli tabi.

• Ferrarisi olan arkadaşın geyiğini bırakalım lütfen .

Arkadaşım sende burda üfürüp durma lütfen , hem konuyu dağıtıyosun hem kendini.

Banada cevap yazıp tartışıcaksan lütfen pm ile , burda değil .

Şu imzala kurallarınıda bi gözden geçiriyim , imzada yalan söylemek yasak mı acaba ...

Ayrıca 98 de üretimi olup olmadıgı şaibe konusu olan , ki bence 98 modena yok halen araştırıyorum artı senin yazdıgın a göre

quote:

arkadaşlar levent'te 2003 model ferrari 360 modena kırmızı renk full
    ve m5 parasıyla iki tane alma şansınız var.
    tabi aklıma yattı ancak bazı arkadaşların 24 aylık kredi alıp 6 ayda ödeme fikri de güzel yine de teşekkürler

o araba 2003 ...

Neyse arkadaşım uzatmaya ve sallamaya gerek yok , lütfen biraz dengeli atalım...

Evet Ferrari tahrihçelerine göre :

1999-2004 Ferrari 360
    1999-2004 360 Modena/Spider

1999 Model olarak üretilen arabayı 98 model olarak almayı başaran arkadaşımızı burdan kutluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 26 Haziran 2006; 21:48:55 >

• aynen öyle gökhan kardeşime katılıyorum konuyu dağıtmayalımmm.konumuz belli başka konuya gerenk yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: daf54

aynen öyle gökhan kardeşime katılıyorum konuyu dağıtmayalımmm.konumuz belli başka konuya gerenk yok....

+1000

Gerçekse aksini iddia edenlere kapak olur, yazışsa no_fate karizma çizilir...

cok yasayin emi

Ford Focus HB TDCi Collection 2011
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Orjinalden alıntı: no_fate

aldığım gün çekmiştik bu fotoları

senin modena da güzel yaw bence hiçbir modifiye etme aracın orjinalini bozma bu arada kaça aldın nasıl kalkışlarda iyi kaçıyormu

mod düşünmüyorum fiyat konusuna gelince araçta bir iki rötuş olmuş
    bundan dolayı 100bine aldık. kalkışlarda falan mükemmel seri bir araç. ama beni en çok etkileyen kontağı çevirdiğim anda duyduğum motor sesiydi. mükemmel bir ses olduğunu söyleyeyim.
    allah herkese duymayı nasip etsin. bu arada modena 98 model aksini iddia eden arkadaşların fermas aş ye başvurmalarını öneririm nedenine gelince araç 98 de üretilmeye başlandı 99 yılında seri üretime geçti
    bende bunu sormuştum fermas'a onların verdiği cevap bu yöndeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no_fate -- 27 Haziran 2006; 12:12:43 >

2005 Clio Sym. dci 140
    1998 Ferrari 360 Modena F1

• 1999-2004 360 Modena/Spider

modena modeli 1999ile 2004 yılları arasında üretilmiştir.. 1998 modena olması olanaksızdır..

kaynak: wikipedia

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ferrari#Modelleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 27 Haziran 2006; 12:16:09 >

• alysentr arkadaşım bende 99 da üretildiğini biliyorum ancak bana fermas tan verilen bilgiler bu yönde
    ruhsatta 98 i görünce bende direkt olarak ferma'a telefon açtım 99 da üretim meselesiyle ilgili olarak
    onlar bana aracın ilk üretim bandından olduğunu 98 yılının eylül ayında fabrika çıkışının olduğunu söylediler
    01/01/1999 dan itibaren 360 modenanın seri banda geçtiğini bildirdiler

2005 Clio Sym. dci 140
    1998 Ferrari 360 Modena F1
  • quote:

alysentr arkadaşım bende 99 da üretildiğini biliyorum ancak bana fermas tan verilen bilgiler bu yönde
    ruhsatta 98 i görünce bende direkt olarak ferma'a telefon açtım 99 da üretim meselesiyle ilgili olarak
    onlar bana aracın ilk üretim bandından olduğunu 98 yılının eylül ayında fabrika çıkışının olduğunu söylediler
    01/01/1999 dan itibaren 360 modenanın seri banda geçtiğini bildirdiler

@no_fate

zorlama en iisi .

Ya o zaman ruhsdatının fotosunu cek bir kendi nufus cuzdanının fotosunu koy buraya.

Bu arada feci yazmıssın
    soyle içine binip bi sahil yolunda deniz kenarında bi resim alsak .hani, hic degilse arabayı galeri dısında bir yerde gormus olurduk.bide sen ondan inip clio ya nsaıl biniyosun.neyse dedigin gibi olsun

valla bende dun sattım mclareni yoksa foto koyardım

quote:

bunlar modenanın elimdeki fotoları
     // RED DEVİL SEDİCİVALVOLE \\

• @turkwell

insan maclaren' i satmadan önce haber vermez mi kapıştırırdık benimki ile.. ayıp ettin walla
    ... başka forumda supercar sahibi arkadaş varmı? ortak bir kulüp kuralım.. bilgi paylaşımı yaparız...

buda benimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 27 Haziran 2006; 13:56:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

yine burada çulsuz dönemlerde ekonomi olsun diye kullandığım 1.3 multijet albeam var ben motoru söktüm italyaya ferrari fabrikasına götürdüm orda ferrari başkanı beni kırmadı motoru 150 bg yaptılar ışıklarda tokatlamaya adam arıyorum

Ayıpsun gel 1.2 16 v en son ülçümde 136 hp var kapışalım........ ferraidede iş yokmuş o motordan ala ala onumu almış ne o öyle 150 hp....

• ben 3 güm önce yazmıştım 98 model modena mı olur diye ama dikkat eden yoktu galiba

bu arada tiponun videosunu bekliyoruz sabırsızlıka..o sesi duymak istiyorum

Orjinalden alıntı: atiyba

ben 3 güm önce yazmıştım 98 model modena mı olur diye ama dikkat eden yoktu galiba

bu arada tiponun videosunu bekliyoruz sabırsızlıka..o sesi duymak istiyorum

ne gerek var videoya hayvanat bahçesine git aslan kükremesi dinle nasılsa aynı ses...

• Hayvanat bahçesine gidemeyiz abi piton kaçtı, dolayısıyla kapattılar hayvanat bahçesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 27 Haziran 2006; 21:29:39 >

Orjinalden alıntı: alysentr

@turkwell

insan maclaren' i satmadan önce haber vermez mi kapıştırırdık benimki ile.. ayıp ettin walla
    ... başka forumda supercar sahibi arkadaş varmı? ortak bir kulüp kuralım.. bilgi paylaşımı yaparız...

buda benimki

Benim var ama daha rodaj süresi tamamlanmadı ondan yarısmıyorum . Yoksa beni gecicek adam yok
    />

• evet aynen öyle fiatçı kardeşime katılıyorum resime gerenk yok hayvanat bahçesinde aslan çok.birde kardeşim burdaki forumun konusu sedicivalvole olayı başka konuları burda tartışmak yerine yeni bir sayfa açılırsa daha iii olur.
    yoksa sedicivalvolenin konusu dağılıyor yavvvv.lütfen arkadaşlardan rica ediyorum...tekrardan herkese iiii forumlarve bol muhabbetler....

• quote:

Orjinalden alıntı: turkwell.com

baba yedin bizi burda yaaa.
    soyle içine binip bi sahil yolunda deniz kenarında bi resim alsak .hani, hic degilse arabayı galeri dısında bir yerde gormus olurduk.bide sen ondan inip clio ya nsaıl biniyosun.neyse dedigin gibi olsun

valla bende dun sattım mclareni yoksa foto koyardım

quote:

bunlar modenanın elimdeki fotoları

bencede şöle bi ruhsat falan,sonra senin çekilmiş resmini görsek
    tamam ferrari'n olabilir ama galeri önündeki resimde acayip kaçıyo
    şöle kendinle çekilmiş resmini koyarsan daha inandırıcı olur forumdaki herkese

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.