Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION-REHBER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
23.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ecelnico

Multiplayer modu için rehber şart. Oyunda o kadar cok mod, o kadar cok ayrıntı varki. Bir de multiplayer silah satıcıları vb. dukkanları göremedim ben. Single playerindamı var bu ayrıntılar sadece

Benim oyun yolda henüz gelmedi bu yüzden bu konuda bilgim yok ama multiplayer da açılan silahları rehberde bulabilirsin yazdım oraya. Belki de multi de silahlar sadece level atlayınca çıkıyor haricen alamıyorsundur. Ben yazım orada görürsün zaten hangi seviyeye ulaşınca hangi silah çıkıyor diye.
  • Süper bir başlık olmuş. Sağol dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Süper bir başlık olmuş. Sağol dostum.

Rica ederim, hepimiz yararlanalım diye uğraşıyorum kendimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

quote:

Multiplayer modu için rehber şart. Oyunda o kadar cok mod, o kadar cok ayrıntı varki. Bir de multiplayer silah satıcıları vb. dukkanları göremedim ben. Single playerindamı var bu ayrıntılar sadece

Benim oyun yolda henüz gelmedi bu yüzden bu konuda bilgim yok ama multiplayer da açılan silahları rehberde bulabilirsin yazdım oraya. Belki de multi de silahlar sadece level atlayınca çıkıyor haricen alamıyorsundur. Ben yazım orada görürsün zaten hangi seviyeye ulaşınca hangi silah çıkıyor diye.

vcx oyunun geldiginde oyuna dalma online bilgileri hep birlikte paylaşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: çapari

quote:

quote:

vcx oyunun geldiginde oyuna dalma online bilgileri hep birlikte paylaşalım.

Tamam merak etme elimden geldiğince multiplayer mod içinde detaylandırma yapacağım, şimdi yeni bilgiler daha ekleyeyim.

• quote:

quote:

Evet lwl acılınca silahlar acılıyor onu fark ettim. Ama mesela bi kasabaya giriyorsun satıcı dukkanları filan var. İçi boş kimse yok. Ya da ben dolusunu bulamadım. multisinde poker, satıcı vb. npc lerin oldugu yer bilen varsa belirtebilir mi acaba?

• ya bu "saloon"larda hatunlar var. olaya giremiyo muyuz çok araştırdım bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobetci eczane -- 22 Mayıs 2010; 18:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobetci eczane

ya bu "saloon"larda hatunlar var. olaya giremiyo muyuz çok araştırdım bulamadım

saloonda üst katta bir kapıda 50 dolar istiyordu ama paraya kıyıp veremedim az param vardı

oyunda clint eastwoodun giydiği kıyafete benzer kıyafet var nasıl nerden alıcaz bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yado1907

quote:

saloonda üst katta bir kapıda 50 dolar istiyordu ama paraya kıyıp veremedim az param vardı

oyunda clint eastwoodun giydiği kıyafete benzer kıyafet var nasıl nerden alıcaz bilen varmı

Kıyafetler ile ilgili detayları vericem vakit bulabilirsem. Bu arada hazineler ile ilgili yazıyı yazmıştım ama daha etkili olsun diye sildim yerine detaylı anlatımın olduğu bir video buldum ve ekledim daha çok işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcx -- 22 Mayıs 2010; 19:00:27 >

• quote:

quote:

o bahsettiğin odayı kiralıyoruz dostum uyumak yani oyunu save etmek için kullanılıyor..
    hatun olayı ile ilgisiz
  • bende birşey var sandım içerde iyiki para vermemişim odaya
  • quote:

bende birşey var sandım içerde iyiki para vermemişim odaya

ben de 48$ vardı hemen sürdüm atı bayırlarlara.. 2 tane keko ateş yakmış oturuyolardı. kestim boğazlarını aldım paralarını yardır yardır geri döndüm ama nafile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobetci eczane -- 22 Mayıs 2010; 19:07:35 >
  • quote:

Save edebilmek için mecbur bayılıcan parayı arkadaşın dedigi single modunda sanırım
  • quote:

quote:

Save edebilmek için mecbur bayılıcan parayı arkadaşın dedigi single modunda sanırım

gider evimde bedava savelerim :D
  • quote:

quote:

ya ev almasak da olur hatun olayına giremiyosak boşa yaktık dl dvd'yi
  • Yeni ipuçları ekledim
  • Hayvanları sağlık için toplamak

Level 10 Master Hunter seviyesine ulaşınca sağlık malzemesi için hayvanları avlayıp toplayabiliriz.

Kolay Deneyim Kazanmak

Multiplayer da Free Roam modunda oynayın. Çetelerin saklandığı bir yer bulun ve tüm düşmanları öldürün. Cesetleri yağmalayarak para ve cephane alın, daha sonra oradan uzaklaşın. Kısa bir süre sonra, düşmanlar tekrardan belirecek, tekrardan aynı şekilde herşeyi yapın, bu işlemi dilediğiniz kadar yapabilirsiniz.

Kolay Para ve Onur

Bounty görevini kabul edin. Gidin bir yere kamp kurun ve oyununuzu kaydedin. Bounty hedefinizi yakalayın ya da öldürün ve Şerif'e geri dönüp para ve +100 onur puanı kazanın. Sonra, bir su bulun içine girip ölün. Evinizin yakınlarında tekrardan dirildiğinizde bounty görevi hala aktif olacak ve az önce görevi bitirdiğinizde elde ettiğiniz ara ve onur puanınız hala mevcut olacak. Bu şekilde dilediğiniz kadar bu uygulamayı yapabilirsiniz.

Kolay Şöhret ve Onur

Hırsızların mekanına gidin ve Elegant Suit kıyafetini satın alın. Sonra, saloon'a gidin ve poker oynayın($25). Ok'u çekerek hile yapıp yakalanın. Sonrasında birisiyle duello yapacaksınız. ellerine doğru ateş edin bu size ekstra şöhret ve onur kazandıracaktır. Not: Bunu yaptığınız zaman, kurşun sekecek ve birisine isabet edecek. Bu olduğunda, size ateş edecekler. Bunu kolaylaştırmak için kasabadan bir ev satın alın böylece oyunu kaydedebilir ve sizden sonra peşinize düşmelerine engel olursunuz.

Bu yazdıkların multisinde mevcut mu oyunun. Çünkü hayvan filan vuruyoruz ama sadece vuruyoruz üzerinden bi şey toplayamıyoruz. Bir de multide camp kurma nasıl yapılıyor bilen varsa yazabilir mi?
    multisinde kement atmayı nereden ogreniyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 22 Mayıs 2010; 19:30:41 >

• Oyunda yüzme var mı?
  • Güzel paylaşım olmuş eline sağlık
  • Bu social klup olayını acıklık getirebilecek bir arkadas var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.