Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION-REHBER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
23.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerine sağlık ne güzelde hazırlamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

Level 10 Master Hunter seviyesine ulaşınca sağlık malzemesi için hayvanları avlayıp toplayabiliriz.
    Bu dediğiniz multisinde mevcut mu? Yani hayvanları avlayıp sağlık malzemesi yapmak yoksa sadece single modda mı geçerlii.

Elimde oyun olmadığı için bunu test etme imkanım yok şu aşamada ama sanırım bu bilgi single player modda olsa gerek. Multiplayer da hayvan toplama özelliği yoktur herhalde. Oyunu iyice keşfetmiş olan arkadaşlar varsa bu konuda bilgilerini paylaşacaktır.
  • o hayvan işi master hunter dediğiniz sadee görev icabı vuruonuz hayvanları başka bi getirisi yok bi de şu puma işini merak ediorum bıçakla öldür dio
  • multiplayerda hayvanlarla ilgili birşey yapılmıyor benim gözlemim
  • ellerine sağlık spr olmuş.inş. yakın bi zmnda şu oyunu alabilirim
  • Multi player da sadece vurduğun hayvan sayısına dikkat ediliyor, hayvanı kesmek ve toplamak zorunda değilsiniz sadece vurun yeter
  • Teşekkurler bilgiler için
  • xbox 360 için save editör diye birşey var save de çalışıyor hilelerde. gerçi nasıl çalıştığını anlamadım ama, ps3 içinde aynısı olabilir yada benzer birşey.
  • Arkadaşlar MULTIPLAYER açıklamaya başladım devam edeceğim, biraz sabır zaman alıyor, bugün biraz başladım.
  • kardeşim ellerine sağlık hakikatten gta oyunlarını benim gibi hile ile oynamayı seven arkadaşlar için çok yararlı bilgiler olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

Arkadaşlar MULTIPLAYER açıklamaya başladım devam edeceğim, biraz sabır zaman alıyor, bugün biraz başladım.

Benim oyunda ptt de göründü yarın elime ulaşır.
  • Oyunda multiplayer da açılabilen tüm at, silah ve karakterler.

• Sen multide bütün silahları açabildinmi vcx?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapari

Sen multide bütün silahları açabildinmi vcx?

Ben şu anda level 15 im. Daha 50 ye kadar kasacağım ondan sonra oyunu bırakırım zaten

Sağlığım bozulmaya başladı bugün işim için dışarıdayken geçtiğim yerde çalıların arasından meksikalıya benzer birini gördüm bir an içgüdüsel olarak tüfeği çıkarıp vurasım geldi. O derece multi de kasmaktan gerçek yaşamla oyun arasında gidip gelmeye başladım. Hayır yani anlamadığım bir insan bu kadar mı oyundaki meksikalıya benzer ve bana denk gelir

• vcx hocam ellerinize sağlık bende oyunu alacağım ama size kısa birşey sorsam MW1 ve MW2 de free-for-all var online oyunda tek başınıza 8 yada 16 kişi aynı haritada savaşıyor her kes tek başına hayatta kalma mücadelesi veriyor şayet böyle bi seçenek var ise oyunu alacağım yoksa boşuna para vermiyeyim diyorum bilgi geçerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 28 Mayıs 2010; 22:09:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

vcx hocam ellerinize sağlık bende oyunu alacağım ama size kısa birşey sorsam MW1 ve MW2 de free-for-all var online oyunda tek başınıza 8 yada 16 kişi aynı haritada savaşıyor her kes tek başına hayatta kalma mücadelesi veriyor şayet böyle bi seçenek var ise oyunu alacağım yoksa boşuna para vermiyeyim diyorum bilgi geçerseniz sevinirim

Oyunda o kadar çok mod var ki multiplayer için. Hem kendi kurduğun çetenle diğer çetelerle savaşabiliyorsun hem kendi başına takılabiliyorsun hem de devasa büyüklükteki bir harita üzerinde yani olaya sırf multi olarak bakmamak lazım. İddia ediyorum ölmeden önce oynanması gereken oyunlardan biri diyebilirim. Bu oyunu almamak için tek bir neden var o da hiçbir şekilde kovboy/western tarzını sevmemek. Onun dışında başka bir neden uygun bulamıyorum açıkçası

• western manyağıyım ben hocam

o zaman yarın ilk iş oyunu bulmak ve almak olacak
    çok sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcx

quote:

Orijinalden alıntı: panasonica

vcx hocam ellerinize sağlık bende oyunu alacağım ama size kısa birşey sorsam MW1 ve MW2 de free-for-all var online oyunda tek başınıza 8 yada 16 kişi aynı haritada savaşıyor her kes tek başına hayatta kalma mücadelesi veriyor şayet böyle bi seçenek var ise oyunu alacağım yoksa boşuna para vermiyeyim diyorum bilgi geçerseniz sevinirim

Oyunda o kadar çok mod var ki multiplayer için. Hem kendi kurduğun çetenle diğer çetelerle savaşabiliyorsun hem kendi başına takılabiliyorsun hem de devasa büyüklükteki bir harita üzerinde yani olaya sırf multi olarak bakmamak lazım. İddia ediyorum ölmeden önce oynanması gereken oyunlardan biri diyebilirim. Bu oyunu almamak için tek bir neden var o da hiçbir şekilde kovboy/western tarzını sevmemek. Onun dışında başka bir neden uygun bulamıyorum açıkçası

Sevgili vcx oyunu arkadaşlar kuruyor biz oynuyoruz her zamanda o arkadaşlara denk gelmem mümkün deil mesela haritada yolu mavi çizgi ile çiziyorlar biz o şekilde yolu buluyoruz birde multideki modları tek tek açıklama imkanın varmı benim gibi ingilizcesi olmayanlara kolaylık olur

•  RED DEAD REDEMPTION-REHBER
    işinize yarayabilir küçükbaş hayvanları bulmak zor oluyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.