Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
150.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dostum o görev çok basit kunduzları nerede bulucaksın biliyor musun tall trees in orada hani bir tane nehir o nehrin sağ ve sol kıyılarında bolca bulunuyor zaten görevle ilgili bilgi verirken nehrin yanında bulunur diyor tabi sen yakını yakın mekanlarda olarak düşünmüşsündür nehrin tam kenarındaki bölgelerde bulunuyor. ayrıyetten bir arkadaş gündüz vakti bulamazsın gece avla demiş butümüyle yanlış bir bilgi güneş tam tepemdeyken 50 tane kunduz avladım(öğlen 2-3 gibi)

bu arada can sıkıntısından hergün oynuyorum şaka maka oyunda yüzde 100 e çok yaklaştım yabancılara yardım etmek çok güzel eğlenceleri bitki toplamaktaen çok zar ve blackjack oynuyorum pokerde ise yüksek bet koyup herşeyi toparlıyorum zaten poker bilmeyen bir insanım hayatımda bir kere bile oynamadım en azından böyle bir hilesini bulduk o da güzel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 6 Haziran 2010; 15:28:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

evde save yapcan garantı öyle

görev yaptıktan sonra yine eve geri mi geleceğim yani?
  • ewet satın aldıgın evlerden bırıne gıtcen
  • quote:

ewet satın aldıgın evlerden bırıne gıtcen

save in pratik bir yolu var,aldığınız at lisanslarından birini seçin menü den o an save ediyor
  • ben secıyom onu at cıkmıyo nasıl cıkarcaz aldıgımız atı ıslık çalarak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

@Pinky_Demon

dostum o görev çok basit kunduzları nerede bulucaksın biliyor musun tall trees in orada hani bir tane nehir o nehrin sağ ve sol kıyılarında bolca bulunuyor zaten görevle ilgili bilgi verirken nehrin yanında bulunur diyor tabi sen yakını yakın mekanlarda olarak düşünmüşsündür nehrin tam kenarındaki bölgelerde bulunuyor. ayrıyetten bir arkadaş gündüz vakti bulamazsın gece avla demiş butümüyle yanlış bir bilgi güneş tam tepemdeyken 50 tane kunduz avladım(öğlen 2-3 gibi)

bu arada can sıkıntısından hergün oynuyorum şaka maka oyunda yüzde 100 e çok yaklaştım yabancılara yardım etmek çok güzel eğlenceleri bitki toplamaktaen çok zar ve blackjack oynuyorum pokerde ise yüksek bet koyup herşeyi toparlıyorum zaten poker bilmeyen bir insanım hayatımda bir kere bile oynamadım en azından böyle bir hilesini bulduk o da güzel oldu

2 gün kunduz peşinde koştum dediğin yerlerde gündüz hiç denk gelmedim

gece denk geldim belki ps3te gece çıkıyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

ewet satın aldıgın evlerden bırıne gıtcen

save in pratik bir yolu var,aldığınız at lisanslarından birini seçin menü den o an save ediyor

kamp kuruncada save seçeneği var sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yado1907

quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

@Pinky_Demon

2 gün kunduz peşinde koştum dediğin yerlerde gündüz hiç denk gelmedim

gece denk geldim belki ps3te gece çıkıyordur

Dün geçtim o bölümü youtube da kunduzların spawn olduğu yeri öğrendim dediğiniz gibi her zaman orada olmuyorlar. Bende oyunu %90 bitirdim şuan bakalım %100 yapabilecem mi.

• Arkadaşlar, bende şöyle bir sorun oluşuyor. Mesela poker oynayıp oyundan çıktıktan sonra START tuşuna bastığımda menüler gelmiyor. Bu olay son günlerde görev yaparken de olmaya başladı. Az önce meksika'da suçlu taşıyan vagonlarını kaçırma görevinde askerleri öldürdüm ve vagona bindim. Vagona bağlı atlarda BUG oluştu ve A tuşuna basmama rağmen atlar koşmadı. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
  • Arkadaşlar oyunun %58 indeyim bir görevden sonra altta you can see your family tarzında bişi yazdı ancak armadillo ve yanındaki evimde bulamadım ailemi nerede acaba ? çok sinirime gitti :D
  • Arkadaşlar sorun daha da arttı. Bu sefer hangi görevi yaparsam yapayım bir süre sonra benim adam kitleniyor. Az önce safe house aldım,girdim oyunu kaydedecem kayıt mesajı ekranda gözükmüyor. START'a bastım gene menüler gözükmüyor... Deli olacam yardım...
    quote:

Orijinalden alıntı: zerok

Arkadaşlar, bende şöyle bir sorun oluşuyor. Mesela poker oynayıp oyundan çıktıktan sonra START tuşuna bastığımda menüler gelmiyor. Bu olay son günlerde görev yaparken de olmaya başladı. Az önce meksika'da suçlu taşıyan vagonlarını kaçırma görevinde askerleri öldürdüm ve vagona bindim. Vagona bağlı atlarda BUG oluştu ve A tuşuna basmama rağmen atlar koşmadı. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
  • Ya arkadaşlar şu kementi nerden temin ediyoruz deli oldum. Adamları canlı yada ölü yakala diyo canlı yakalanmıyo ip-kement tarzı bişey yok.
    Hazine haritası buldum bitane 2 tane ağaç yanında kayalar var nerden bulayım koca haritada orayı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Ya arkadaşlar şu kementi nerden temin ediyoruz deli oldum. Adamları canlı yada ölü yakala diyo canlı yakalanmıyo ip-kement tarzı bişey yok.
    Hazine haritası buldum bitane 2 tane ağaç yanında kayalar var nerden bulayım koca haritada orayı :D

Bonnie'nin görevlerinden birinde açılıyor kement. Yapmanız gerek.
  • selam arkadaşlar bi sorum olcak.
    ben oyunu bugun bitirdim ve %66 da bitti oyun. jhon marston öldü şimdi onun oğluyla oynuyorum. ve hiç gorev yok sizde demi öyle oldu arkadaşlar? jack marston la hiç gorev yapmıoruz dimi ana gorev?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur_Morgan -- 6 Haziran 2010; 22:23:48 >
  • herkesin oyunu bitirdiğine mi karar verdin

daha fazla kişi görmeden spoiler butonunu kullan bence
  • cevap yok mu beyler? oyunu bitiren yok mu %100
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

cevap yok mu beyler? oyunu bitiren yok mu %100

Ana görev yok free roam var sadece bildiğim kadarıyla.

• jack ile black waterda dolaş soru işaretini görürsün git görevi yapmaya başla daha sonra final sahnesini görürsün
  • quote:

oyunu bitiren yok mu %100

Benim %93 daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

oyunu bitiren yok mu %100

Benim %93 daha

benim yüzde 90 ve oyunun yarısı boş boş dolanmakla geçiyor zaten az önce bitki topluyordum 2 tane ayı gelip saldırdı yanımda ne medicine vardı ne birşey save olmadan gitti bitkiler o kadarda toplamıştım kafayı yicem attım kolu masaya zaten içindeki plastiği kırmıştım artık tam kırılmıştır

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.