Şimdi Ara

Red Dead: Redemption / GAME OF THE YEAR (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.940
Cevap
3
Favori
150.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yado1907

jack ile black waterda dolaş soru işaretini görürsün git görevi yapmaya başla daha sonra final sahnesini görürsün

,

soru işaretli gorevleri yapınca son mu oluyor. yani senaryo mu soru işaretleri de? onları yan gorev sanıyordum.
  • Ya deli oldum. At ehlilleştirmeyi öğrendiğimiz bölümde önce atı aldım evcilleştirdim sonra grup olarak gidince beyaz bi at var ona attım kementi. Yanına gidiyorum harfi çıkmıyor deli oldum bug mı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Ya deli oldum. At ehlilleştirmeyi öğrendiğimiz bölümde önce atı aldım evcilleştirdim sonra grup olarak gidince beyaz bi at var ona attım kementi. Yanına gidiyorum harfi çıkmıyor deli oldum bug mı bu?

olabilir cunku oyunda çok bug var. oyundan çıkıp bidaha gir istersen bida yap gorevi.
  • quote:

Ya deli oldum. At ehlilleştirmeyi öğrendiğimiz bölümde önce atı aldım evcilleştirdim sonra grup olarak gidince beyaz bi at var ona attım kementi. Yanına gidiyorum harfi çıkmıyor deli oldum bug mı bu?

Olmuyor ya 2 kere kapatıp açtım xbox'ı birincisinde yine aynı şey oldu. 2. sinde Bonnie de benimle geldi ama yanına gidince atın harfi çıkmadı ondan önceki ehlilleştirme görevinde harfi çıkıyordu.

• ata kementi atıp, attan inmeden belirli bir yere götürmeyi dene belki öyledir.
  • Galiba %100 yapamıyacağım oyunu bir tane kostümü açmayı unutmuşum zamanında.
  • Liars Dice ye sardım bende çok zevkli ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Galiba %100 yapamıyacağım oyunu bir tane kostümü açmayı unutmuşum zamanında.

24 saatte açılması gereken kıyafeti diyorsan onu bende açmadım vede oyun sürem 2 gün 6 saat oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

quote:

24 saatte açılması gereken kıyafeti diyorsan onu bende açmadım vede oyun sürem 2 gün 6 saat oldu

Evt hocam onu diyorum US Marshal Uniform ne yapacaz şimdi bitiremiyecekmiyiz %100 tüm emeğim boşa gider valla.

• Ya kıyafetleri açmak ne kadar zor 8 tane Scrap var onları yapana kadar ohoo :D
  • yaw bu idam edilen hanımefendileri ben niye kurtaramıyorum,püf noktası ne. ipi filanmı vuracaz
  • quote:

Ya kıyafetleri açmak ne kadar zor 8 tane Scrap var onları yapana kadar ohoo :D

Benim 1 tane kaldı açamadığım

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

yaw bu idam edilen hanımefendileri ben niye kurtaramıyorum,püf noktası ne. ipi filanmı vuracaz

Dead Eye moda geç ipe ateş et.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

quote:

Evt hocam onu diyorum US Marshal Uniform ne yapacaz şimdi bitiremiyecekmiyiz %100 tüm emeğim boşa gider valla.

biter moruk biter takma kafaya.hideout lar bi süre sonra respawn oluyor

• 24 saat içinde yaparsan açılıyor ama o üniforma ben oyunu toplam da 30 saat fln oynadım.
  • arkadaslar kıyafetleri nasıl açıyoruz bende sadece 3 tane kıyafet açıldı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

arkadaslar kıyafetleri nasıl açıyoruz bende sadece 3 tane kıyafet açıldı :D

Kıyafetin üstüne gel orada yazıyor hangi görevleri yapman gerektiği.
  • arkadaşlar "flover for a lady" görevinde ne çiçenden nekadar lazım bilen varmı :/ ne götürsem yok dio adi :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

arkadaslar kıyafetleri nasıl açıyoruz bende sadece 3 tane kıyafet açıldı :D

Kıyafetin üstüne gel orada yazıyor hangi görevleri yapman gerektiği.

valla bende bilmiyorum %100 bitcek mi amannn sağlık olsun ya ben gönlümden verdim sana 100 ach boşverrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: madozan

arkadaşlar "flover for a lady" görevinde ne çiçenden nekadar lazım bilen varmı :/ ne götürsem yok dio adi :D

Menüden journal'a ordan da strangers'dı galiba, oraya girdiğinizde yan görevlerin detayları yazıyor, orada hangi çiçekden ne kadar götüreceğiniz yazıyor..
  • quote:

24 saat içinde yaparsan açılıyor ama o üniforma ben oyunu toplam da 30 saat fln oynadım.

ilgisi yok . oyun içi 24 saat. yani senin saat var ya oyunda pause ye basınca , ondna takip ediceksin.yoksa ben oyunu 18 saatte bitirdim 19 -20 saat arasında da hideoutları bastım.yemedi.
    sıfırdan , çadır kurmadan at üzerinde gidicesin tüm hideoutları temizleyip.sonra veriyor us marshall ı

quote:

Orijinalden alıntı: madozan

arkadaşlar "flover for a lady" görevinde ne çiçenden nekadar lazım bilen varmı :/ ne götürsem yok dio adi :D

3 tane beyaz papatya, 3 tane mavi çiçek desert bilmem ne adı , 3 tane de red sarge toplayınca o thives landing in orada adam görünüyor zaten veriyorsun görevi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fateeh33 -- 8 Haziran 2010; 0:30:07 >

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.