Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 Yama Projesinin İptali (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
5
Favori
55.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübü

    take two yamayı engelledi diyorlar

    yav he he he

    peki forum yöneticisi Blog Kaan nasıl youtube da yamalı oynadığı videoları paylaşıyor

    Çok haklı bir yorum onlara yasak değil bir bize yasak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt

    amma abarttınız be arkadaş ben neredeyim siz neredesiniz nerenizle okuyorsunuz yazdığımız yorumu anlamıyorum ki algılayıcılarınız mı kapalı arkadaş . Türkçe yazıyorum diyorum ki anonim olarak paylaş herhangi bi upload sitesinde olsun bitsin kim ne bilsin kimin çevirdiğini.ortada yama yok hala rdr2 konuşuluyor arkadaş hoşlarına gidiyor her halde yamayı paylaşmayıp anılmak.

    Mahkeme felan diyor bir de çok korktum öldüm elim ayağım titredi ya. çoluk çocuğun madarası olduk burada paylaşın çıkacam mahkemeye ben paylaşın dedim diyeceğim buyur hodri meydan. milyon dolarlık dava açıcaklarmış açsınlar milyon dolarlık malım varsa alırla yoska başka bir şey alırlar ama. hatırlatayım.

  • Konuyu gordukce sinirleniyorum. Gercekten de “Donanim Haber Oluculeri” diye bi guruh var. Ona buna ses cikarmazlar, ulkede olan hicbir seye tek bir cumle kurmazlar kalkarlar 30 lira 50 lira neyse aylarca yapilan emege para istendi diye yeri gogu birbirine katarlar. Alma kardesim alma zorunda misin ? Gidip sikayet etmeler ne. Gercekten salak bir toplum. Keyifle tamamen Turkce oynayacagim oyun kaldi yine ingilizce. Gider 20 sigaranin 18 dalinin vergi oldugu paketi alir 20 liraya her gun sesi cikmaz, surda aylarca emege ve hepimizin isine yarayacak seye aglarlar da aglarlar. Kendileri bu emegi vermis olsalar birak bedava vermeyi 50 lirayi bile az gorurler. Daha neler demek istiyorum da neyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cpy kırar yakında bunuda. O zaman çıkar yama piyasaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu alırken Türkçe Yama konusu yoktu tr yama olmasa da oynayacaktım fakat Türkçe Yama konusu çıkınca ve 6 ay gibi kısa bir sürede yamanın tamamlanacağını anladığım da yamayı bekledim beklerken oyundan uzaklaştım oyunu aldığımdan beri son chapterın başına geldim zorlaya zorlaya giriyorum oyuna en son wildlans ve orgins bu kadar uzun sürmüştü ki iki oyundan bu oyunun yanından bile geçemez yazık oldu 300 tl ye şuan oyunu 200tlye bile alabiliyordum hiç yama duyrulmasaydı belki 2 3 kez bitirmiştim şimdiye kadar adamlar yamayı çıkartmak istemiyorsa saygı duyarım ücretli yada ücretsiz çıkarsınlar gene saygı duyarım sonuçta kendi emekleri istediğine versinler istemediklerine vermesinler kendi bilecekleri iş kendi emekleri lafı uzatmaya gerek yok keşke böyle olmasaydı bu işten kimse karlı çıkmadı tek gerçek bu hayırlı olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu şu an ingilizce oynuyorum şikayet eden vatandaşları her oynadığım zaman çok güzel anıyorum hemde öyle bir anıyorum gelmiş geçmiş gelecek ne var ne yoksa :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamanın ücretli olmasından yada pahalı olmasından dolayı almak istemiyorsan ALMA.Senin bu özgürlüğün varken almak isteyen,Türkçe oynamak isteyen,ücretli olmasından rahatsız olmayan veya pahalı bulmayan insanların özgürlüğü nerede ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Force -- 17 Ekim 2020; 18:31:55 >
  • translate çevirme imkanı var mıdır acaba oyunun? Tool varsa translate düzenleyerek oynanabilir

  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

    var hocam çevireceğim diyen varsa özelden ulaşabilir.

  • etekgiyen123 kullanıcısına yanıt

    O bir yerlerine girsin mesajina istinaden senin aldigin nicki gercek yapar sana etek giydiririm benim canimi sikma.


    Pass muhabbeti istege gore vardi yama tek 50 lira ucretle sonra tepkiden dolayi 30 lira ucretle omur boyu sende kalacakti. Kaldi ki isterse 1000 lira olsun, kimsenin almak gibi bir zorunlulugu YOK YOK YOK. Senin gibi sigirlar idrak edemiyor. Yemiyorsa, almayacaktin. Bu kadar basit. Koyun gibi gelmissin oyle de gidiyorsun. Orjinal aldigin oyunu git o sekilde oyna sana kimse BUNU ALACAKSİN demiyor. İdrak etmede sorun var hata bende senin gibilere laf anlatiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuyu kilitleyin arkadaş ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu kilitlenmeli. Olmuş ile ölmüşe çare yok. Donanımhaber tık uğruna burada kaosa izin vermemeli. Kaldırın bu tip tartışma konularını. Türkçe yama yapan varsa açsın paylaşsın ücretli/ücretsiz, translate ya da değil paylaşsın sunsun isteyen kullansın.


    Türkçe yama konuları artık yama paylaşmadan çok tartışma üzerine gidiyor.

  • Sırf bu konuya yorum yapmak için forumda hesap açtım.Hala o çeviri şirketinin yalakalığını yapanlar var.Pass sisteminin akla sığar bir mantığını açıkla o yamayı forumdaki herkese ben alacağım.Skyrimdeki 15milyon kelime var çevirisi ücretsiz bunun ki yamalı allah allah işe bak yauv dolandırıcılığın kaçıncı seviyesi bu.Beni de sanal üzerinden tehdit etme avukat arkadaşlarıma kadar konuşur seni içeri attırırım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WesterLandX

    var hocam çevireceğim diyen varsa özelden ulaşabilir.

    hocam pm atar mısınız bakayım bi. hiç yoktan translate ile oynayalım bari

  • etekgiyen123 kullanıcısına yanıt

    Avukat abilerine soyle, 13 yasindaki cocugun akli ile buralarda vakit kaybetmesinler. Senin neyini tehdit edicem ben cocuk akilli. Ettigin kufure karsiligini veriyorum sana. Sen kimsin ki bana kufur edip hakaret edeceksin ? Sonra karsiligini alinca da avukat abilerim diye aglayacaksin. Sen once edebini uslubunu bil sonra karsima cik beni iceri attirmakla tehdit et kucuk cocuk. Attigin mesajin arkasinda duramiyorsun da mesajini siliyorsun, burda ahkam mi kesiyorsun ? Hadi isine bak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Rheme -- 18 Ekim 2020; 15:38:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayriyetten idrak etmede sorun yasayan cocuk, tekrar tekrar soyluyorum: ZORUNDA DEGİLSİN. İsterse 1000 lira yapar kimse almaz isterse 1 lira yapar herkes alir. Kimse ZORUNDA degil. Sen bu mantigi kavra once. Alirsin almazsin ama alacak insanlarin adina karar veremezsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Rheme -- 18 Ekim 2020; 15:40:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etekgiyen123 kullanıcısına yanıt
    Avukat arkadaşlarıma kadar konusurum :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

    hocam pm atar mısınız bakayım bi. hiç yoktan translate ile oynayalım bari



    Alıntıları Göster

    Hocam translate yamayı şimdiye kadar hiç kullanmadım ama sırf bu rdr 2 için razıyım, yeter ki çıksın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaşında adamım bu forumdaki çoğu adamdan daha fazla bu ülkeye katkı yapmışımdır.Oturduğunuz yerden anca millete sallayın.Sen soruma cevap ver pass sisteminin manrığa sığar bütün forumun ha bu mantıklı deyip ayakta alkışlayacağı bir öneri sun sana o yamayı ben alıcam lütfen yap bunu.Avukat arkadaşlarım var evet sosyal medyada birine hakaret etmeyi o kadar kolay sanıyorsun yüzümüde yapabilecek misin onu bakayım.

  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.