Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (939. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
480.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 937938939940941
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Muhtemelen Rockstar bütün gücünü Gta 6'ya yönlendirdi. Diğer yandan Rdr2 ile satış doyumuna ulaştıklarını düşünüyor olabilirler o yüzden next gen filan uğraşmak istememişlerdir. Gerçi Vice City gibi oyunu bile tekrar elden geçirdikleri ortamda Rdr 2 her türlü Next Gen güncellemesi alması gerekirdi ama işte Rockstar bu :) Bir bildiği vardır herhalde...

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Rockstar'ın tek bildiği GTA ONLINE. Bu herifler kafayı Gta Online ile bozmuşlar. Halen şu etkinlik var bu etkinlik var diyip gelen kutumu dolduruyorlar.
    Bunlardan maalesef artık bir şey beklemiyorum ben.
    GTA 6 çıksın kim bilir onun çevrimiçi kısmının kaç sene ekmeğini yerler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PC’de bitirmiştim, oyun sürekli indirime giriyor ama sırf 60 fps olmadığı için almıyorum tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın yumurtlayan tavuk hocam, çılgınlar gibi para kazanıyorlar ve bunun için çok uğraşmalarına gerek kalmıyor. Kimse böyle bir gelir kapısını kapatıp hemen yenisini önümüze atmaz :)

Gta 6'yı da zaten online tarafını güncellemek için getireceklerdir, gta 6 ps6 7 çıkana kadar piyasayı süpürür

• Bu oyun bir harika dostum :)

Türkçe altyazı seçeneği gelir umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çonkili -- 26 Aralık 2022; 16:2:56 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunu uygun fiyata alabileceğimiz bir yer var mı? Dijital anahtar olarak almak istiyorum.

• Arkadaşlar collectorde tamamladigimiz koleksiyonlari posta ofisinde göndermek mi daha kârlı yoksa direkr madam nazar a vermek daha kârlı.

Nakit ve xp bakımından soruyorum

• Ben bu oyunu satin aldim lakin anlamiyorum ne kojusmalardan nede altta yazan ip uclerindan pc de gelirse tr dublaj ona bakacam cok oven var diye meraktan aldim lakin hic bisey anlamadigim icinsacma geldi

• Nextgen update gelecek mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala oynayanlar var ise beraber oynayabiliriz Xbox Series S üzerinden oynuyorum.

• Bu nedir arkadaş ya... Ya Rabbi gözlerime hala inanamıyorum. PC'de de Xbox'ta da oynadım. Şimdi de PS'den oynuyorum. Doyamıyorum. Bildiğin sanat eseri. Siz nasıl yaptınız bunu Allah'sız Kitapsızlar...

Harikulade. Helal olsun. İmkansızı gerçekleştirmişler. Akıl almaz bir şey. Bayılıyorum.

• Hacılar bir şey danışcam. Şimdi bu toplanabilirler falan var bildiğiniz gibi. Açık dünyadakiler sorun değil, daha sonra da bulunur. Ama örneğin oyunun sadece belli bir ana görevi esnasında gördüğümüz bir trendeki bir toplanabiliri almazsak bunu daha sonra telafi edebiliyor muyuz mesela?

• Hacılar ben bu mekana giremedim, nasol girebileceğimi bilen hatırlayan var mı? İçeriden ışık falan bile geliyor içerde neler dönüyor merak ettim.

• Bu konu ölmüş üzerine toprak atmamışlar

• Taxidermist görevi ile giriyorsun oraya hani şu hunting requests vardı ya stranger’ın biri veriyor. Açık dünyada girilemiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Red Dead Online ı tek başımıza oynayamiyor muyuz? Geçen senelerde denemiştim. Hikaye görevlerine tek gitsem dahi beni otomatik çeteye dahil edip 4 kişi yaptiriyodu görevi. Ben Online kısmının tamamını sadece kendim oynamak istiyorum. Bu mümkün değil midir? 🙂

• Son bir kaç gündür çeşitli psikopatlıklar peşindeyim. NPC'ler umduğum tepkileri vermediler.

Örneğin adamı bağladım ateşe atmaya çalıştım yapma etme diye yalvarır sandım ama çıt çıkarmadı.

Veya herifin birini yine bağladım gölün içine attım biraz bekleyip ölmeden çıkardım bunu neden yapıyorsun vesaire demesini bekledim ama yine çıt yok.

Birini bağladım timsahlara atmaya götürdüm yine yalvarma yakarma yok üstüne de timsahlar adamı yemediler.

Birini de bi nehirin üzerindeki tren yolundan içerisinde timsahlarla dolu bir bölüme atmaya çalışırken kendim içine düştüm timsahlar bana saldırdı ama canlı olarak kaçmayı başardım. Gerçek hayatta imkanı yok. Paramparça etmesi lazımdı.

Şimdi de birini bağladım tren arıyorum.

Ama treni ararken şuan bi korku filmine denk geldim. Issız bir yerde ev. İçerdekileri bıçaklamaya gitmek istedim çevrede adam yok. Arka kapılar açılmadı derken evin çevresini dolaşırken içerde dimdik duran bir kadın gördüm tırsmaya başladım. Biraz daha ön kısma ilerleyince mavi tulumlu şişko bir adamla konuştum içerdeki kadında dışsrı çıkıp beni içeri davet ettiler. Şimdi ikisini öldürebilirim. Ama öldürmezsem ne olacağını bilmek için öldürmemem gerekiyor. Bence beni yer bunlar. Paramı falan çok kesmeseler bari.

• Ne Arap atıymış beer 3 4 gündür yakalayamadım gitti kolsuzluğum beni oyunlardan soğutmasın da ne yapsın...

• Blackjack'te 3 kere 3 kart isteyerek kazan diye challange mı olur yahu bu kadar absürt bir talep/görev daha olabilir mi?

Ayrıca ben bize bu otlarla iksir yapmayı öğreten arkadaşın 2. görevini "sonra yaparım" diye yarım bıraktım ama daha sonra görevi geri açmadı. Anladığım kadarıyla başarısız olarak işledi. Şimdi ben bu görevi nasıl tekrar açacağım ayıptır sorması?

• 
Sayfa: önceki 937938939940941
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.