Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (933. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.964
Cevap
273
Favori
465.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 931932933934935
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılıyorum çok başka bir oyun karakteri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    Böyle büyük bir karaktere sahip oyuna nasıl hâlâ next gen güncellemesi getirmiyorlar hayret vallahi.

• abi rockstar bitmiş 😀

• uzun1911 kullanıcısına yanıt
    Ps5 ve ps4 serverlerinin ayrilmasi lazim o zaman.

• arkadaslar selam herkese,

ben online moduna bir kac hafta once basladim ve asagi yukari her gun oynuyorum. ekip ile olursa daha iyi olacagi kanaatindeyim. oynayan var ise beni ekleyebilir.

ps5 id: seko51525

• quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

2 yildir halen benim gibi john marstonla acik dunyada takilan varmidir online dan cok daha fazla zevk aliyorum.

Bende john ile takılıyorum uzun zamandır, 2 kere bitirdim. 6 7 aydır ara ara girip dolanıyorum fakat kolay sıkıyor, yapacak hedef yok...

• Oyunsuzluktan tekrar bitirmek istedim ps5 ile ama dead eye’a geçtiğimde kendi kendine 3 kez nişan alıyor ve haliyle boşa gidiyor .. başına gelipte çözümünü bilen var mıdır?

• FENCE den reçetesini alıp craftlamam lazım bulamıyorum.

Dynamite Arrow: Bu ok tipinin ucuna bir dinamit bağlı ve vurduğunuz noktayı patlatıyor.

hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 1 Ekim 2021; 17:5:13 >
  • Oyunun baslarinda oyle sonra manuel secebiliyorsun

• Teşekkürler , daha önce bitirdim ve hatırlayamadım demek.

• Dün başladım, yaklaşık 2 buçuk-3 saat oynadım ancak biraz karışık geldi.

Hala oynanışı anlamaya çalışıyorum:)

• Daha önce bilgisayarda bitirdim, malum PS5 güncellemesi de gelmeyecek yakın zamanda.

Sormak istediğim oto aim var mı oyunda yani otomatik olarak nişan alabiliyor muyuz?

• Coimbra kullanıcısına yanıt

Otomatik.hedef var ama kafaya nişan almaz onun için serbest nişana alman gerekir.Ayrica zaten dead eye varken bir de otomatik hedef kolaycılığa kaçmak gibi geliyor ki oyunu yapan adamlar bile bunu düşünüp kafadan vuruşu sadece normal nişana göre ayarlamışlar.Yine de tercih meselesi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet51 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• Red Dead Online: The Halloween Pass 2

Rockstar Gamesyoutube
    There’s a grim chill to the wind and an unsettling nip in the air as All Hallows’ Eve draws near and brings with it the second annual Halloween Pass. The new Halloween Pass 2 is a purchasable, limited-time upgrade packed with macabre rewards spread across 15 ranks, available today running through November 22. http://rsg.ms/50a047c
    https://www.youtube.com/watch?v=vFLHoGqL52A
  • Şu oyunu alıp bitiricem ama 30 fps de harcamak istemiyorum. GTA 5 i bile 2022 ye ertelemiş adamlar, Artık rdr için ümidimi kestim. Yazık ediyor rockstar bu oyuna konsolda oynamak isteyenler için. Artık 2 sene sonra remastered yapıp 70 eur fiyatla çıkarırlar piyasaya.

• Chillout C kullanıcısına yanıt

hocam bu oyuna konsolda alışırsanız gözünüzde sırıtmıyor söyleyeyim, oyun mekanik olarak zaten ağır bir yapıya sahip

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Satın aldım zaten oyunsuzluktan, önümüzdeki seneye kadar elde zaman harcayacak bir oyun kalmadı. Şu an için 30 fps o kadar gözleri zorlamıyor oynanış bakımından.

• Şu oyuna yeni nesil güncellemesi getireceğine olmadık işlerle uğraşıyor RS :(

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    sorma :/ trigology ne m q

• 
Sayfa: önceki 931932933934935
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.