Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (932. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 930931932933934
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler , daha önce bitirdim ve hatırlayamadım demek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün başladım, yaklaşık 2 buçuk-3 saat oynadım ancak biraz karışık geldi.

Hala oynanışı anlamaya çalışıyorum:)

• Daha önce bilgisayarda bitirdim, malum PS5 güncellemesi de gelmeyecek yakın zamanda.

Sormak istediğim oto aim var mı oyunda yani otomatik olarak nişan alabiliyor muyuz?

• Coimbra kullanıcısına yanıt

Otomatik.hedef var ama kafaya nişan almaz onun için serbest nişana alman gerekir.Ayrica zaten dead eye varken bir de otomatik hedef kolaycılığa kaçmak gibi geliyor ki oyunu yapan adamlar bile bunu düşünüp kafadan vuruşu sadece normal nişana göre ayarlamışlar.Yine de tercih meselesi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet51 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• Red Dead Online: The Halloween Pass 2

Rockstar Gamesyoutube
    There’s a grim chill to the wind and an unsettling nip in the air as All Hallows’ Eve draws near and brings with it the second annual Halloween Pass. The new Halloween Pass 2 is a purchasable, limited-time upgrade packed with macabre rewards spread across 15 ranks, available today running through November 22. http://rsg.ms/50a047c
    https://www.youtube.com/watch?v=vFLHoGqL52A
  • Şu oyunu alıp bitiricem ama 30 fps de harcamak istemiyorum. GTA 5 i bile 2022 ye ertelemiş adamlar, Artık rdr için ümidimi kestim. Yazık ediyor rockstar bu oyuna konsolda oynamak isteyenler için. Artık 2 sene sonra remastered yapıp 70 eur fiyatla çıkarırlar piyasaya.

• Chillout C kullanıcısına yanıt

hocam bu oyuna konsolda alışırsanız gözünüzde sırıtmıyor söyleyeyim, oyun mekanik olarak zaten ağır bir yapıya sahip

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Satın aldım zaten oyunsuzluktan, önümüzdeki seneye kadar elde zaman harcayacak bir oyun kalmadı. Şu an için 30 fps o kadar gözleri zorlamıyor oynanış bakımından.

• Şu oyuna yeni nesil güncellemesi getireceğine olmadık işlerle uğraşıyor RS :(

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    sorma :/ trigology ne m q

• Oyuna uzun bir aradan sonra tekrar başladım, ilk oynadığım zamanlarda oyunun hakkını tam manasıyla veremediğimi düşünüyordum, şimdi ise yavaş yavaş, sindire sindire oynuyorum, daha %30'larda bile değilim ve o kadar fazla farklı olaylar görmeye başladım ki inanılmaz.

Valentine'de bir akşam sürüyorum, birisi binaların arasından bana seslendi, indim baktım ne diyor bu kadın diye, bayım diyor gelsenize size bir şey göstereceğim, başım belada vs. Neyse gittim, otel odasında yattığı adama bıçağı saplamış, bana zorla bir şey yaptırdı gibisinden bir şeyler söyledi, aldım bu adamı yükledim sırtıma, arka bahçeye bırakıp gizleyeceğim, kadın öz savunma yapmış kadının başı derde girmesin dedim, onu da orada öldürebilir ve yoluma devam edebilirdim, ama dediğim gibi adamı sırtlayıp götürmeyi tercih ettim, orada başka biri beni görmüş beni cinayet işledim sanarak oradaki şeriflere sikayet etmiş, her şey 1 dakikada allak bullak oldu derken atı çağırıp hemen kaçtım oradan. Diyeceğim şu ki bu kadar basit bir olayda bile verdiğimiz kararlar bizi hiç ummadığımız yerlere sürükleyebiliyor, tıpkı gerçek hayat gibi 10 saniye sonra ne olacağını kestiremiyorsun. Ben bu olayı daha önce 300 saat RDR2 oynamış biri olarak ilk defa gördüm.

Bu tarz yeni şeyleri de gördüm ama hepsini anlatmaya kalksam çok uzun sürer gerek yok, oyunun kalitesini bilen biliyor zaten, Rockstar çok ayrı bir iş yapıyor.

GTA 6 çıksa da aylarca, yıllarca doya doya oynasak keşke, adamlar daha GTA 6'nın adını bile anmıyor, 8 yıl geçmiş resmi olarak dillendirmediler bile, geliştiriyorlar mı o dahi bilinmez, artık Online falan bıraksalarda şu GTA 6'yı duyursalar diyorum, Rockstar bünyesinde kaç bin kişi çalışıyor, bunların hepsi GTA Online üzerinde içerik üretmeye çalışmıyordur herhalde, bu insanların aylık düzenli para alması var, çalışan her cihazın elektriği var, cartı curtu sürekli bir masraf var yani, bu insanlar orada yatmıyor ve muhtemelen büyük bir projede çalışıyorlardır diye düşünmek istiyorum.

Özellikle şu Remastered bile denmeyecek GTA üçlemesini saymıyorum bile, Rockstar'ın böyle ucuz işlerle para koparmaya çalışması yakışmıyor.

GTA'ların ve RDR'lerin ana senaryolarını oluşturan baş isim Dan Houser'da şirketten ayrıldı, bu ayrılık çok kritik ve üzücü bir durum, Rockstar umarım güzel senaryolarla, Arthur Morgan gibi efsane karakterlerle bizleri buluşturmaya devam eder. Dan Houser'ın şirketten ayrılması gelecek oyunları nasıl etkileyecek, veya çoktan etkiledi de biz mi farkında değiliz bilmiyorum, ya GTA 6 çok çılgın bir proje olacak her yerden bir detay fışkıracak ona kasıyorlar, ya da ellerinde bu oyuna sağlam bir senaryo yazacak, o Amerika kultürünü yansıtacak adam yok oyun bu sebeple duyurulmadı. Umarım ilki oluyordur da bizi güzel şeyler bekliyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 12 Kasım 2021; 16:57:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Cool, desenleri olan güzel bir kıyafet almıştım, bunu sevdiğim için de doğal olarak sürekli bunu giyiyorum, dağ bayır demeden de giye giye yıpranmaya, rengi solmaya ve desenlerinde bozulmalar oluşmaya başladı, bu ne detaydır be, yeni nesil güncellemesi gelsin Ps5'te 4k'da oynamak lazım bir de.

Olması gereken :

Çok giyilirse yine olması gereken:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 17 Kasım 2021; 3:26:10 >

• Press a Key kullanıcısına yanıt

Hocam arada bir yıkan, bu ne Abuzer kömürcü gibi.

• Negan kullanıcısına yanıt

O an yıkanmadım tabi ama beden temizliğine önem veriyorum, uykusuna, yemek saatine, her şeyine dikkat ediyorum :)

Beden temiz ama işte kıyafetler yıpranıyor, hastalanınca da yüzünde değişimler başlıyor biliyorsunuz zaten.

• Neden ps5 update gelmiyor anlamadım .

• furandor kullanıcısına yanıt
    Ben grafik update düzeltme fix vs istemiyorum. Last of Us 2 gibi, ghost of tsushima veya days gone gibi direkt 60 fps kilidini kaldırsalar yeter.

• uzun1911 kullanıcısına yanıt

Bende öyle ama inat ettiler ..rockstar'ı tanıyorsam rdr2 updatie'i para ile satarlar.

• furandor kullanıcısına yanıt
    Online var o yuzden gelmiyor. Gelirse sadece singleplayer'e gelebilir ki o da dusuk ihtimal. Ya da serverleri ayirmalari lazim. Ugrasacaklarini sanmiyorum.

• Blackwaterdaki paranın yerini Pinkertonlar bilmiyorsa Dutch neden kızlardan birini ya da Trelawny'i gece vakti göndermiyor parayı getirsinler diye ? Üstelik şüphe çekmemek için tüm hazineyi taşımak yerine parça parça cepe doldurup getirebilirlerdi.

• 
Sayfa: önceki 930931932933934
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.