Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (924. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
480.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 922923924925926
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugün fast travel la wapititi bolgesine geçerken kurdu avladım. Yancilarini öldürünce kendi kaldı kaçmaya başladı alfa likta bir yere kadar demekki. 😄 benim bahsettiğim olay bu hayvanla ilgili bug un olusu neyseki hallettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kar ne zamana kadar devam edecek, keşke hiç bitmese... Her yer çok güzel görünüyo be
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Bu hafta bitecek sanırım. Benim de çok hoşuma gidiyor kar teması çok seviyorum.
  • Kar teması bugünkü haftalık update ile sona erdi.

• karikaturizma kullanıcısına yanıt
    Şükürler olsun. Oyundan soğudum yeminle.
  • Chapter 2'de şu meşhur ayıyı öldürüp postunu aldım ama resmen pişman oldum 2 gündür at sırtında gezdiriyorum bunu ne yapacağımı biri söyleyebilir mi?

Pearson'a bağışlayayım dedim olmuyor, Trapper diye postlarla ilgilenen biri varmış nette konumlarına bakıp gittim o civarda kimse yoktu.

• Reiskonen kullanıcısına yanıt

saint denis te var trapper..chptr 2 de acikmiydi o sehir hatirlamiyorum ama  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 5 Ocak 2021; 23:35:44 >
  • Online hala çöp mü? Ps4 te oyundan atmasından ve uzun yükleme sürelerinden dolayı oynayamıyordum.

• AİGUN kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek sorunlar dışında bayağı iyileştirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legacy of kain

saint denis te var trapper..chptr 2 de acikmiydi o sehir hatirlamiyorum ama  

Tren bileti alıp Saint Denis'e gittim lakin çoğu yer kilitliydi. Sanırım ayıyı çok erken avladım şuan postu değerlendirecek yer yok maalesef.

mesai saati disinda gittiysen kilitli olurlar..ayrica o ayí legendary mi chapter gorevindeki unuttum ama ôylseyse post at sirtinda iken ölsen bile o post trappere ulaşmış gibi olacak..legendary degilse bosuna telef zaten etme kendini 3 kuruşluk post.. 

• legacy of kain kullanıcısına yanıt

Her türlü Trapper'a ulaşıyorsa iyi bari. Efsanevi ayıydı, kampımızı kurduktan sonra ayı avına çıktık bu görev sonunda adam harita verdi akabinde orada kalıp ayıyı zar zor öldürebildim kurşun işlemiyordu resmen. 

iki tane volcanic pistol tabanca belinde olursa yeter artar bile yakin mesafe için..birde regular mermi yerine daha iyilerini kullan..birazda kendi zevkine gore upgrade vs vs..

ayının derisini kampa bağış yapmaya çalışıyorsun hocam orada diyor ki bu değerli deri bunu bana verme trappera ver diyor sonra trapper açılıyor haritada gidip veriyorsun.
  • Birseysoylicem kullanıcısına yanıt

En son Arthur'un çadırının oraya bırakmıştım deriyi şimdi bulamıyorum. Umarım bir şekilde Trapper'a ulaşmıştır.

• Teşekkür ederim hocam bilgi için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle böyle derken oyunu Türkçe bir şekilde oynamak nasip oldu aylardır bekledik hatta yıl oldu bir çoğumuz yarıda bıraktı oyunu sırf bu şahaseri anlayarak oynamak için.

Gerçekten teşekkürlerin en güzelini hak ediyor yapan arkadaş. Rdr öyle bir oyunmuş ki evet ingilizce oynarken de şahane keyif alıyordum sırf doğası yüzünden ama bu şekilde her yeri didik didik ederek anlayarak oynamak beni mest ediyor oyunda bir doğa var atmosfer var ve özellikle hava şartları var ki sormayın gitsin kayboluyorum resmen içinde kendimi bildim bileli oyun oynarım bir çok şahaseri deneyimledim witcher 3 oynadım en son bu çaplı büyük bir yapım üzerine gelmez dedim ama geldi.

Sakın aceleye getirerek oynamayın bir görev yapın ve açık dünya olayları keşfetmek için ilerleyin yavaş yavaş oyunu deneyim ettikçe aşık oluyorsunuz. Arkadaşlar arasında hep geyiğini yaparım rdr bir hatun olsa yarın nikahi basarım 😁 oynamayan var ise düşünmeden oynasın indirsin bu şaheserin tadına baksın daha oyunun ortasına bile gelmedim düşünün yani aldığım keyifi şimdiden, sanırım gaza geldim biraz :)

Bu da oyunun doğasını en güzel şekilde yansıtan videolardan bir tanesi hiç bir amaç olmadan yürüyerek bile keyif alacağınız bir oyun Red Dead Redamption 2 🙃

Digital Dreamsyoutube
    RdR2 - RAYTRACING GI! - close to realism!! - Photorealistic Reshade MOD - Ultra max settings
    https://www.youtube.com/watch?v=AcUR1sNuvOA&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar. Bu trapperlara kıyafet işleyebilmesi için gerekli malzemeyi yanımızda bulundurmamızmı gerekiyor yoksa ona satsakta yinede kıyafet yapabiliyormu ? Sürekli full malzeme dolaşmak istemediğimden sormak istedim.

• Merhabalar. Oyuna yeni başlayacağım, forumdan aldım çift hak ultimate edition. Oyunu kendi hesabımda oynamak istiyorum, ultimate'in bonusları kendi hesabımda oynarsam geliyormu yoksa ille satın alınan hesaptamı oynamam lazım?

Birde rdr 1 ile alakalı birşey bilmiyorum,hikayesini anlatan bi video izleyeyim dedim sizce oyundan önce izlesem mi daha iyi olur yoksa oyun bitince izlesem mi daha iyi olur? Yanlış bilmiyorsam zaman olarak rdr2 önce sonra rdr1 deniliyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alastair JR -- 9 Ocak 2021; 16:53:6 >
  • satarsan da sayıyor hocam
  • 
Sayfa: önceki 922923924925926
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.