Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (922. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
480.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 920921922923924
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fps sorunu derken aynen bende de anlık donmalar oluyor oluyor. Bi arada sağol bilgi için. Ben de manuel save yapıyordum bayağı. Ondan olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarda ne guzel tadini çikara çikara grupla oynuyorlar.

Şu online in tadini ne ps4 te ne ps5 te çikaramadim ona yanarim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni online sistem çok iyi olmuş, tek başıma takılmayı yada gelen davetiyelerle oynamayı sevdiğimden son bir kaç günde saatlerce oynadım. Sağda solda gezip, ona buna saldırarak trollük yapan öküzlerden kurtulduk.

• Anlamadım nasıl kurtuldun o trollerden?
  • Zynxizeyoutube
    Incredibly INSANE DETAILS in Red Dead Redemption 2
    https://www.youtube.com/watch?v=mwRI2pTlvB0&feature=youtu.be

açık dünya nasıl yapılır diye ders vermeleri lazım bu adamların kitap basıp okullarda gösterilmeli 😁

• Online ayarlardan defansif moda alirsan kimse sana saldiramiyo sende kimseye saldiramiyosun
  • Red dead online için ayrı bir oyunmu almamız lazım yada ultimate paket gibi bişey mi almamız lazım rdr online için rdr2 yeterlimi ?

• Safaklk kullanıcısına yanıt
    Yeni online sistem derken bu zaten vardı.
  • Ben yeni online sistem demedimki hocam
  • Safaklk kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğiniz mesajımın alıntıladığım mesaja bakın o zaman.
  • Hatun ile az daha konuşsam donup heykel olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 23 Aralık 2020; 16:45:35 >
  • Hocam o altın ve dolar ne öyle nasıl yaptınız o kadar  

• Rdr2 yeni nesil güncellemesi alacak mı acaba
    Youtube da pc versiyonuna bakıyorumda müthiş gözüküyor.Ps5’e güncelleme gelirse tekrar bitireceğim.

Bu arada yeni nesil güncelleme gta5 ‘e geliyor o yüzden azcıkta olsa ümidim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 23 Aralık 2020; 18:7:25 >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Oynayarak tabi ki.
  • Online tarafında beraber takılmak isteyen iletişime geçebilir dm den.Hergün düzenli olarak giriyorum.
  • Rdr2 kutulu fiyatlar şu an 260 civarı sanırım, koleksiyonluk almak istiyorum sanırım mantıklı bu flyatlar, ps5 güncelleme hk bilgisi olan var mı. Beklesem mi karar veremedim
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    Kutulusunu 199 a satıyorlardı bu Kasım indirimlerinde hocam.260 oldukça fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gybe -- 25 Aralık 2020; 17:6:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gybe

Kutulusunu 199 a satıyorlardı bu Kasım indirimlerinde hocam.260 oldukça fazla.

teşekkürler hocam piyasasını bilmiyordum, indirim takip edeyim

• Şu kar olayı Gta Online'da neyse de Rdr'de, çok can sıkıcıymış. Tavşan ve benzeri ufak hayvanları avlayamaz oldum. Sürekli eagle eye açıp kontrol etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 26 Aralık 2020; 15:58:55 >
  • Gözümüz kör oldu hocam Traderi doldurucaz diye :)
  • 
Sayfa: önceki 920921922923924
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.