Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (885. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.949
Cevap
278
Favori
476.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackprague

Hayatımda oynadığım en detaylı oyun, bu detaylar da oyunu inanılmaz iyi yapıyor gezdiğimiz dünya tamamen canlı gecesi gündüzü ayrı bir olay ormanda geziyosun yılan sokuyo çalılık bi yere gidiyosun arkadan ayı saldırıyo kamp kuruyosun başka grup gelip tehdit ediyo ben hayatımda böyle bir oyun ne gördüm ne oynadım açık dünyanın en üst zirvesi bu.
    En kötü bu grafiklerle ve yapay zekayla gelecek bir GTA 6'yı düşünemiyorum Aşağıdaki grafiklerle bir gta mükemmel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: --CarpeDiem--

Bu hazine avları saçma olmamış mı? İnternetten açıp buluyorum. Yoksa o kadar haritada nereyi gösterdiğini bilmek çok zor değil mi? Keşke daha fazla ipucu olsaymis da nerde olduğunu tahmin edip kendim arastirsaydim. Acaba bir trick var da benim mi haberim yok?

Edit: Le tresor des morts haritasıni yok bende. Halbuki ultimate sürümünü almıştım. Sebebini bilen var mı?
    O harita bende de yok. Special edition olmasına rağmen. Eğer internetten bakıyorsanız hazinelere size gösterilen yere gidin şerifin ofisi var. Orada bir külçe altın var masanın yanında. Ama harita yok.
  • Gta 6 nasıl olacak ben hayal edemiyorum Rockstar çıtayı kendisi çok yükseğe koydu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    Hocam gta 6 baya iyi olurda,bence rdr 2 kadar detay olmayabilir bunda baya abartmışlar yememiş içmemiş animasyon ve detay kasmışlar 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihsar

Hocam gta 6 baya iyi olurda,bence rdr 2 kadar detay olmayabilir bunda baya abartmışlar yememiş içmemiş animasyon ve detay kasmışlar 😂
    İşin içine yeni nesil konsollar girince ben yine en az bu kadar detay bekliyorum hocam.
  • Gerçi haklısın hocam yeni nesil konsola yapıcak adamlar gta 6 yı ben yanlış düşündüm,yine çılgın bi oyun yaparlar 😂

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    Gta bir marka. Rdr ise bir oyun. O yüzden daha bir uğraşacaklardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O külçe altini aldım da dediğiniz gibi harita olması gereken yer boş. Eğer bir şekilde cozebilirsem buraya yazarım.

• Karantina süresince online da takılıyorum gün boyu ekleyebilirsiniz.
    PSN: yb041012

• Arkadaşlar görünüm ve stat bakımından en iyi at sizce hangisi? Arabian lar çok küçük geliyor bana. Onların dışında söylerseniz iyi olur.

• Photomode ile çektiğim birkaç foto

• Harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Harika.
    Teşekkür ederim
  • --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    ben 45 lvl im collector görevinin 20 lvl de acılan atını kullanıyorum baya iş görür eğer senin lvl 80 üzerisi daha iyi atlar vardır.
  • kadirbudak kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkürler.

• Selam arkadaşlar online İle ilgili bir kaç sorum var.

Online missionlar %72 tamamlanmış gözüküyor başka görev gözükmüyor bir kere o onuru arttırıp düşüren adama gitmiş gene görev çıkmadığı zaman onu kullanmıştım görevler gelmişti. Yine aynısını yapmam mı gerekiyor acaba ?

Collector ile ilgili bir sorum var satarken de xp kazanılıyor denmişti ama kazanılmıyor xp sadece bulunca alınıyor. 2. Meslek olarak trader'ı aldım ama en iyi tecrübe collector de.

• Bu oyun kutulu olarak elimde. Sarmadı, 3-4 görev yaptım sonra kaldırdım. Kaça satılır bu haliyle? Almak isteyen varsa bilgisi olsun.
  • Arkadaşlar online da sürekli 2001006 hatası aliyorum.çözümü bilen yardimci olabilir mi.modemi resetledim ps4ü sistem yapilandirma yaptim fakat düzelmedi.bunlarin dışında tavsiyeniz var mi

• şu onlinea bir türlü giremedim, hep hata alıyorum, çözümü bilen yok mudur?
  • Arkadaşlar online'da günlük görevlerde posse versus isteklerde arkadaşım ile hep sorun yaşıyoruz. Tüm versus seçenekleri kapalı görünüyor. Nedenini bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 883884885886887
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.