Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (883. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
480.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyun süresi ortalama 60/80 saat diye biliyorum ama oyun bitmiyor GTA5-witcher3 da ki gibi mantık gibi jenerikten sonra oynanmaya devam ediyor. hikayeli oyunların ortalama süreleri 20/30 saat olarak düşünürsen God of war gibi aslında uzun soluklu bir oyun ki 60/80 saati sen geze geze oynarsan ki o kadar çok ilginç yerler detaylar var bu saat 100 geçer buda öyle hemen bitecek bir oyun değil.
  • kadirbudak kullanıcısına yanıt
    Yüzde çok hızlı ilerliyor diye moralim bozuldu biraz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    ayrıca 2. chapter da %35 cok bile en uzun 4. chapter diye biliyorum %70 lerde bitirmiştim ben ve öyle uzun uzuna gezmeden
    Ben geziyorum şu an bi şeyler topluyorum

yok öyle hemen biten bir oyun değil merak etmeyin ve inanın hikayesi duygusu çok mükemmel bir oyun oyunu bitirdiğinizde vaybe diğeceğiniz mükemmelden fazla bir oyundu diyeceğiniz ve gerçekten hikayeye doyacağınız bir oyundur. hiç bir oyuna ikinci kez oyanamadım ama bu oyuna yeniden başladım.
    Şu an başında olmama rağmen fena içine çekti oyun mükemmel olmuş

online oynamayı seviyorsanız bitirdikten sonra kesinlikle online başlamanızı tavsiye ederim orada ki meslekler de o birşeyler toplama o kada zevkli ki collector görevi ile tüm haritayı geziyorsun ve oyunu bitirmiş birisi olarak ikinciye başlamış birisi olarak o kadar görmediğim yok anasını bunu buraya neden yapmışlar bununla mı uğraşmişlar bunu neden görmedim burasu çok güzelmiş dediğim çok oldu
    Kesinlikle bakıcam hocam

şu an elimde o kadar oyun ve yeni oyun alasım var ama hiç birine bakasım gelmiyor hafta sonu full oyun başında geçiririm ve hep rdr den başka bir oyuna giresim gelmiyor diğer oyunlarda yeni olmasına rağmen rdr den sonra olmuyor.
    bende oyunlar ikiye ayrıldı RDR ve diğerleri
  • Teşekkür ederim hocam bir türlü çözememiştim bu at olayını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirbudak

şu an elimde o kadar oyun ve yeni oyun alasım var ama hiç birine bakasım gelmiyor hafta sonu full oyun başında geçiririm ve hep rdr den başka bir oyuna giresim gelmiyor diğer oyunlarda yeni olmasına rağmen rdr den sonra olmuyor.
    bende oyunlar ikiye ayrıldı RDR ve diğerleri
    Aynı durum benim için de Gow hocam ondan sonra her oyun basit geliyor sarmıyor rdr2 kesti anca buda biterse satsam üzülmem ps4 ü o derece

• Outlaw pass 2 paketini aldım da, 10 marttan sonra bu paketin ödüllerine erişebilir miyiz? Yoksa 10 martta hem paketin satın alınması hem de ödüllere erişim mi kapanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooker42

Aynı durum benim için de Gow hocam ondan sonra her oyun basit geliyor sarmıyor rdr2 kesti anca buda biterse satsam üzülmem ps4 ü o derece

Alıntıları Göster
    Rdr2'yi alalı 1 sene olacak ona rağmen oyuna yeni başladım, sebebi sizin bahsettiğiniz durum :) Yani bu oyundan sonra diğerleri çokta keyif vermeyeceği belliydi ve bu oyuna başlayınca sadece arada fifa atabiliyorum :)

Bu oyun sonrasında oynanacak bir oyun varsa o da Last of us 2 olur diye düşünüyorum, onun dışında bu seviyelerde kalite iş yapacak firma sınırlı zaten, Last of us 2 oynanır yeni konsola geçilir...

Beni düşündüren diğer durum, rdr3 acaba nasıl bir yapıda gelecek :) Bu oyunda bile ne detaylar ne içerikler var, bir sonra ki oyunu nasıl olur aklım almıyor ? Gta6 bile ne seviyede olacak düşünemiyorum.

• Online'a devam ediyorum az da olsa. Hikaye görevleri yarıda kalmıştı sonra onur seviyesi ile alakalı bir şey varmış onu arttırdım o elemandan yeni hikaye görevleri geldi. Güzel XP kasılıyor bu görevlerden fena da altın vermiyor. Bu arada story kısmında online'ın kilitli bir bölüm var oraya yeni hikayeler eklenecek mi acaba ? Onun dışında günlük 2-3 görev filan yapıyorum. Çiçek böcek toplama işi yoruyor. Dün ginseng denilen bir bitki vardı bulana kadar baydım. O kadar location filan baktım ama zordu.

Collector mesleğine de arada bakıyorum. O verilen site faydalı oldu. Onun dışında altın biraz daha bıraktı ikinci meslek için hangisini önerirsiniz ? Bounty mi yoksa Trader mı ?

Edit: Collector ile ilgili bir sorum var. Daha setleri tamamlamadım işte 4-9 bitki 3-11 tarot gibi topladım ama madam nazara iki tane filan olan aynılarını satayım diye gittim deneme amaçlı az biraz para aldım ama satarken bunları tek tek xp gelmedi. Normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaBuSe -- 5 Mart 2020; 15:49:5 >

• Afazi kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 Mart kadar bitirmem lazım collector yaparak kastım bende yeni almıştım 50 lvl di clup leveli ama. 100 yaptım alamazsın dediler kapanınca yarım kalır dediler

Collector çok fazla xp veriyor bulunca alınca satınca falan toplarken hayvan vur insan vur uçanı kaçanı vur seri topla planlı 3 günde toplasan 10 saatte falan 50 lvl kastım ben

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Valla bu oyun dolu dolu tabiri hem hikaye hem online hem mekanik hem görselik herşeyi ile dört dörtlük dolu dolu artık RDR3 beyin yaktırır bize DİE düşünüyorum 🤯

• Offlinede avlanılan hayvanları nasıl degerlendircez kime götüreceğiz kampa nasıl bağışlanıyor

• Efsane hayvansa traper var haritada bir kaç yerde sadece ona götür özel kıyafet yapar normal hayvansa kamp da crips var ona verirsen kamp için artur çantası kampa öze süs yapar veya kasabalarda kasaplar da paraya çevirirsin sana kalmış

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Online keşke güzel olmasaymış başlamadım daha online bile güzel olduğu belli oyundan ps plus fiyatları 300 liraları bulacak zor durumda kalacaz. 30 nisanda zamlanmadan uzatsak mı acaba

• 
Sayfa: önceki 881882883884885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.