Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
279
Favori
479.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 721722723724725
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belli bir arkadaş grubunuz yoksa keyif almak çok zor bana kalırsa gta da öyleydi.
    Şuan içerikte aynı şekilde gta ya göre az tabi zaman tanımak lazım.
  • Arkadaş bebeler yüzünden kimseye güven de yok yanıma biri dostça bile yaklaşsa hemen siper alıp indiriyorum , paranoyak yaptılar beni de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joof kullanıcısına yanıt
    Ben 6 saat verdim dolu masa boş masa fark etmedi. Bust olmamayı başardığım ellerde ya dealerda blackjack çıktı ya da benle aynı sayıda diye pushed oldum en az 6-7 kere. Kaç el oynadım bilmiyorum artık.

• uğur37 kullanıcısına yanıt
    Hocam onur kasmak çok kolay. Avlana avlana fulledim.

• Hiçbir şey yok. Bomboş. Kimseyi soyamıyoruz, görevler müthiş düşük para veriyor. Herkes birbirine dalıyor sadece. Hiçbir şey eklememişler. O singleplayera bu multi yakışmamış hiç.

• Oyunu beta da daha fazla deneyim etmeyi düşünmüyorum

Karakterler ve kazanımlar sıfırlanacak mı o bilr belli değil.

• Online hoşuma gitmedi..

• Az önce 2 saat kadar online oynadım hiç beğenmedim.

• herkesinde bahsettiği gibi şu oyunu sanki cod, bf deathmatch oynuyormuş gibi oynayanlar var. görev yapayim diyorum pat pat öldürüyorlar

• Oyundayken bir tanesine de bana dadandı, bir iki kez çatıştık o beni öldürdü ben onu öldürdüm. Bir süre sonra eleman sıkıldı bu işten başta karşılık vermiyordum sonra kendisini öldürmeye başlayınca bozuldu göreve gitti. Tabii göreve gitti ama ben peşini bırakmadım, sen misin görevi alan düştüm peşine. Görevde iki tane çantayı birine götürmesi gerekiyordu. İlk çantayı götürmesine göz yumdum, görevin bitmesine iki dakika kaldı, bu alelacele 2.ye gidiyor. Bu sırada ben de çantayı almasını bekliyorum, çantayı alacak ki üstüne çökeceğim şerefsizin. 5-10 saniye falan geçti çantayı aldı bu eleman, çantayı almasıyla kafasından indirmem bir oldu. Ölüyken çantasını aldım baya uzağa taşıdım, görevin süresi bitti o sırada. Hatrı sayılır bir mesafe katettikten sonra attan indim arkamı sağlama aldığım bir kayanın ardına yerleştim. Tabii bu dört nala koşturuyor atını, üstüme geliyor. Kayanın arkasında rahatım gelmesini bekliyorum. Bu bir geliyor ölüyor, iki geliyor ölüyor, yerim çok iyi vurma şansı neredeyse sıfır. Ölüm sayısı beşi geçince değişik taktikler yapmaya başladı, kendisini göremediğimi falan sanıyordu herhalde ki üstüme çöme çöme geliyordu, güya gizlice geliyor üstüme. Tabii ben bunu görüyorum, keklik gibi avlıyorum yerimden. En az 10 kez öldürdüm bu şerefsizi sonra oyunu terk etti, oyunu terk edince de çantayı aldım, görevi tamamladım. Bu trolleri tepeleyin arkadaşlar, affetmeyin.

• Single’ını bir ayda büyük bir keyifle %100’ledim ve gerçekten inanılmaz bir deneyimdi. Bu nesil de çıkmış Witcher’dan sonra hiç bir zaman unutmayacağım ikinci oyun oldu diyebilirim.

Fakat multiplayer’ın üzerine maalesef yeterince düşmemişler;

Ben şahsen oyunların MP’ına önem veren ve uzun süre oynayan birisi değilim ama rdr bu konu da benim için gerçekten
    bir başkaydı.Vakti zamanın da arkadaşlar ile, Capture the Bag,Gang Shootout, Undead Overrun ve Poker derken hangi ara sabah oldu diye şaşırırdık.

Yine aynı arkadaş grubumla büyük bir heyecanla erişime açılır açılmaz tıpkı eskiden olduğu gibi bunda da at koşturmaya başladık.Daha az evvel kapadık ve en basitinden, İlk oyunda Capture the Bag’de, ortaya lightning eşliğinde düşen para çantasını alıp kendi bölgemize götürmeye çalışırken veya Başlangıçlarda olan düellolar da, Miners vs Lawmen; Get Ready Drawww! dendiği an hayatta kalan taraf olurken ki aldığımız keyfin zerresini alamadık bundan.Yalnızca
    free modu içerik anlamın da, daha kapsamlı ve güzel olmuş diyebilirim.Zira rdr’nin free modunda başka bir alternatif olmadığından sadece zebrayı açabilmek için sürekli pike basin’de xp farmlıyorduk.

Oynamayanların aksine ilk oyunun mp’ına ciddi mesai harcamış olanlara sanıyorum çok yabancı gelmez bu anlattıklarım.

Bahsettiğim modların amaç olarak kısmen benzerleri bu oyunda da mevcut esasında fakat sadece amaç olarak... Umarım beta sürecinden çıktığında o eski güzel mp deneyimlerimizi RS bize tekrar hatırlatabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterSullivan -- 29 Kasım 2018; 6:49:27 >

• oyunu seviyorsanız ve sevmeye devam etmek, aklınızda iyi bir oyundu olarak kalmasını istiyorsanız en azından şu sıralar online a girmeyin

ciddi rezalet

bu oyun hakkında rezalet kelimesini kullanacağım aklımın ucundan geçmezdi

oyunun ağırlığına asla uymuyor şu anki online kısmı

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 29 Kasım 2018; 8:33:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaudeville kullanıcısına yanıt
    Balık avlayıp serbest bırakarak mı? Ne kadar sürdü? Gerçi ona da izin vermezler ki. Gelip lasso atarlar

• Video izledim ve iyiki almamısım plus diyorum 180 TL boşa giderdi online olmamış veled dolu troll dolu her saçma online gibi parayı basmış almış silahı dolu kısacası zaten sevmezdim online ama bunu bir deniyeyim diyordum fakat bu her onlinde rezillik bunda da devam ediyor

• Arkadaslar bir sorum olucakti online a basladim bende bi karater yaratıp simdi o karaterin tipini tekrar degistirebiliyormuyuz yada tekrar bastan online a nasil baslaris ?

• ben daha chapter 2 deyim ama bu gün freeaime geçtim.kontrollerde bir kaç tane ince ayar yapmak.online betadan çıkınca en azından freeaim serverlarda oynarım, elim alışsın diye yoksa auto aim ile rahat vermeyecekler.
  • Ee yani online dedigin boyle olur ne bekliyorsunuz ki farkli olarak. Tabi ki herkes birbirine sıkacak. Beraber balik tutmaya falan mi gidecektiniz . Kill yaptikca xp aliyorsun sonucta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joof -- 29 Kasım 2018; 9:40:16 >
  • Free modda oynarken diğer oyuncuların size sarmasını engelleyecek bir ayar mevcutmudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 30 Kasım 2018; 9:53:8 >
  • GOW'dan sonra daha iyisi olmaz demiştim ama kanımca RDR2 gelmiş geçmiş en iyisi....
    Arthur'un hikayesi beni çok etkiledi...

Video Spoiler içeriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 30 Kasım 2018; 9:56:8 >
  • joof kullanıcısına yanıt
    Bir iki görev yaptım strangers görevlerinden. At arabası çalıyorsun ve gerçek oyuncular da senden çalmaya çalışıyorlar. Bu eğlenceli. Ama ben Blackwater'da terziye girmek istiyorum örneğin. Onur seviyemin de yüksek olmasını istiyorum. Girene kadar kaç defa ölüyorsun. E adamı görüp sıkınca onurun düşüyor. Sıkmazsan o sana sıkacak, mecburen respawn. Free aim serveri ayrı olsa herkes bu kadar cesaretli olmaz bence. Şu an herkes tek atıyor.

• 
Sayfa: önceki 721722723724725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.