Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (722. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
480.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ihtimal update ile gun dogumu ve batiminin 3 saniye surmesi sacmaligi duzelmistir dedim ama yok. Muhtesem bir atmosfer, manzara olustur uzerinde yillarca calis ama hava degisimini boyle absurtce yap olacak is degil. Gun batiyor azicik bakayim manzaraya diyorum hop zifiri karanlik oluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lothraine

Bir ihtimal update ile gun dogumu ve batiminin 3 saniye surmesi sacmaligi duzelmistir dedim ama yok. Muhtesem bir atmosfer, manzara olustur uzerinde yillarca calis ama hava degisimini boyle absurtce yap olacak is degil. Gun batiyor azicik bakayim manzaraya diyorum hop zifiri karanlik oluyor...
    Hangi platform o kardeş 3 saniyede gece gündüz döngüsü olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

Hangi platform o kardeş 3 saniyede gece gündüz döngüsü olan ?

Alıntıları Göster
    PC hocam iyi port edemediler herhalde.

• quote:

PC hocam iyi port edemediler herhalde.

Alıntıları Göster
    Oyunu Pc de oynuyorum ayağına rüyanda görüyor olamayasın.Malum rüyada zaman çabuk geçermiş. Hani tanımama etmem de. Şu körü körüne eleştiriler de can sıkmıyor değil..
  • quote:

Oyunu Pc de oynuyorum ayağına rüyanda görüyor olamayasın.Malum rüyada zaman çabuk geçermiş. Hani tanımama etmem de. Şu körü körüne eleştiriler de can sıkmıyor değil..

Alıntıları Göster
    Hava dongusu bana gore bariz bir sekilde anormal. Neyi nasil elestirecegimi sana mi sorucam.

• quote:

Hava dongusu bana gore bariz bir sekilde anormal. Neyi nasil elestirecegimi sana mi sorucam.

Alıntıları Göster
    MAdem bana sormayacaksın, neden forumda paylaşıyorsun.Yani totalde dakikalar süren, içine görevlerin, balık tutmaların bir çok insanın burada birçok kez paylaştığı yüzlerce çeşit olayın yaşandığı gündüz ü ya da geceyi sen eleştirebiliyorsun da ,bu eleştiriyi abartı bulmak mı kabahat? . Buna cevap vermek ? Ama dur sen bi cevap daha çıkartma bi tarafından. Ben sana cevap vererek yaptığım hatayı telefi edeyim ve bloklayayım. Hadi şimdi yaşı gizli veletler mezarlığında oyna sen.

• sürekli online dan atıyor.server problemi başladı galiba.
    başına gelen var mı?
  • sağda solda gezen stangerlar npc mi yoksa başka tipler mi
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    oyunda gece/gündüz döngüsü çok hızlı zaten, herkes şikayetçi bu konuda.
  • Online betadan ne zaman çıkacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

oyunda gece/gündüz döngüsü çok hızlı zaten, herkes şikayetçi bu konuda.
    Sorunlu bir beyinsiz oldugunu tavrindan anlayabilirsiniz.

• AİGUN kullanıcısına yanıt
    yılbaşından önce çıkmayacak diyorlar.o da en erken
  • arkadaşımda sec hesap var. ben pri den girebiliyorum. onda coming soon yazıyor?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Niye babanın oyunumu boş boş konuşup insanları tahrik etmeyin bende senin gibi eleştiriye tahammül edemeyen fosillerden iğreniyorum mesela napıcaz ? Bunu bende daha önce dile getirdim ve başka arkadaşlardan da yazan oldu güneş çok çabuk batıyor bu bir örnek oyun evet son yılların cıkmış en iyi oyunu ve keyifle oynuyoruz. Rahatsız edici yanlarını dile getirmeyecek miyiz yani beni de fast travel in yetersiz olması rahatsız ediyor mesela neyse block tipe bak ya. Azıcık medeni ol boş insan....

• Online çabuk tüketilecek gibi duruyor çeşitlilik olması lazım bir de curcuna var herkes birbirine kement atıyor

Şimdi bunu yazdım diye yukarda ki velet niye eleştiriyon falan der kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: lordinas

Niye babanın oyunumu boş boş konuşup insanları tahrik etmeyin bende senin gibi eleştiriye tahammül edemeyen fosillerden iğreniyorum mesela napıcaz ? Bunu bende daha önce dile getirdim ve başka arkadaşlardan da yazan oldu güneş çok çabuk batıyor bu bir örnek oyun evet son yılların cıkmış en iyi oyunu ve keyifle oynuyoruz. Rahatsız edici yanlarını dile getirmeyecek miyiz yani beni de fast travel in yetersiz olması rahatsız ediyor mesela neyse block tipe bak ya. Azıcık medeni ol boş insan....

Alıntıları Göster
    Tükürük deryasından seçebildiğim kelimelerden de anlaşılacağı gibi, konu eleştiriye tahammül edememek değil, aksine eleştiriye herhangi bir şekilde cevap verilmesine dayanamamanızdır. Çünkü öylesine saçma ,öylesine boş konuşuyorsunuz ki,cevap ne olursa olsun batıyor ve sonuçta salya sümük cevaplar akıyor böyle. Gece gündüz döngüsü 3 saniye diyor adam ben bunu eleştiriyorum ve fosilsin falan. Tamam kardeş hadi benden de sana block.

• quote:

Tükürük deryasından seçebildiğim kelimelerden de anlaşılacağı gibi, konu eleştiriye tahammül edememek değil, aksine eleştiriye herhangi bir şekilde cevap verilmesine dayanamamanızdır. Çünkü öylesine saçma ,öylesine boş konuşuyorsunuz ki,cevap ne olursa olsun batıyor ve sonuçta salya sümük cevaplar akıyor böyle. Gece gündüz döngüsü 3 saniye diyor adam ben bunu eleştiriyorum ve fosilsin falan. Tamam kardeş hadi benden de sana block.

Alıntıları Göster
    Merak ettim ne demiş diye. Adamın 3 saniyeden kastettigi ''kısalık'' gerçekten 3 saniye sürdüğünü söylemiyor yani kafanda ki organ bunu algılamıyor mu senin ? Sen hangi platform diye sorup karşındakini tiiye almayı biliyorsun da, o seni tiiye alınca mı zoruna gidiyor ha yavrum ? Nasıl bir ezik ergenlik geçirdin ki tanımadığın bir insan hakkında yüzüne söyleyemeyeceğin kelimeleri klavye başından sarfedebiliyorsun. Senin gibi tipler yüzünden bu ülke 1 adım ileri 2 adım geri gidiyor. Gece gece iyi denk geldin ama istersen özelden devam edelim sana zevkle adamlık dersi veririm.

edit: pm den numaranı atsana sen birader salya sümük falan herkes haddini bilecek. Delikanlı ol bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordinas -- 29 Kasım 2018; 0:43:36 >

• Online çıktığına göre karakterleri görelim.

"Tanrı kelamına kulak asmayanlar sonuçlarına katlanacak." Vaiz Efendi

• Umarım beta sonrası sıfırlanır her şey. Her şeyi deneyeyim dedim. Ortalık auto aim açmış bebe dolu. İki adım attırmadan indiriyorlar. En sonunda dayanamadım önüme gelene headshot. Nasılsa bir yetenek istemiyor. Daha önce de yazdım wide aim asist barlarını fulle L2 spam sağ stick azcık yukarı. Al sana 8 9 yaşındakiler dahi pro

Onur yerlerde şimdi. Oysa temiz kıyafetli yüksek onurlu bir karakter planlıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğur37 -- 29 Kasım 2018; 0:59:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur37

Umarım beta sonrası sıfırlanır her şey. Her şeyi deneyeyim dedim. Ortalık auto aim açmış bebe dolu. İki adım attırmadan indiriyorlar. En sonunda dayanamadım önüme gelene headshot. Nasılsa bir yetenek istemiyor. Daha önce de yazdım wide aim asist barlarını fulle L2 spam sağ stick azcık yukarı. Al sana 8 9 yaşındakiler dahi pro

Onur yerlerde şimdi. Oysa temiz kıyafetli yüksek onurlu bir karakter planlıyordum.
    Düzenleme lazım bende biraz oynayıp çıktım kafamda şekillendirdiğim karakterden çok uzak olaylara girmek zorunda kaldım ortalık ergence oynayan tiplerle dolu. Özelleştirilmiş oyun lazım yoksa beni sarmadı gta gibi oynayanlara farkli bir server gibi bir şey lazım

• 
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.