Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok ve bence hiç olmayacak o yuzden ps4 aldım ben. 2 yıl sonra gelecek deselerdi bile almazdım ps4.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Hiç" olmuyorsa ben cihazı servise göndereyim o zaman. Demek ki arıza var. Bende şehirde ve kasabalarda 20 25 arası çalışıyor.

Kardes fps düşüşü olmuyor diyen arkadaşlarinda cihazlarında fps düşüşü oluyor.Sadece göz var fark eden göz var fark etmeyen..Kimisi bunlari ufak sorun olarak goruyor kimisi anlamıyor bile..Oyun ps4 pro ve xboxone x de bile kasıyor. Bunu ben degil oyunu ayrintili inceleyen siteler dergiler otoriter kisiler söylüyor.Benim cihazda hic fps olmuyor diyenler bu işten pek anlamiyor kusura bakmasinlar..Mesela valentine bolgesine girdiğinizde çamurlu bölgede her cihazda fps düşüşü oluyor.Yapimci firma oyunu boyle yapmış yapacak birsey yok.

Ha sizde aşırı kasma oluyorsa o ayri konudur.Belki içi cok tozlanmış olabilir.Ayrica Kasma nasıl oluyor gormek lazim.Bunu bir videoyla ornekleyebilirsiniz.Mesela ben monitorde oynarken bu fps düşüşlerini gormuyorum neredeyse.Sebebini bilmiyorum ama buyuk ekran 4k tv de oynarken aşırı fark ediyorum.Donuyor gibi oluyor neredeyse.Ama monitorde bu kasmayı anlamiyorsunuz bile.Ama oyunda kasma oldugu aşikar.Farkli tv ya da farkli monitorlerde oyunu denemenizi tavsiye ederim .Sahsen beni monitorde hic rahatsiz etmiyor ama tv de oynarken işkence gibi oluyor.Hala sebebini anlayamadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacr88

Belki arkadaşın ps4 dede oluyordur ama hissetmiyorda olabilir. siz nasıl görebiliyorsunuz FPS yi ? Göz alışkanlığı mı :)
    Hissetmemek mümkün değil. 30un altına düşünce titremeyi hissediyorsun. 25 civarıysa baş ağrıtıyor. 20nin altı slayt gösterisi zaten. O kadar düşmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Belki arkadaşın ps4 dede oluyordur ama hissetmiyorda olabilir. siz nasıl görebiliyorsunuz FPS yi ? Göz alışkanlığı mı :)

Olay tamamen bundan ibarettir.Dedigim gibi kimisi icin hafif kasma kimisi icin yok denecek kadar az kimisi icinse rahatsiz edici.Ama kesinlikle her cihazda fps düşüşü oluyor.

• oyun bitince seni serbest bırakıyor çoğu oyunda olduğu gibi.
    yapamadığın yan görevleri yapabiliyorsun.21000 dolar felan paranda oluyor en az.alacağın herşeyi oyun bitince alabilirsin birde
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    slayt gösterisi :)) bir üstte yazan arkadaş da monitörde farkedilmiyor fazla diyo tv ye oranla. anlaşılan hiç TV ye bakıpda durduk yere katarakt olmıyım :)
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    Peki ben en onursuz şekilde bitirsem kırmızı olsa onur seviyem oyun sonuna etkisi oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1B4D2DD9 -- 26 Kasım 2018; 14:22:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için. Hiç TVde açmayacağım ben o zaman çünkü tanısanız beni anlardınız FPS hastalıgı var bende. 5 fps için termal macun OC falan yapan biriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1B4D2DD9

Bende çıkan tüm yan görevleri yapıp öyle ana görevlere geçiyorum bu şekilde ilerliyorum.Oyun bitince karakterimizle aynı şekilde devam edebiliyoruz ama dimi?newgameye gerek yok?
    Oyunu bitirince anlarsın şimdi spoiler vermeyeyim :D
  • Peki önerin hangisi olurdu spoilersiz kendi fikrin ? 😬😬

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sertacr88 kullanıcısına yanıt
    Fps hastaligi olan birisinin konsol kullanmasi sacmaymis

Konsol oyuncusu fpsyi dert etmez anlik dususleri farketse bile takmaZ

• Sarhoş modunda oynayıp, aynı zamanda gerçekten sarhoş olarak ölmemeye çalışmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 26 Kasım 2018; 14:39:59 >
  • quote:

slayt gösterisi :)) bir üstte yazan arkadaş da monitörde farkedilmiyor fazla diyo tv ye oranla. anlaşılan hiç TV ye bakıpda durduk yere katarakt olmıyım :)
    Gerçekten öyleyse ben de bir monitör alırım da şu foruma o kadar güvenmiyorum ki. Bir yerde denemem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1B4D2DD9

Peki önerin hangisi olurdu spoilersiz kendi fikrin ? 😬😬
    Oyunun sonu gelmeden tüm yan görevleri (kart toplama falan hariç) bitirmeye bak.
  • joof kullanıcısına yanıt
    Sırf RDR2 için aldım zaten. başından bilseydim belki onu bile almazdım ama artık geçti.
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    tesadüf değil. şirflere teslim olabiliyorsunuz.at üzerinde olmamanız lazım ama ağır suçlarda genelde o seçeneği sunmuyorlar ama kavga,at ile adama çarpma gibi suçlarda şerif önce yol al diyor,gitmezseniz silah çekip teslim ol diyor genelde...
  • recep.34 kullanıcısına yanıt
    Anlatamadım sanırım zaten orada 650 bounty vardı ama aranmıyodum sonra göreve giderken atla birine çarptım tekrar aranma durumum oldu kırmızı bölgeden kaçtım ama görev olduğu için döndüm dönerken lawman gördü surrender dedim sonra bir sahne girdi hosea elinde 3 bira ile karakola geldi ve çıkardı beni çıktığımda 650 bounty nin hepsi ödenmiş sayıldı bunu bir deneyin ama tesadüf te olabilir derken Kastettiğim buydu teslim olunabildigini biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 26 Kasım 2018; 14:57:37 >
  • dimontales kullanıcısına yanıt
    büyük ihitmal.ilk av görivnde uyarı olarak yazmıştı. avdan sonra etleri fazla bekletmeyin,bozulur,çürür diye ama bunun süresi nedir bilmiyorum.sıcak yerlerde daha çabuk olması,karda kışda biraz daha geç olması muhtemel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Gerçekten öyleyse ben de bir monitör alırım da şu foruma o kadar güvenmiyorum ki. Bir yerde denemem lazım.

Hocam bunun foruma guvenmekle ya da birisine itimat etmekle alakası yok.Deneyip kendin karar vereceksin zaten.Ben Aoc modelini vatandan alirken ps4 u yanimda goturdum bizzat denedim oyle aldim.Siz de ayni sekilde deneyerek gorerek karar vereceksiniz.Burda herkes birseyler söylüyor dogru.Ama kimse bir kisinin soyledigine bakarak iş yapmıyor.Siz de dedigim gibi yapin.Deneyin görün.Monitörden monitöre tv den tv ye fark olduğu gibi bence büyüklük küçüklük oranlariyla da alakali olabilir.Oyunda Fps düşüşü var bu dogru ama bunu nasil göz zevkimizi zedelemeyecek nasil gozumuze hitap edecek şekilde en maximum seviye çıkartırız onun yoluna bakmaliyiz.Tabii bunu da deneyerek ogrenebiliriz.Yoksa direk gidip monitor almak oyunu evde denemek intihar gibi birsey olur.

• 
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.