Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: takami59

sürümler arasi fark olma ihtimali var mi? benimkisi ps4 1tb cuh2116b
    2016 benimki. 500gb olan. Kasa aynı. Slim kasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstDr3aM

Dostum yuklemede her defasinda sıkıntı oluyorsa baska bi oyun cd si varsa tak problemsiz yüklerse sorun rdr dvd lerde, mesafeli satış ile aldıysan şayet iade süren de dolmadıysa iade et.
    Öyle yaptım, çünkü ps4'üm de diğer oyunlar tıkır tıkır çalışıyor. AMA sinirim bozuldu. Hafta sonu red dead oynarım diye hayal kurmuştum, acıdı :(
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Deme hocam öyle ya valla bende inşallah pişman olmam diyorum PRO almadıgıma ama böle dedin ya kalbimden vuruldum gibi hissediyorum. deme bidaha lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

45ten 40a hatta 30a düşüşü göz algılamayabilir ama 30 bir sınırdır 30un altındaki her değişikliği göz algılar. Dün proda oynayan arkadaşımda denedim, oyunu ilk kez görmüş gibi oldum bu şehirde dolaşmak ne kadar zevkliymiş dedim. Kendi cihazımda mecbur kalmadıkça girmiyorum şehre.

Alıntıları Göster
    Ps4 pro ve 55 inch 4k tvde oynuyorum ve bariz şekilde düşüş oluyor ama ben takmıyorum aynı zamanda sıkı pc oyuncusuyum anında hissediyorum özellikle şehirlerde ama uzun süreli değil o anlık düşüşler uzun sürse oynamazdım bu oyunu.

• cizmele kullanıcısına yanıt
    Monitörde denedinizmi peki hiç? ortalama 25e iner tamamda slayt gösterisi gibi olmuyor herhalde gece yağmurlu havada değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacr88

Deme hocam öyle ya valla bende inşallah pişman olmam diyorum PRO almadıgıma ama böle dedin ya kalbimden vuruldum gibi hissediyorum. deme bidaha lütfen :)
    Tercih meselesi hocam, keyif alıyorsan sorun yok. Ps4 proda da kusursuz değil fiyat farkına değer mi tartışılır. Ben role playing severim, şehirde rahatça boş boş dolaşırım bazen ama bu oyunda hep gözüm düşüşlerle takılıyor canım sıkılıyor. Moda giremiyorum bir türlü. Sen girdiysen kafana takacak bişey yok. Keyfine bak.

• 1 ay içinde 3 kez konsol değiştiğimden dolayı oyunda 2 kere save kaybettim. 1 tb mat kasa ps4 vardı, mönitörün değişmesi lazımdı değiştirince de 4k mönitör aldım. Kuzen de Pro vardı. "Benim tv 4k değil, al sen benim proyu kullan" dedi öyle değiştirdik ama aktarma sırasında yaptığım akıllara zarar olaydan sonra kayıtsız kaldım.. Biz kuzenle tek hesabı paylaşıyoruz, hesap benim kendi hesabım ve plusta benim hesabımda olduğundan ana hesabı onun makinede yaptık. Ben ikincil hesap oldum.. Meğersem plus saveleri buluta bende otomatik atmıyormuş .. Tekrar baştan başladım ama bf indirimlerinde de Amazon TR den Pro aldım kendime zira emanet ata binilmez Neyse aldım bunu savelerin yedeklerini aldım bu arada oyunda da silinen savemin olduğu noktaya ulaşmıştım :D Kuzenin emanet proyu resetleyip kendi sıfır promu taktım.. Açtım sistemi güncelleme yap dedi yaptım yedeklerin olduğu usb yi taktım usb görmüyor :D

Yedek aldığım hesaptan denedim başka hesaplardan denedim yok görmüyor gitti yine bizim saveler deyip tekrar başa sardım oyunu derken önceki giden savemi eski makinamden %35 dolaylarında kurtardım :D Sattığım arkadaşa kurarken resetlemedim makinayı hiç benim hesabı denemelik bi girdim saveler duruyor hemen çektim usbye... Eve geldim inşallah olur diye ki oldu kurtardım ve en sonunda dün akşam 4. chaptera geçip Hiç oynamadığım kısımlara ulaştım :D

Şakası bi yana 2 kere baştan başlamak oyundan beni bıktırdı. İyilikmiş, kötülükmüş, stranger görevleriymiş falan yan görevleri umursamadan kör cahil gibi sarı noktadan sarı noktaya koşuyorum.. At sürmekten gına geldi Ata dopingi koyup XXXXX basa basa dört nala gidiyorum... Oyun harbi x tuşu düşmanı

Neyse burayı da okumuyorum kayıt mallıklarımdan önce her yorumu okuyordum ama spoiler korkusundan okumuyorum artık zira benden başka herkes bitirdi gibi ..

Oyun konusunda yorumum Aksiyon anlamında %70 xxx bas dur at koşsun sarı noktaya ulaş video izle, film izler gibi ağzın açık kalsın sonra siper al ateş et at ile kaç becerebiliyorsan x e basılı tutarken R3 tuşuna da basılı tut sonra L2 ile hedef al R2 ile ateş et ( bunu yapabilen var mı ya, ben kaçma kısımlarında dörtnala koşuyorum sadece )

bende aynı düşüncedeyim sizinle hala her akşam gta5 online oynuyorum ne yapıyorum diye sorsanız bende bilmiyorum ne yaptığımı hala doyamadım bu oyuna kaçıncı yılına girdi oyun hele şimdi yıl başı geliyor kar yağacak oyunda deli gibi bekliyorum :)
    hepimiz bu oyunu oynuyoruz ilk çıktığından beri , nadiren yaşanan 1- 2 saniyelik düşüşler dışında ki bu her oyunda oluyor. öyle aman aman düşüşler yaşayan , yok gözüm bozulacak triplerine sizden başka giren yok
    şu oyunla ilgili 10 post atsanız 9 u fps ile ilgili ve bu sorunu sadece siz yaşıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joof -- 26 Kasım 2018; 17:16:49 >
  • Bende ps4 pro da oynuyorum göze batacak hiçbir fps sorunu yaşamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joof

hepimiz bu oyunu oynuyoruz ilk çıktığından beri , nadiren yaşanan 1- 2 saniyelik düşüşler dışında ki bu her oyunda oluyor. öyle aman aman düşüşler yaşayan , yok gözüm bozulacak triplerine sizden başka giren yok
    şu oyunla ilgili 10 post atsanız 9 u fps ile ilgili ve bu sorunu sadece siz yaşıyorsunuz
    Dostum ergen ağzıyla konuşma trip falan, ayıp. İsteyen istediği yorumu yapmakta özgür. Kimseye hakaret etmiyoruz. Benzer sorunları herkes yaşıyor. Senden başka da arıza çıkmamıştı şimdiye kadar ne güzel seviyeli şekilde konuşuyorduk, sen çıkana kadar. Oyununa devam et lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 26 Kasım 2018; 17:31:21 >
  • joof kullanıcısına yanıt
    yazdıların belki doğru ama bu seni irdelemez kimseyi ilgilendirmez. sıkıntın ne acaba :) ben henüz sorun yaşamıyorum bilgi paylaşıyorum ve öğreniyorum bunu senin engellemene hakkın yok kardeşim.
  • Zaten birileri çıkıp hiçbir sorun yok birileri de rahatsız edecek kadar var diyorsa konuyu irdelememiz gayet normal. Sorunun kaynağını ve çözümünü öğrenmeye çalışıyoruz. Çözüm iyi bir monitör olabilir. Belki sorun tvdedir. Bunları konuşarak öğreniyoruz forum bunun için var. Sadece dağda beyaz at var, şu ormanda geyik var gibi muhabbetler yapacak değiliz. Herşey konuşulabilir oyunla alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 26 Kasım 2018; 17:39:52 >
  • joof kullanıcısına yanıt
    aman aman düşüşler yaşayan biri de benim. daha önceki mesajlarimda da belirttim. bu problemi sadece bu forumda değil bir çok forumda yaşayan kullanıcılar var. belki cihazdan kaynaklidir monitorden tv den vs. belirli birşey varsa çözüm uretelim diye konuşuyoruz.

arkadaşın yazdıklarından neden bu kadar rahatsız oldun anlamadim... sen de sıkıntı yasamiyorsan kullandigin sistemi ps4 tv monitor vs neyse yaz bilgi ver birşeye faydan olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FPS muhabettide çok uzadı ama yapacak bişey yok ha bu arada şunu söyleyeyim arkadaşlar bir 100 sayfa daha da tartıssanız var olsa ne olmasa neyi değiştireceksiniz hiç bir şey bunu demeden edemedim iyi forumlar iyi FPS tartışmalar :)

• Bu sacmalik inanilmaz canimi sıktı. Jim colloway gorevlerinde silahsorlerden efsane silahlari alabilmek icin elinde ki silahi birakma zorunlulugu Allahim tuylerim diken diken oluyor... digerlerinde attan yere atmak istedigim silahi elime alip yerdekiyle degistiriyordum ama trenin ustunde ata ulasamadigim icin ve atta ebesinin nikahinda kaldigindan heriften silahi alamadim. Elimde ki de efsane silah cunku boyle sacmalik olmaz arkadas. Neden illa yere birakmak zorundayim Allahin belasi oyun yerden ot alirken satchelde ki otu yere atiyor muyum vallahi ilk defa oyunu silmek istedim sinirden..

• yahu ben ne rahatsız olacam yazdıklarından, sadece olayı abartıyorsun. başka oyunda ne kadar düşme varsa bunda da o kadar var. öyle bir yorum yapıyorsun ki sanki oyun oynanmayacak seviyedeymiş gibi
  • kendi0 K kullanıcısına yanıt
    PS store a gir altta kod girme bolumu var oraya gir.

• lothraine kullanıcısına yanıt
    silahı bıraksan da kaybolmuyor atının eyerine gidiyor . dert edecek bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: joof

silahı bıraksan da kaybolmuyor atının eyerine gidiyor . dert edecek bir şey yok
    Haydaa bu butun silahlar icin mi gecerli yoksa sari renkte ki ender olanlar icin mi

• 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.