Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (704. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chapter 4e geçtim, görevler galiba genelde st. Denisde geçiyor. Oyunu bırakmak zorunda kaldım şehirdeki düşük fps yüzünden. Bence göz sağlığı açısından belirli bir standart getirilmeli. Oyun mükemmel ama gözüme işkence edemeyeceğim. İleride pro ya da one x alırsam tekrar oynarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Proda fazla fps düşüşü yok xb1x oyun tabi çok daha iyidir ama Yeni konsolların çıkışıda yakın sayılır. Geriye uyumlulukta mutlaka olacaktır ps5 te oynarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 26 Kasım 2018; 2:43:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Bazı ilanlarda "bonus kod" falan yazıyor nedir arkadaşlar?
    RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

• RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

• quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Forumda %100 yapan varsa gerçekten saygı duyuyorum.
    Bazı Challenge ve toplanabilir görevler inanılmaz uğraştırıcı.
    yaptım ama karakter verem ben kanser oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Bu oyunda balık tutmak tam bir sacmalik, DS4’ün analogu bozulacak bu oyun yuzunden. Oyundan sogudum yemin ederim, legendary baligi 20 dakikadir oltamla cekmeye calisiyorum. Dondur dondur nereye kadar?! Sol analogu asagiya cekip yapiyorum, sag analogu dondurup duruyorum ama bi yere kadar kacip, tekrar yaklasiyor, fakat sonra tekrar kaciyor. Bunun pratik bi yani yok mudur ya? Bu kadar sıkıcı ve zor olmamalı, ciddi ciddi 20 dakikadir ugrasiyorum. Parmagim agridi artik...
    legedary'ler debelendikleri esnada uzaklaşırlar (çoğu büyük balık uzaklaşır ama legendary'ler daha fazla)

yakalamaya çalışırken ne yapmanız gerektiği sol üst köşede yazıyor

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 26 Kasım 2018; 7:27:30 >
  • tamamını ps4 slim üzerinden aldım

RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 26 Kasım 2018; 8:0:39 >

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Uncle, do something !

The Lumbago John, a fatal disease!

:D :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legendary balık için hangi yem gerekiyor birde kolay yolu varmı dondur döndür bir oyun yüzünden 300-350 liralık gamepad i bozacağız diye korkuyorum

• legendary balıklar için göldeyseniz göl, nehirdeyseniz nehir, bataklıktaysanız bataklık için olan special lure'u kullanıyorsunuz

en kral legendary fish'i avlamak maksimum 3 dakika. hadi biraz fazla uğraştırdı 4 dakika diyelim. hiçbiri 5 dakika bile süremez.
  • Oyunun story modunu bitirip sonu gördükten sonra oyuna aynı şekilde devam edebiliyormuyuz? Yoksa bitiyor newgame mi yapmak gerekiyor ?bilgi veren olursa çok sevinirim.

• dün legendary geyik avladım satmaya götürdüm saint denise tam gittim derken geyiği yere bıraktı john sonra üstünde sinekler uçuşmaya başladı geç mi kaldım acaba götürmek için bidaha da yerden alamadım geyiğin ölüsünü. (derisini ayrı almıştım)
  • Online gelsin artık. Tüm içeriği tükettim online bekliyorum deli gibi
  • thriller89 kullanıcısına yanıt
    Ps4 üm var. Hiö fps düşüşü yaşamadım. Gece gündüz saint dennis te hiç olmadı bende

• Arkadaşlar bazen gezerken dumanlı çıkan yerlere gidiorum bazen çeteler oluyor onlarla çatışıyorumda bazen tek ya da 2 kişi oluyor ama adamlara bişey yapcağımdan değil yaklaştırmıyorlar neden sonra sınır olup kafalarına sıkıyorum onur seviyem düşüyor
  • Fence de imalatını yapmamız istenen bir trinket için vintage civil war handcuffs itemi isteniyor , nasıl alınabıldıgıne dair araştırma yaptım toplanan cıgara kartlarının bırıne postalamamız gerekıyormus sanırım vve ondan hedıye gelıyormus bu ıtem .Şimdi sorum şu videoda adam general store girip premıum cigaraları alabılıyor bende ise bu ıtem sold out yazmakta ve girdiğim ev yada bastıgım kamplardan bu ıtemı alamamaktayım , alamama sebebim ekranda cıkan uzerınıze daha fazla agırlıkta birşey alamazsınız uyarısıdır.

Bu uyarı uzerıne elımde olan mevcut kartları fence e sattım şimdi o kartlar toplama görevıne sayılıyor mu ? Kartları sattıgım halede halada premıum cıgarette pakedinide hala alamamaktayım , her kategorıden uzerımı boşalttıysamda bu ıtemı alamıyorum, çözüm bılen varmı ? youtubedakı vıdeoda adam general storeden paketlerı cekerek gorevı tamamlıyordu.
  • Fairy Tail kullanıcısına yanıt
    Oyunun story modunu bitirip sonu gördükten sonra oyuna aynı şekilde devam edebiliyormuyuz? Yoksa bitiyor newgame mi yapmak gerekiyor ?

• Sagdan soldan toplayarak tamamlaman imkansiz cunku bi dunya kart var

Oyunu bitirdikten sonra general.storedan hepsini satin alabilirsin. Oyun bitmeden satilmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: serci07

Ps4 üm var. Hiö fps düşüşü yaşamadım. Gece gündüz saint dennis te hiç olmadı bende
    Hiç" olmuyorsa ben cihazı servise göndereyim o zaman. Demek ki arıza var. Bende şehirde ve kasabalarda 20 25 arası çalışıyor.

• Herkese merhaba, bir at arabası çalıp satmak için götürdüm diyelim. Bu durumda kendi atım yolda bir yerde kalacak demektir . Çaldığımız at arabasını satınca kendi atımıza nasıl sahip olacağız tekrar bilgi verebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.