Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (703. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.957
Cevap
278
Favori
481.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu platinlemek istiyorum ama poker bilmiyorum ulan rockstar alacagin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Store veya Silahçı nasıl soyulur? İçerdeyken elime silah alamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertLIVE

General Store veya Silahçı nasıl soyulur? İçerdeyken elime silah alamıyorum..
    içeri girip satıcıya yöneldiğinizde ''aim'' seçeneği çıkıyor
  • lothraine kullanıcısına yanıt
    iş sadece pokere kalsa keşke :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: joof

iş sadece pokere kalsa keşke :D
    Digerleri bir sekilde halledilir ya cozumlere bakilarak, zaman harcayarak falan ama pokeri bilmek gerekiyor ve ogrenme hevesim yok bunu kisinin istegine birakmalilardi bence.

• bu john marston ne yabani bir adam ya . herif atına bile feller diye sesleniyor
  • lothraine kullanıcısına yanıt
    poker dunyanın en kolay oyunu
  • 6. Chapter daki kampımın yakınında üzeründe süs bulunan ağaç var beyler ağacın yanına gittiğinde üçgenle ağacı işaretliyorsunuz ama bende o işaretleme olayı olmuyor. Ağacın her yanına gettiğimde tekrar üçgen işareti çıkıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 25 Kasım 2018; 21:35:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• şu "uncharted" sekansları çok saçma ve gereksiz olmamış ya ? 1- oyunun bütün temposunun atmosferinin içine etti. 2-Görevlerde çok saçam tasarlanmış, ordu öldürdük nerdeyse küçücük adada niye koymuşlar şimdi bunu anlamadım. Azda sürmüyor 2 saate yakın sürüyor ara sahnelerle, burayı bitirdik bakalım nasıl ilerleyecek oyun.
  • Yerde buldugumuz bir silahi almak icin neden elimizdekini birakmak zorundayiz

• quote:

Orijinalden alıntı: lothraine

Yerde buldugumuz bir silahi almak icin neden elimizdekini birakmak zorundayiz
    allah allah niye acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: legalize wwed

allah allah niye acaba

Alıntıları Göster
    Bos yapma partner. Kucucuk satchel e dunyalari koyabiliyoruz ama elinde ki silahi birakmak zorundasin. Ender silahlardan birisiyle karsilasinca, elinde ki silahta ender olunca ne yapacagini sasiriyorsun. Eyer 50 tane carbine ile dolabiliyor ama. Hani mantikdan dem vurup "allah allah niye acaba" diyorsun ya..

• Arkadaşlar merhaba legendery hayvan avladım derisini trappere götürürken çeteler öldürdü yeniden dogunca seri yoktu deri trappere gitmişmidir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: lothraine

Bos yapma partner. Kucucuk satchel e dunyalari koyabiliyoruz ama elinde ki silahi birakmak zorundasin. Ender silahlardan birisiyle karsilasinca, elinde ki silahta ender olunca ne yapacagini sasiriyorsun. Eyer 50 tane carbine ile dolabiliyor ama. Hani mantikdan dem vurup "allah allah niye acaba" diyorsun ya..

Alıntıları Göster
    bunlar da hayata dair tatli detaylar

• Czn C kullanıcısına yanıt
    Dostum yuklemede her defasinda sıkıntı oluyorsa baska bi oyun cd si varsa tak problemsiz yüklerse sorun rdr dvd lerde, mesafeli satış ile aldıysan şayet iade süren de dolmadıysa iade et.

• Bu oyunda balık tutmak tam bir sacmalik, DS4’ün analogu bozulacak bu oyun yuzunden. Oyundan sogudum yemin ederim, legendary baligi 20 dakikadir oltamla cekmeye calisiyorum. Dondur dondur nereye kadar?! Sol analogu asagiya cekip yapiyorum, sag analogu dondurup duruyorum ama bi yere kadar kacip, tekrar yaklasiyor, fakat sonra tekrar kaciyor. Bunun pratik bi yani yok mudur ya? Bu kadar sıkıcı ve zor olmamalı, ciddi ciddi 20 dakikadir ugrasiyorum. Parmagim agridi artik...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Bu oyunda balık tutmak tam bir sacmalik, DS4’ün analogu bozulacak bu oyun yuzunden. Oyundan sogudum yemin ederim, legendary baligi 20 dakikadir oltamla cekmeye calisiyorum. Dondur dondur nereye kadar?! Sol analogu asagiya cekip yapiyorum, sag analogu dondurup duruyorum ama bi yere kadar kacip, tekrar yaklasiyor, fakat sonra tekrar kaciyor. Bunun pratik bi yani yok mudur ya? Bu kadar sıkıcı ve zor olmamalı, ciddi ciddi 20 dakikadir ugrasiyorum. Parmagim agridi artik...
    Benim analogdan gicir gicir ses gelmeye basladi bile.

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Oyunda ne kolay ki balığa takılmışsın.

• Forumda %100 yapan varsa gerçekten saygı duyuyorum.
    Bazı Challenge ve toplanabilir görevler inanılmaz uğraştırıcı.
  • exotics görevini tamamladım nihayet
  • 
Sayfa: önceki 701702703704705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.