Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
18.958
Cevap
277
Favori
486.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef beni de. Keşke tek parça düz halde alma şansımız olsaydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ricky.McFloyd kullanıcısına yanıt
    Ütülemeyi deneyin?

Direkt ütü basmayın tabi, araya kumaş koyun

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Atınız ölmüş o zaman. At ölünxe yerine başka bir at veriyor oyun. Bence en iyi yöntem at ölünxe kendinizi de öldürmek bir kaç dolar kaybedip ata kavuşuyoruz geri

• Gta 6 için rahat 6-7 yıl var bana kalırsa.Rockstar’ın bir sonraki projesinin Bully 2 olacağına dair pek çok arkası sağlam sızıntı ve bilgi akışı oldu son 1 yılda.Yeni konsolların çıkışıyla birlikte Bully 2 gelse,ondan 3-4 yıl sonra falan Gta 6 gelse anca işte.Zaten kendileri de geçen gün bi haberde şu zamanlarda Gta 6 yapmadıkları için mutlu olduklarını söylemişlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fan Club
  • HunterInTheNight kullanıcısına yanıt
    ben biraz uzaktan çalıların arasindan izleyerek kasayi acmalarini bekledim. ondan sonra öldürdüm :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• takami59 kullanıcısına yanıt
    Kasayı nasıl açtılar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• takami59 kullanıcısına yanıt
    İyimiş :)

MSI Z270 SLI PLUS / ZOTAC RTX 3080 / Intel i7 7700K / Crucial Ballistix Elite 16GB / Acer Nitro VG270U QHD

YAMAHA FAZER 800 ABS
    Stable a bak

Çatismada öldu sanirim sıkıstı koprude , İyi at nasil bulabilirim simdi

• Arap atı çok çelimsiz gözüktü gözüme ya :D Stable'a salladım, "Ardennes War Horse" ağır falan ama at budur diyor insan

O zaman gelmez. İyi at aslında sana bağlı çünkü ne aradığına göre en iyisi değişiyor. Hızlı ve staminası iyi olsın diyosan Araplar çok iyi ama çok ürkek sürekli sırtından atar çatışmada kaçar. Eğer iyi hızı iyi dayanıklığı olsun ama beni bırakmasın dersen dutch warmblood öneririm. Kurt saldırısında bile yeterince bekliyor. Ama tabi çok beklersen atar. Çok iyi bi at değil ama benim favorim Mustang. Çünkü yabani olduğu İçin hem sağa sola daha az çarpıyor hem fazla ürkek değil hem de kolay kolay kayıp düşmüyor. Bunun dışında başka iyi atlar da var turkoman gibi ama kullanmadım. Yani bu baya içerikli bi konu aslında senin aradığında alakalı bunun cevabı :D

• Eğer ilk oyunu oynayanlar varsa merak ettiğim birşey sorucam. Armadillo kasabası var mı ilk oyunda varsa buranın olayı hikayesi nedir? Gerçi orada da böyle mi bilmiyorum ama

Dutch warmblood nasil bulabilirim 2 chapter bitmesine az kaldi

Ben rastlamadım açıkcası satılıyor olabilir stable kata bak hepsinde farklı atlar olabiliyor. Benimkine sahip olmam ilginç bir hikaye o yüzden söylemeyim basıl olduğunu ileride görebileceğiniz sahnelerden çünkü Spoiler olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

Ben rastlamadım açıkcası satılıyor olabilir stable kata bak hepsinde farklı atlar olabiliyor. Benimkine sahip olmam ilginç bir hikaye o yüzden söylemeyim basıl olduğunu ileride görebileceğiniz sahnelerden çünkü Spoiler olmasın
    Eyw saol

• quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

Eğer ilk oyunu oynayanlar varsa merak ettiğim birşey sorucam. Armadillo kasabası var mı ilk oyunda varsa buranın olayı hikayesi nedir? Gerçi orada da böyle mi bilmiyorum ama

Vardı da pek bir numarası yoktu diye biliyorum. Oyun o kasaba etrafında geçtiği için bu kadar ünlü büyük ihtimal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.