Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (10 Mobil) - 4 Masaüstü10 Mobil
5 sn
18.958
Cevap
277
Favori
486.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu oyunun üstüne en az dört beş yıl gelmez bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hikaye yaklaşık 65 saat sürüyor yani bir çırpıda bitirmek imkansız :D yine de ben üzgünüm bittiği İçin sanırım baştan başlicam başka bir oyuna geçmeden

• Bu oyunun buglarından gına geldi artık, hep bana mı denk geliyor bilmiyorum ama...

Şu taşların üzerindeki resimleri ve oymaları haber verdiğimiz herifle ilgili görevde bug'a denk geldim. Başka bi ana görev icabı postahaneye gitmemiz gerekti, hazır gitmişken taşı bulduğum yerin koordinatlarını da adama posta göndereyim dedim. Gişede duran görevliye gelip L2'ye bastığımda button aktif gözüktü, ben de gönderdim. Bunu yaptığımda 3.Chapter'daydım, 4.Chapter'a geldim hala bir geri dönüş yok, normalde 24 saat içinde adam teşekkür mahiyetinde para veya hediye gönderirdi. Ama hiçbir şey yok!

Yüksek ihtimal ana görev esnasında yaptığım için görev orada bug'a girdi. Bu buglarla ve kaçırabilir trophylerle platin kupa kasmaktan vazgeçtim, ana görevli odaklı ilerleyip oyunu bitircem.

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • Temiz abartmıyorum 3 5 sene oynarım ben ara ara olur bir çırpıda olur oynarım çok güzel oyun sanki o dünyada gibiydim bırakmam çok zor çok

• TaKo kullanıcısına yanıt
    24 saat deyil hocam 2 gün sonra gönderiyor. kampta 2gün uyuyun sonra mail gelmesi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TaKo kullanıcısına yanıt
    ozamn dediğiniz gibi bug olmuş hocam görev esnasında gönderdiğiniz için. ben bu tip toplanacak şeyleri hep en sona biraktim garanti olsun diye ama bakalim

• Bir sorum var.Haritada bazı yerlerde kırmızılıklar var.Polis saldırıyor.Bounty yazıyor.Onu nasıl ödeyeceğim ?

1.oyunu oynayanlar ne olacağını biliyormuş meğer.ben arthur ölünce çok üzülmüştüm,karaktere çok bağlanmıştım.dutch'ın değişmesi ve yollarımızın ayrılması büyük şok etkisi yarattı.araştırınca gördüm ki oyun 1.oyundan 12 yıl öncesinde geçiyormuş ve dutch düşmanımızmış.iyi ki 1.oyunu oynamamışım
    Şimdi 1.oyunun sahnelerini izleyip dutch'ın ölümünü görüp rahatlayayım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 13 Kasım 2018; 1:21:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

postaneye gidip ödeme yapabilirsiniz
    Şekli tam olarak nasıl ? Oyunda ismi nedir ?
    Edit :https://m.youtube.com/watch?v=UXo02p-SQJc
    Buldum sağolun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forward 1905 -- 13 Kasım 2018; 1:33:28 >
  • Boyle bir oyun bir daha kolay kolay gelmez. Ilk oyunu zamaninda ps3 te oynamistim ve ardindan satmistim konsolu ve oyun yillar icinde surekli aklimdaydi gecen sirf rdr2 oncesi hatirlamada olsun diye ucuza bir x360 alip ilk rdr oyununu tekrar bitirmistim. Gta dan bile daha cok sevdirdi bana rockstar bu seriyi belkide western temasindan oyunun o buyulu dunyasindandir. Bugunde 2. oyununu bitirdim ve acayip etkilendim oyundan boyle bir duygu yogunlugunu hicbir oyunda yasamamistim acikcasi oyunun sonlarina dogru insanin icine isliyor resmen arthur morganla butunlestiriyor insani oyun. Karakterler diyaloglar hikaye ustalikla islenmis ve oyun bir butun olarakta ilk oyunun ustune cok fazla sey koymus harita zaten devasa ilk oyunun gectigi bolum haritanin 3 te 1i bile degil ve cok fazla sey barindiriyor icinde rockstar citayi bir hayli yukseltmis bu oyunda. Yani kisacasi tam bekledigim gibiydi basyapit bu oyun ve unutulmaz bir deneyim yasatti. Rockstar gta da daha cok eglendirirken bu seriyle bambaska bir deneyim yasatti bize 3. oyun gelirmi bilmem ama ben bu oyunu daha uzun yillar oynamaya devam ederim.

• forward 1905 kullanıcısına yanıt
    Eğer kasdettiğiniz dead or alive yazan kısımlarsa onlar ödenmiyor. Zaten belirli bölgelerde oluyor ya ilk başta kaçtığımız blackwaterda ya da askeri üslerde. Bazıları zamanla olaylar çözülünce kalkıyor. Bazı yerler ise hep kırmızı kalıyor hapishane gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

24 saat deyil hocam 2 gün sonra gönderiyor. kampta 2gün uyuyun sonra mail gelmesi lazim
    Bu mini haritada mektup işaretinin yanında ünlem var, post office gidiyorum ama ne yapacağımı bulamadım ): be yapmam gerekiyor? Bilginiz varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

Mail gelmiş olabilir ya da eğer bounty varsa başında o yüxden de çıkıyor olabilir. Zaten hangisi varsa o aktif olur çalışanın yanına gittiğin zaman
    Çok sağol çok teşekkür ederim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada bilgisi olmayanlar ve ya edinmek isteyenler için buraya yazayım başka yerde mevcut mu bilmiyorum. Level dergisi bu ay rdr posteri veriyor. İlgilenenlerle kaçırmasın derim. Oyun bitse de Arthur hep yanımızda olsun :)

• Bu arada bilgisi olmayanlar ve ya edinmek isteyenler için buraya yazayım başka yerde mevcut mu bilmiyorum. Level dergisi bu ay rdr posteri veriyor. İlgilenenlerle kaçırmasın derim. Oyun bitse de Arthur hep yanımızda olsun :)

RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

• 
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.