Bildirim
RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (574. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (6 Mobil) - 1 Masaüstü,
6 Mobil

Giriş
-
Bende sadece Blackwater ' daki JE görevi kaldı, başka görev gözükmüyor, blackwater' a da girmek sanırım mümkün değil. _____________________________ -
Görevlerin ana görev ya da yan görev olduğunu nereden anlıyoruz? Haritada sarı renkli olan karakterlerin hepsi mi ana görev oluyor? Diğer ufak aktiviteler mi yan görevler? Birde bu oyuna sonradan türkçe altyazı eklenme ihtimali var mı? Türkçe olsaydı harika olurdu ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Pcye çıkınca gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: seker1adam
Oyunun bitirdim burdan sonrası oyun ile alakalı ağır spoiler içerir
Oyunu tamamen bitirenler icin :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMF -- 2 Kasım 2018; 23:50:28 >_____________________________
PSN:AercelWitsel /Steam:TouchMyFear
-
Aşağıdaki yazım hafif spoiler içermektedir ve geyik amaçlı yazılmıştır fazla ciddiye almayın yani :)
Witcherı bu konuda çok takdir ediyorum orada istediğimiz hatunu kaldırabiliyorduk bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dortcahar -- 2 Kasım 2018; 23:57:56 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Hocam spoiler içine al istersen bazı yerleri daha o göreve gelmeyenler olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: dortcahar
Aşağıdaki yazım hafif spoiler içermektedir ve geyik amaçlı yazılmıştır fazla ciddiye almayın yani :)
Witcherı bu konuda çok takdir ediyorum orada istediğimiz hatunu kaldırabiliyorduk bak._____________________________
-
Snake Oil, Tobacco gibi Genel Dead Eye Bar'ını dolduran tonikler için, eğer iç taraf kırmızı olursa da Fine Brandy, Gin gibi içkiler için. _____________________________ -
Lending a Hand
Friends With Benefits
Lending a Hand bu görev tam olarak nedir hocam honor falan demişsinizde nabıcaz yani yan görevleri falan mı yapmamız lazım biraz detay verirmisin? Haritada soru işaretleri falan oluyor onlara mı gitmek lazım ?
Friends With Benefits Görevi kamptakilerle etkileşim kurun falan demiş bütün ayak işlerini yaptım keiran ile balık tutmaya gittim diğer elemanlar ile etkileşim çıkmıyor anlamadım gitti sen aldın mı bu kupayı_____________________________ Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
Evga 650GQ Gold 80+ PSU | Samsung 850 Evo 250GB SSD
LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor | WD 1TB
Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
-
Bu gun basima bi olay geldi sinir krizi gecirdim fence den
Valentin e trenle gidiyim dedim orda silahdirr malzemedir alirim save ler cikarim dedim tren kasabanin yaninda ki
Koprunun ustunde nps ler ile beraber benide disari spawn layarak atmazmi karakter sunematik kamerada kitlendi kaldi ps birak oyun menusunu ana menuye bile cikmadi gitti 3 saatlik emegim sinirden çıldırdım .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sokak Köpeklerine Selam Vermek...
Adam Olmaya Çeyrek Var Demektir..!
Sadri ALIŞIK -
Şimdi ben bu oyunu bitirince sağda solda ek görevleri yapmak için gezemeyecek miyim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Buna benzer olay benimde başıma geldi öğlen oynarken. Görev sonrası sinematikte takıldı oyun ve uygulamayı sonlandırmak zorunda kaldım bende.
Allahtan yaptığım ilk görevdi fazla kayıp olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 3 Kasım 2018; 0:25:55 >
Hocam valla 3 gündür arıyorum yok yaa :) yarın bidaha bakacam
Türkçe Altyazı ihtimali %0
Az önce atla giderken karşıdan gelen atlıyla kafa kafaya çarpıştık. Adam yaralandı. Kolu başı kan revan içinde . Beni hastaneye götürmelisin dedi. Atın sırtına yükledim. Şimdi hastaneye götürüyorum. :D Tüm hastane masrafları tarafımdan karşılanacaktır.
Edit: Yetişemedim adam öldü. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 3 Kasım 2018; 0:42:06 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Oyunu anlat anlat bitmez.
Bu oyunu uzun yıllar saklayacağım. Teşekkürler rockstar.
kahve içmek için önce brew yani demlemek lazımmış ancak bunun bir aracı var herhalde general store de bulamadım nereden ediniyoruz onu kahveyi satın aldım ama içemiyorum _____________________________ ... -
yahu bu oyunda benden çok at ile lap diye ağaç'a kafa atan yoktur herhalde yol kısalsın diye kestirmeden gideyim diyorum lap diye önüme ağaç çıkıyor bodoslama patlatıyorum atın kafasını ağaça
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 3 Kasım 2018; 0:51:59 >_____________________________ Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
Evga 650GQ Gold 80+ PSU | Samsung 850 Evo 250GB SSD
LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor | WD 1TB
Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
-
bende çok çarpiyorum hocam ağaç çok gerçekci yapmişlar bide içim cız ediyor valla güm diye çarpinca :))
https://www.reddit.com/r/reddeadredemption/comments/9tkawv/i_hogtied_the_goat_farmer_skinned_all_his_goats/
psikopat dolu reddit_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X