Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (6 Mobil) - 1 Masaüstü6 Mobil
5 sn
18.958
Cevap
277
Favori
486.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu dead eye çevresindeki bar neden gözükmüyor?

RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende sadece Blackwater ' daki JE görevi kaldı, başka görev gözükmüyor, blackwater' a da girmek sanırım mümkün değil.
  • Görevlerin ana görev ya da yan görev olduğunu nereden anlıyoruz? Haritada sarı renkli olan karakterlerin hepsi mi ana görev oluyor? Diğer ufak aktiviteler mi yan görevler? Birde bu oyuna sonradan türkçe altyazı eklenme ihtimali var mı? Türkçe olsaydı harika olurdu ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: seker1adam

Oyunun bitirdim burdan sonrası oyun ile alakalı ağır spoiler içerir

arthur morgan ama burda bitirenlerden birisi sonunda micah geliyor kafasına sıkıyor demişti bende arthur un ölümü bu şekilde olmadı acaba oyunun farklı sonlarımı mevcut henüz internetten bakmadım çünkü oyun burdan sonra john marston olarak devam ediyoruz ve o bölümleri oynamadım henüz

Sadece micah ın arthur un kafasına sıktığı bir son varmı bunu merak ettim açıkcası

Bildigim kadari ile honor seviyen kotu tarafta olup da oyunun sonunda John ile gitmeyi secersen, Micah tarafin dan silah ile vuruluyorsun. Ben John ile gitmeyi sectim ama honor seviyem iyi taradaydi farkli bir son aldim. Bu arada oyunun 3 sonu var ama ne yazik ki asagi yukari hepsi ayni.

Oyunu tamamen bitirenler icin :

Nasil bir duygu karisikligi yasadigimi inanin kelimeler ile anlatamam. Ilk oyunda John olup, Jack ile devam ettigimiz zaman oyundan inanilmaz sogumustum cunku John'a cok alismistim. Simdi de ayni sekilde Morgan i o kadar cok sevdim ki John olarak devam etmek cok itci geliyor. Morgan seslendirmesi ve karizmasi ile olsun bence cok daha guzel bir karakterdi. Morgan olarak devam etme secenegini sunmadigi icin R* a ayriyetten darginim

Ayrica;
    ItIsDragxnzyoutube
    Red Dead Redemption 2 - EPILOGUE SOUNDTRACK (Red Dead Redemption 1 Main Theme Remix)
    https://www.youtube.com/watch?v=X9-Y5IIsS4Q

Calmaya basladigi zaman resmen agladim ve seriyi ne kadar ozlemisim bunu hatirladim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMF -- 2 Kasım 2018; 23:50:28 >

PSN:AercelWitsel /Steam:TouchMyFear

• Aşağıdaki yazım hafif spoiler içermektedir ve geyik amaçlı yazılmıştır fazla ciddiye almayın yani :)

4üncü chaptera kadar geldim oyunla ilgili sevmediğim tek şey karşı cinsle ilişkiye giremememiz. Ulan oyuna o kadar para vermişiz gerçek hayatta ilişkiye giremiyoruz zaten bari oyunda girelim. GTAda bile arabaya falan atıyorduk burada o da yok. Arthur bekar adam, bi tane mary var babası zamanında bizi hor görüp vermemiş kızı, kız bizi parmağında oynatıyor yok onu yap yok bunu yap diye yapıyoruz hiç ödül mödül yok. Bizim Arthur gerçi kadınlarla iletişim özürlü , ilk chapterda bizim arkadaşlar barda hatun bulmuşlardı 2 tane , hatunlara direk kaç para diye sorduk hatunlar bozuldu tabi kaçtılar hemen. Ulan balta herif öyle konuşulur mu kadınlarla işte böyle kalırsın işte sap sap. Hayat kadınları bazen iş atıyorlar verebileceğimiz cevaplar decline ve reject. Eyy Rockstar sen bu memleketin abaza delikanlıları ile dalga mı geçiyorsun.

Witcherı bu konuda çok takdir ediyorum orada istediğimiz hatunu kaldırabiliyorduk bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dortcahar -- 2 Kasım 2018; 23:57:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dortcahar

Aşağıdaki yazım hafif spoiler içermektedir ve geyik amaçlı yazılmıştır fazla ciddiye almayın yani :)

4üncü chaptera kadar geldim oyunla ilgili sevmediğim tek şey karşı cinsle ilişkiye giremememiz. Ulan oyuna o kadar para vermişiz gerçek hayatta ilişkiye giremiyoruz zaten bari oyunda girelim. GTAda bile arabaya falan atıyorduk burada o da yok. Arthur bekar adam, bi tane mary var babası zamanında bizi hor görüp vermemiş kızı, kız bizi parmağında oynatıyor yok onu yap yok bunu yap diye yapıyoruz hiç ödül mödül yok. Bizim Arthur gerçi kadınlarla iletişim özürlü , ilk chapterda bizim arkadaşlar barda hatun bulmuşlardı 2 tane , hatunlara direk kaç para diye sorduk hatunlar bozuldu tabi kaçtılar hemen. Ulan balta herif öyle konuşulur mu kadınlarla işte böyle kalırsın işte sap sap. Hayat kadınları bazen iş atıyorlar verebileceğimiz cevaplar decline ve reject. Eyy Rockstar sen bu memleketin abaza delikanlıları ile dalga mı geçiyorsun.

Witcherı bu konuda çok takdir ediyorum orada istediğimiz hatunu kaldırabiliyorduk bak.
    Hocam spoiler içine al istersen bazı yerleri daha o göreve gelmeyenler olabilir.

• enevre kullanıcısına yanıt
    Snake Oil, Tobacco gibi Genel Dead Eye Bar'ını dolduran tonikler için, eğer iç taraf kırmızı olursa da Fine Brandy, Gin gibi içkiler için.

Lending a Hand bu görev tam olarak nedir hocam honor falan demişsinizde nabıcaz yani yan görevleri falan mı yapmamız lazım biraz detay verirmisin? Haritada soru işaretleri falan oluyor onlara mı gitmek lazım ?

Friends With Benefits Görevi kamptakilerle etkileşim kurun falan demiş bütün ayak işlerini yaptım keiran ile balık tutmaya gittim diğer elemanlar ile etkileşim çıkmıyor anlamadım gitti sen aldın mı bu kupayı
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • Bu gun basima bi olay geldi sinir krizi gecirdim fence den

Valentin e trenle gidiyim dedim orda silahdirr malzemedir alirim save ler cikarim dedim tren kasabanin yaninda ki

Koprunun ustunde nps ler ile beraber benide disari spawn layarak atmazmi karakter sunematik kamerada kitlendi kaldi ps birak oyun menusunu ana menuye bile cikmadi gitti 3 saatlik emegim sinirden çıldırdım .

• Şimdi ben bu oyunu bitirince sağda solda ek görevleri yapmak için gezemeyecek miyim

• FirstDr3aM kullanıcısına yanıt
    Buna benzer olay benimde başıma geldi öğlen oynarken. Görev sonrası sinematikte takıldı oyun ve uygulamayı sonlandırmak zorunda kaldım bende.

Allahtan yaptığım ilk görevdi fazla kayıp olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 3 Kasım 2018; 0:25:55 >

PSN ID : KenanK89
    XBOX Gametag : KenanK89#6017
  • enevre kullanıcısına yanıt
    Hocam valla 3 gündür arıyorum yok yaa :) yarın bidaha bakacam

• Az önce atla giderken karşıdan gelen atlıyla kafa kafaya çarpıştık. Adam yaralandı. Kolu başı kan revan içinde . Beni hastaneye götürmelisin dedi. Atın sırtına yükledim. Şimdi hastaneye götürüyorum. :D Tüm hastane masrafları tarafımdan karşılanacaktır.

Edit: Yetişemedim adam öldü. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 3 Kasım 2018; 0:42:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu oyunu uzun yıllar saklayacağım. Teşekkürler rockstar.

| XFX AMD RX 6900 XT SWFT | AMD Ryzen 5 5600 | XPG Spectrix D41 RGB 16x2 32 GB DDR4 3600 Mhz RAM |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Kingston A2000 1 TB m2 nvme SSD | MSI B450 Tomahawk Max | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • kahve içmek için önce brew yani demlemek lazımmış ancak bunun bir aracı var herhalde general store de bulamadım nereden ediniyoruz onu kahveyi satın aldım ama içemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 3 Kasım 2018; 0:51:59 >
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    bende çok çarpiyorum hocam ağaç çok gerçekci yapmişlar bide içim cız ediyor valla güm diye çarpinca :))

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.